DE ASTAZI DISPONIBIL SI IN ROMANIA CEL MAI PERFORMANT MODCHIP SI ANUME "COOL RUNNER" DE LA TEAM XECUTER, PENTRU MODARE RGH - RESET GLITCH XBOX 360 !!
CARACTERISTICI:
� Functioneaza pe Xbox 360 Phat si Slim
� Design-ul unic - nu se confunda cu alte marci, componente de calitate.
� Optimizat pentru fiecare versiune de placa de baza, cu timp de bootare redus fata de alte marci.
� Compatibil cu toate versiunile de kernel Xbox
� LED
� Ciclul Reset cu LED-uri
� Xecuter Design & Garantie nelimitata
Pret cu instalare = 290 ron
Pentru programari : 0722 766149
Salut Donely.Vreau sa imi cumpar o consola ps3 slim si nu stiu care dintre ele au firmware mai mic de 3.55 :
Consola Sony PlayStation 3 Slim, 320GB + Joc LittleBigPlanet 2 SO-9190578 - eMAG.ro
Consola Sony PlayStation 3 Slim, 160GB, Neagra CECH-2504A - eMAG.ro
Consola Playstation 3 Slim, 320GB, Negru + Joc Killzone 3 SO-9169284 - eMAG.ro
Consola Sony Playstation 3 Slim Move HDD 320GB Bundle ( Motion Controller + Eye Camera ) 9182870 - eMAG.ro
True Blue dongle can now boot 3.6x or higher games (Update #2: Video of True Blue booting Portal 2 from HDD). True Blue (TB) has been updated to v2.2. This update adds hard drive support, so now you’ll be able to boot v3.6x (or higher) games from the internal and external hard drive. Not to mention, you’ll be able to use existing backup managers with TB. We have the v2.2 dongle updater, user guide, and TB custom firmware v3.55 available for download. .... Ai true blue dongle ?
In cat timp vine ? este "rentabil" ? sau mai bine asteptam alt tip de modare? Eu am CFW 3.55 modat la tine... Merge brici.
DE ASTAZI DISPONIBIL SI IN ROMANIA CEL MAI PERFORMANT MODCHIP SI ANUME "XECUTER COOLRUNNER" DE LA TEAM XECUTER, PENTRU MODARE RGH - RESET GLITCH XBOX 360 !!
CARACTERISTICI:
• Functioneaza pe Xbox 360 Phat si Slim
• Design-ul unic - nu se confunda cu alte marci, componente de calitate.
• Optimizat pentru fiecare versiune de placa de baza, cu timp de bootare redus fata de alte marci.
• Compatibil cu toate versiunile de kernel Xbox
• LED
• Ciclul Reset cu LED-uri
• Xecuter Design & Garantie nelimitata
Pret cu instalare = 290 ron
Pentru programari : 0722 766149
Buna.Am mai vorbit pe maill cu tine.Ca sa-mi faci modarea la xbox fat trebuie sa-ti trimit consola sau sau divice-ul asta pot sa-l instalez si eu.Merci
Salutare Donely,
Maine dupa-amiaza esti disponibil si pt mine?
Am de facut un update de la lt 1.9 la 2.0 la un xbox360 phat Falcon cu drive BenQ, modata tot la tine.
(as fi facut RGH, dar stau prost cu finantele, poate mai spre sfarsitul anului)
Eu sunt din Pitesti si maine cred ca ajung pe la ora 16.30 in Bucuresti.
Te mai sun maine.
Mersi.
@feierciprian
Nu ai cum sa il instalezi tu acasa. Se trimite consola pentru instalarea modchip-ului si softurile aferente.
@bad69
Suna-ma cand ajungi in oras
Salutare Don,
Am shi eu un xbox 360 cu fw LT+ 2.0 shi dash 13146.
cand am vrut sa dau drumu la un joc mi-a cerut update shi din gresala am dat yes.
Acum imi da o eroare CODE 335A-351F-B600-0401-C000-0001
Crezi ca se mai poate face ceva
Mersi anticipat
Modare RGH facuta astazi pe consola Xbox 360 fat Jasper, cu modchip "XECUTER COOLRUNNER" de la Xecuter.
Modare RGH facuta astazi pe consola Xbox 360 SLIM Trinity, cu modchip "XECUTER COOLRUNNER" de la Xecuter.
ATENTIE !!!!
Pentru cei cu consolele modate nu iesiti pe live deocamdata pentru ca va face "silent update" urmarea fiind jocurile XGD3 si cele AP25 nu mai merg, plus flag\ban la consola. Nu faceti update la noul dash 2.0.14686
Bookmarks