Donely...ce se mai aude pe "scena"? Ceva accesorii hardcore/modari/hack'uri noi?
Donely este THE BEST !!!!!!! Recomand cu caldura si incredere tuturor. Am fost foarte circumspect si precaut la inceput insa am ramas uimit de priceperea si profesionalismul sau. Am modat la el 3 console XBOX 360 la preturi mai mult decat rezonabile! Totul se face cu transparenta totala de fata cu clientul. A fost amabil si rabdator si mi-a explicat totul. Mai mult chiar a reparat (nu stiu cum si nici nu ma intereseaza) sindromul 3 ring of death (groaza oricarui posesor de consola). Au trecut deja vreo 6 luni si merge bine mersi. Atentie! I-am timis pe firma de curierat consola, cu toata increderea, si am primit-o inapoi modata si IN PERFECTA REGULA. ! Toata stima si respectul ca om si ca profesionist !
Am trecut si eu azi pe la donely sa-mi schimb la Wii un WiiFree (nu mai mergeau jocurile noi) cu alt chip - yaosm. Merge perfect si merg toate jocurile noi, ca sa nu mai zic ca in fix 20 minute dupa ce am ajuns la el am iesit pe usa 10x donely!
Tin si eu sa-i multumesc lui Donely pentru treaba excelenta facuta de el Am trimis consola acum o saptamana, doua, si merge perfect! Luni am trimis-o, marti i-a ajuns, a modat-o, miercuri a tirmis-o, iar joi a ajuns la mine Totul a decurs super smooth, un om super de treaba si extrem de priceput, well, rock on Donely and keep it up!
Mi-a modat un PS2.Merge excelent.Lucreaza rapid si eficient,totul in fata clentului.Recomend
Chiar azi mi-a modat consola, recomand tuturor, nu ezitati, omu stie ce face, rapid, eficient si foarte cool ca persoana. Thx a lot Don !!!
Ai rezolvat totul pe loc si foarte rapid. Foarte impresionant. Multumesc pentru treaba facuta.
Ne mai auzim in curand pentru niste accesorii.
Multumesc.
azi a fost al 10-lea ps2 modat. toate sunt ok,,nici o problema.deci in concluzie esti F TARE
Bookmarks