Donely cat crezi ca o sa dureze pana o sa iasa LT+ 3.0? Adica asa dupa tine, de curiozitateIese anu' asta?
Donely cat crezi ca o sa dureze pana o sa iasa LT+ 3.0? Adica asa dupa tine, de curiozitateIese anu' asta?
[QUOTE=Donely;729861]Modare RGH 360 SLIM cu CoolRunner Xecuter
Salve domnu' Donely.
In prima poza cu Cool Runner apare pe GPU un ventilator. Se poate pune asa ceva la o consola care a dat RROD (impreuna cu X- clamp fix) ? De unde il alimentezi si ii controlezi turatia ? Cat ar costa reabilitare consola RROD + montare ventilator ?
Multumesc mult si scuze ca te inebunesc cu intrebarile, stiu ca in perioada asta esti foarte ocupat !![]()
la rrod singura scapare e dat jos procesorul puse alte bilute de contact si bagat la presa procesorul la peste 100 de grade ... cine are presa face treaba ! Eu nu i-am inteles de ce nu au prins procesorul de placa de baza cu conductori ... De aici rezulta si garantia mica 1 an de zile la consolele slim.
Cred ca da
@ djleo666
Salve domnu' Donely.
In prima poza cu Cool Runner apare pe GPU un ventilator. Se poate pune asa ceva la o consola care a dat RROD (impreuna cu X- clamp fix) ? De unde il alimentezi si ii controlezi turatia ? Cat ar costa reabilitare consola RROD + montare ventilator ? Multumesc mult si scuze ca te inebunesc cu intrebarile, stiu ca in perioada asta esti foarte ocupat !
RASPUNS:
Nu ai cum sa pui pe fat. Mai bine ia-ti un slim si ai terminat cu problemele. Sa fie fabricat inainte de luna august 2011
Pentru Cool Runner conteaza ce versiune am la dashboard sau se poate face oricum? Am un XBOX elite falcon din 2008 cu dvdrom liteon.
salut donely as dori sa cumpar un cablu de ps3 vga imi poti spune de unde pot sa cumpar sau daca ai tu de vanzare?
Donely,am citit ca poti aduce un TB cu 280 lei si asi fi interesat,trebuie sa trimit ps3-ul,imi poti da te rog niste detalii?(AM FW 3.55)
Modat doua console Falcon cu xcuter cool runner JTAG si functioneza perfect.Nu am avut timp sa ma joc mai mult de o ora dar temperatura e stabila si nu se incalzeste peste 67 grade memoria ram.La cpu nu se ridica mai mult de 54 grade.Multumesc Donely. Ai hdd de 1tb de vanzare ?
Ce alte variante de modare Xbox 360 am in afara de CoolRunner si cat ar costa? Ce avantaje are acest CoolRunner? Mersi anticipat maestre!
Edit: Aaa si as vrea sa fac modarea azi, da-mi si mie pe PM adresa daca se poate.
salut mi-am luat un xbox slim si are mfr date 14-09-2011 poti sa il modezi,daca da cam cat ar costa?
Salut. Intrasem aici tocmai pentru aceeasi intrebare
Xbox slim mrf 09-2011. este modabil ?
Bookmarks