hei,doneli,am ps2 sony habar n-am cat,cam cat ai lua?
Printable View
hei,doneli,am ps2 sony habar n-am cat,cam cat ai lua?
Ti-am dat adresa pe PM
---------- Post added 12-12-2009 at 10:25 AM ----------
PLAYSTATION 2- PS2 cu modchip MODBO 760
Garantie nelimitata pe chip si manopera. Pentru modelul Slim SCPH 70004 - 75004 - 77004 = 100 Ron
Daca este cel mai nou model de slim - SCPH 79004 sau SCPH 90004 = 140 Ron
Pentru modelul vechi mare = 140 Ron
Salut donely, am o intrebare. am un xbox 360 facut la tine .. cu liteon 1.6 si am incercat sa joc assassin's creed 2 si mi-a cerut un update.. i-am dat sa faca a dat restart..si acum nu mai pot sa schimb avataru in loc sa-mi apara ,,omuletu,, meu apare doar umbra lui ,ce pot sa fac? si ai idee cand apare si pentru liteon 1.61?
sal am si eu un psp 3004 5.02. se poate moda? sau trebuie sa mai scrie si altceva pe el in afara de versiunea de frmw? cat ma costa?
ceau
Am dat comanda la un xbox elite holiday bundle de la gameshop.ro din cate am inteles se poate moda mai greu si intrebarea mea ar fi daca ramane garantia valabila dupa modare, adica nu raman urme si se poate reveni la normal
Orice modare inseamna pierderea garantiei. Mai mult, daca te joci pe Live cu consola modata, ai mari sanse sa primesti si ban.
cred ca am scris destul de clarQuote:
adica nu raman urme si se poate reveni la normal
Dar mai zic o data modarea consolelor noi(dupa a doua jumatate a anului 2009) lasa cumva "urme" hardware pentru care iti poate fi revocata garantia
Daca modarea este facuta de un profesionist nu se vede nimic. La cele fabricate dupa august 2009, din lotul nemodabil conventional -adica numai soft- se intervine si hardware si lasa ceva urme dar asta numai daca cineva desface dvd-romul sa se uite intr-un anumit loc. Eu nu cred ca cei de la garantie stiu sa se uite exact acolo unde ar trebui sa se uite, ca sa vada ce nu ar trebui sa vada.>:)>:):evil::evil:
sa zicem daca mai astept 1 luna (ma bucur de luna gratis live) pana apare si Ixtreme LT exista vreo sansa sa se poata moda numai software
man cam cat m-ar costa o modare la un xbox 360 si 2 play and charge
a ajuns pachetl ?
---------- Post added 15-12-2009 at 02:55 PM ----------
pachetul*
AI oferta pe prima pagina.
http://www.consolegames.ro/forum/f41...-xbox-360-wii/
Salut!
Am vazut pe prima pagina un cablu RGB pt PS3 la 60 RON. Il mai ai?
Il recomand cu incredere tuturor!The cip master is always the best! :)
ai vreo baterie pandora si MMS?