am fost vineri cu wii-ul la modat, merge excelent. meserias adevarat. multumesc donely
am fost vineri cu wii-ul la modat, merge excelent. meserias adevarat. multumesc donely
Nu vreau sa stric socotelile nimanui!!!!!!! Dar gasesti foarte usor adaptor Y (sunet) si adaptor vga F/F (gender change vga in female ) la magazine audio - video si sunt si ieftine :
Adaptor 15M-15M (VGA) | conectica.ro
Adaptor 3.5 st tata - 2xrca mama AC-010
Rezultatele c?ut?rii de imagini Google pentru http://www.lutek.ro/img/5_2230.gif
daca gasesti acest adaptor Rezultatele c?ut?rii de imagini Google pentru http://www.daudio.eu/images/jack%20mama%202rca%20mama.jpg poti sa elimini adaptorul Y si adaptorul RCA 3.5 mama -mama
Salut.
Am si eu o problema. Mi-ai modat un Xbox360 prin noiembrie 2008, schimbandu-mi si dvd-rom-ul. De ceva timp imi da tot mai multe batai de cap la citirea discurilor, fie ca ele sunt noi sau mai folosite. Pe unele le citeste dupa cateva repetari, pe altele deloc. Aceleasi discuri le-am dat unui prieten care si-a modat consola tot la tine si nu are nicio problema in a le rula.
Ce ar fi de facut?
Donely, din ce am citit pe prima pagina a acestui thread, sa inteleg ca nu mai modezi PS2-modelul 50004?![]()
Salut Donely ,
Am cumparat si eu acum o luna un Xbox 360 , varianta Elite , si din cate vad eu aici inteleg ca poti sa o modezi .. Problema e ca as vrea sa o modez , dar in acelasi timp sa nu pierd garantia , si as vrea sa pot juca si pe xbox live in continuare fara ban-uri sau alte restrictii.
Crezi ca poti sa faci ceva in priviinta asta ??
Astept raspuns .
Apropo , eu am un dvd writer normal .. crezi ca voi putea scrie DVD dual layer cu el ??
am citi undeva poate ma insel dar se spune k vor aparea jocuri care nu vor mai putea fi citite daca avetzi console facute cu xtreme.o varianta de soft care cik opreste piraterie e adevarat primu dintre ele deja o aparut tom clacy hawx.
1)Pai donely modeaza fara ca tu sa-ti pierzi garantia
2)Poti juva pe live DOAR cu jocuri originale si nu vei primi ban
3)Iti trebuie dvd-writer dvd+R DL (uitat-e sa vezi daca scrie asta pe el)
Dar daca primesti ban ,, s-a terminat nu .. nu mai poti juca nici un joc de pe consola aia .. ???
Numai daca blocul optic este in toate mintile lui.
Ti-a raspuns deja @Andrewqp
Daca aia consola banata asa ramane.
Totul se rezolva pe lumea asta. O sa iasa un fix nu este nevoie de FW nou.
Thx !!![]()
[quote=Donely;70129]Numai daca blocul optic este in toate mintile lui.
deci crezi ca am putea face o proba cu ps2-ul asta (50004)? eu ajung in bucuresti abia sambata. nu stiu daca tu lucrezi si in weekend. mi-ai putea da un pret aproximativ? multumesc.
Bookmarks