Merci frumos Donley.mere uns psp u.
Om 100% de incredere.
Printable View
Merci frumos Donley.mere uns psp u.
Om 100% de incredere.
Azi am modat la Don un wii cu chip argon totul nu a durat mai mult de 20 min super treaba.THx:rulez:
salut donely, am un prieten cu un ps3 care nu mai citeste BD. se poate rezolva? cam cat dureaza?
multumesc
cel mai tare.mi-a facut si mie ps2-ul in 15min si merge struna.multumesc donely.:)>-
un mare multumesc pentru ca mi-am primit 360-ul astazi inapoi, si functional pe deasupra :evil:
ma saturasem sa joc biliard pe PDA! multumesc inca odata
Da domnilor, Donely este intr-adevar foarte serios si serviabil. Am comandat si primit de la el un cip si un card de memorie in 24 de ore de la solicitare si in acelasi timp si toate informatiile de care aveam nevoie. Am vrut sa-i multumesc si pe aceasta cale pentru a da curaj sa apeleze la el si celor care inca stau in dubii. Eu sunt din Suceava, el din Bucurssti dar s-a rezolvat totul foarte bine prin Fan Courier de parca am fi vecini!!!
P.S. Singurul repros as avea pentru astia de la FanCourier care sunt un pic cam scumpi fata de posta romana, dar si mai rapizi in acelasi timp.
@ffocus
Costa 200 ron ca sa schimbam blocul optic cu sasiu cu tot.
@raresdec
@Khan
Multumesc !!
@cefs21
Imi pare bine ca te-ai descurcat. Multumesc si eu.
Vesti bune pt cei care au X 360 cu noul dvd-rom BenQ DG-16D2S FW 74850C. A iesit primul Flash Utility care permite citirea FW si rescrierea lui. Mai este un pas pana la modare. Am sa va tin la curent !!!!!!!=D>=D>=D>=D>
Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Mai ca imi vine sa scot tricolorul si sa merg la vreo daciada. Noroc ca in parcarea din fata blocului meu nu prea sunt... SpitFire, multam.
Exista butonul ala 'Search' care face minuni :) Anyway:http://www.consolegames.ro/forum/f60...ne/index3.html
WoW, minunat. Multumim Donely pentru info >:D<
Sa vezi multumiri cand va ajunge o veste de genul acesta pentru ps3 :p
Mai e pana atunci.Oricum,in calitate de fost detinator de XBOX 360 si viitor posesor de PS3 pot spune doar ca jocurile(exclusivitatile PS3-ului),vor fi mai slabute daca acesta se va moda.
Si apropo de blu-ray,nu stiu cati dintre noi au acasa la Pc inscriptioner blu-ray pt a face backup's.Eu cel putin n-am.:P
Probabil jocurille vor fi memorate pe un hdd extern (ceva in genul psp-ului).Chiar daca o sa fie scump nu se ajunge la pretul unui joc original.
Problema sta in felul urmator. Ca sa il putem moda si folosi softul de dump/write trebuie mai intai facuta legatura intre Liteon si Pc cu un device care face o conversie de voltaj. Asta presupune de fapt o modare jumate hardware jumate soft. In citeva zile o sa am acel device si sper ca pana atunci sa iasa si FW hack, apoi vom vedea daca il putem moda si cat de greu va fi. Am sa revin cu detalii.