Salut , ai casti ps3 wireless cu microfon? daca da ce modele si la ce preturi , Mersi anticipat mastere
pt a face o programare pt o modare cu modchip Cool Runner cand sa te deranjez cu un telefon?
Ce ar fi mai bine sa ii fac acum ca sa joc jocurile cu XGD3, sa ii fac update la consola +lt 2,0 si in cazul asta trebuie sa imi iau un LiteOn,sau sa ii pun RGH? Daca ii pun RGH mai trebuie update la dashboard? Ii riscant RGH?
ok am inteles,dar pana la urma care se merita? un rgh sau sa continui cu update dasboard si lt 2.0 (plus ca daca fac asta va trebui sa imi schimb si rw-ul sa fac jocurile noi )
La rgh am auzit ca numai ii nevoie sa iti faci jocurile pe dvd.
Am modat un Xbox slim la Donely cu lt+ 2.0, l-am trimis joi prin curier, astazi a fost la mine. Functioneaza ireprosabil! Mersi!
Persoana de incredere! +1
Salut! nu prea ma pricep la xBox dar am si eu un slim de 250gb nou..imi poti spune care este cea mai buna modare si cat costa?
Deocamdata nu am primit xboxul..eram curios asa pe general..si sunt foarte bagat in ceata...pentru ca prin alte parti pe forumul asta se spune ca nu orice xbox poate fi modat..si sunt curios.. poate oricare sau nu? atat vreau sa mai stiu si nu te mai deranjez pana cand nu te sun sa ti=l si dau^^
Pai cam e..adica o sa il iau din magazin nou.. inseamna ca nu e nici o sansa sa fie modat?![]()
Am modat Ps3 slim la Dony vineri,merge brici,traiasca familia lui!(pot spune acelasi lucru si despre PSP,modat acum doi ani)!![]()
Bookmarks