Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 7 of 364 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 17 57 107 ... LastLast
Results 121 to 140 of 7261

Thread: Modificari Console: Downgrade PS3 la CFW 3.55, PS2, PSP, Xbox 360 Slim, Wii

1. #121 SP
    Junior Member agentul007's Avatar
    Merci frumos Donley.mere uns psp u.
    Om 100% de incredere.

2. #122 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    Quote Originally Posted by agentul007 View Post
    Merci frumos Donley.mere uns psp u.
    Om 100% de incredere.
    Cu placere !!

3. #123 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Azi am modat la Don un wii cu chip argon totul nu a durat mai mult de 20 min super treaba.THx

4. #124 SP
    Quote Originally Posted by consol3 View Post
    Azi am modat la Don un wii cu chip argon totul nu a durat mai mult de 20 min super treaba.THx
    Multumesc si eu.

5. #125 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    salut donely, am un prieten cu un ps3 care nu mai citeste BD. se poate rezolva? cam cat dureaza?

multumesc

6. #126 SP
    Junior Member raresdec's Avatar
    cel mai tare.mi-a facut si mie ps2-ul in 15min si merge struna.multumesc donely.

7. #127 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    un mare multumesc pentru ca mi-am primit 360-ul astazi inapoi, si functional pe deasupra

ma saturasem sa joc biliard pe PDA! multumesc inca odata

8. #128 SP
    Junior Member cefs21's Avatar
    Da domnilor, Donely este intr-adevar foarte serios si serviabil. Am comandat si primit de la el un cip si un card de memorie in 24 de ore de la solicitare si in acelasi timp si toate informatiile de care aveam nevoie. Am vrut sa-i multumesc si pe aceasta cale pentru a da curaj sa apeleze la el si celor care inca stau in dubii. Eu sunt din Suceava, el din Bucurssti dar s-a rezolvat totul foarte bine prin Fan Courier de parca am fi vecini!!!

P.S. Singurul repros as avea pentru astia de la FanCourier care sunt un pic cam scumpi fata de posta romana, dar si mai rapizi in acelasi timp.

9. #129 SP
    @ffocus
    Costa 200 ron ca sa schimbam blocul optic cu sasiu cu tot.

@raresdec
    @Khan
    Multumesc !!

@cefs21
    Imi pare bine ca te-ai descurcat. Multumesc si eu.

10. #130 SP
    Vesti bune pt cei care au X 360 cu noul dvd-rom BenQ DG-16D2S FW 74850C. A iesit primul Flash Utility care permite citirea FW si rescrierea lui. Mai este un pas pana la modare. Am sa va tin la curent !!!!!!!

11. #131 SP
    Junior Member pheidippides's Avatar
    Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Mai ca imi vine sa scot tricolorul si sa merg la vreo daciada. Noroc ca in parcarea din fata blocului meu nu prea sunt... SpitFire, multam.

12. #132 SP
    Member SpitFire's Avatar
    Exista butonul ala 'Search' care face minuni Anyway:http://www.consolegames.ro/forum/f60...ne/index3.html

13. #133 SP
    Quote Originally Posted by Donely View Post
    Vesti bune pt cei care au X 360 cu noul dvd-rom BenQ DG-16D2S FW 74850C. A iesit primul Flash Utility care permite citirea FW si rescrierea lui. Mai este un pas pana la modare. Am sa va tin la curent !!!!!!!

[13:07] <+c4eva> dvdkey extraction successful on liteon, key update/write to any drive successful(liteon included), work continues to dump/write fw
    +c4eva
    Gata este pe teava !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

14. #134 SP
    Member SpitFire's Avatar
    WoW, minunat. Multumim Donely pentru info

15. #135 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Sa vezi multumiri cand va ajunge o veste de genul acesta pentru ps3

16. #136 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by GeOKeR View Post
    Sa vezi multumiri cand va ajunge o veste de genul acesta pentru ps3
    Poftim: MAXCONSOLE - Playstation 3 - PS3 hack revealed, difficult method to boot backups now known?

17. #137 SP
    SAY
    Member SAY's Avatar
    Mai e pana atunci.Oricum,in calitate de fost detinator de XBOX 360 si viitor posesor de PS3 pot spune doar ca jocurile(exclusivitatile PS3-ului),vor fi mai slabute daca acesta se va moda.
    Si apropo de blu-ray,nu stiu cati dintre noi au acasa la Pc inscriptioner blu-ray pt a face backup's.Eu cel putin n-am.

18. #138 SP
    Xtm
    Banned Xtm's Avatar
    Probabil jocurille vor fi memorate pe un hdd extern (ceva in genul psp-ului).Chiar daca o sa fie scump nu se ajunge la pretul unui joc original.

19. #139 SP
    Quote Originally Posted by Xtm View Post
    Probabil jocurille vor fi memorate pe un hdd extern (ceva in genul psp-ului).Chiar daca o sa fie scump nu se ajunge la pretul unui joc original.
    Asta ar fi cel mai fericit caz. Deocamdata nu se stie nimic despre modarea PS3. Ce se tot vehiculeaza pe diferite siteuri sunt numai povesti.

20. #140 SP
    Quote Originally Posted by SpitFire View Post
    WoW, minunat. Multumim Donely pentru info
    Problema sta in felul urmator. Ca sa il putem moda si folosi softul de dump/write trebuie mai intai facuta legatura intre Liteon si Pc cu un device care face o conversie de voltaj. Asta presupune de fapt o modare jumate hardware jumate soft. In citeva zile o sa am acel device si sper ca pana atunci sa iasa si FW hack, apoi vom vedea daca il putem moda si cat de greu va fi. Am sa revin cu detalii.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 364 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 17 57 107 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks