Am uitat sa intreb daca e cablu RGB cu scart, sau numai cu 3 mufe RCA, fara audio?
Mi-ar trebui cu scart.
Printable View
Am uitat sa intreb daca e cablu RGB cu scart, sau numai cu 3 mufe RCA, fara audio?
Mi-ar trebui cu scart.
Salut ! Placi de baza pt xbox 360 ai ? Ms
lucrez de luni pana vineri si nu am cand sa vin la tn, pot sa vin sambata sa imi modezi si mie psp-ul?
noh don ai rezolvat ceva?=((
don o intrebare ce modchip trebuie pt un PS2 slim 90004 8D?Da-mi toate detaliile daca se poate.Mersi anticipat.Si cum sa testez daca e bun dupa ce a fost pus?Te rog
Nimic. NU se alimenteaza nici unul. Nu stiu ce le-ai facut. Vb pe mess
---------- Post added 17-12-2009 at 09:00 AM ----------
Modbo 760. 745 . Daca a fost pus corect atunci trebuie sa apara sigla chipului la bootare.:rulez:
mersi.ar mai trebui sa stiu ceva despre modarea asta cu modchip?mil modez pana la urma la cineva in sibiu pt k la buc nu ajung si nici nam bani de curier dus intors:(.Deci daca ai putea sa-mi zici chestiile importante k sa numi iau teapa sau ceva.tipu are idul:modari_decodari e din sibiu.a zis k face in fata mea k merge 100%.
mersi frumos.Eu sincer as fi vrut sa vin la bucuresti.Dar la cum e drumu si eu fara cauciucuri de iarna...e nasoala treaba.mersi de ajutor oricum.stii cumva pe cel ce modeaza?([email protected])
Am un ps2 fat cu chip messia.
Nu prea citeste deja jocurile, nici copie, nici original.
O fi blocul optic?
Se merita schimbat, si cat ar fi ?
buna , caut placa de baza de playsation 2 slim pentru modelul 7xxxx :D urgent:D
Xboxul meu merge perfect. Ms Donely. Recomand cu incredere la toti, un adevarat profesionist cele mai bune preturi si cele mai bune servicii. ^:)^
azi am modat si eu la el un xbox si surpriza merge perfect:rulez:^:)^
salut am si eu o intrebare am vazut pe net ca e cineva care decodeaza psp uri cu sw 5.50 poti decoda ?