blocul optic pentru xbox inseamna tot dvd-rom drive-ul ? al meu e model SDG-605 Toshiba Samsung si s-a cam dus .
Printable View
blocul optic pentru xbox inseamna tot dvd-rom drive-ul ? al meu e model SDG-605 Toshiba Samsung si s-a cam dus .
Maxim ora 17
---------- Post added 08-04-2010 at 09:55 AM ----------
▪ Modare Soft - NINTENDO Wii cu orice versiune de FW, inclusiv modelul nou cu noul drive. Suport pentru divx, mp3, mkv, xvid, subtitrare, etc. Jocurile, filmele si muzica vor putea rula atat de pe DVD, cat si de pe USB Stick, HDD sau SD Card. Suport region free pentru jocuri, consola ramane in garantie !!! Pret = 250 ron
ATENTIE ! Recomand modare soft, numai daca se face de catre un profesionist, altfel exista risc mare de brick-uire a consolei.
Atunci pot sa vin duminica.. daca poti si tu, sami zici la ce ora plz. mersi
un Controller pentru ps3?
si cat ajunge unu la comanda? cu sau fara vibratii?
imi cer scuze donely pt astazi am ramas fara baterie la telefon.in principiu poti rescrie nandul la ps3 cu infectus?
multumesc pt ajutor
nu am facut asa ceva , eu nu am incercat sa rescriu nimic sau backup . sa inteleg ca nu se mai poate face backup la nand?
Salut donley...o intrebare am... cunosti pe cineva in Brasov care poate moda PS2 si sa fie profesional.. nu amator? ca sa nu mai trebuiasca sa-l trimti pana in bucale?
ok donely si atunci nu exista nici o solutie sa pot incarca update-ul pe ps3 ? adica nu se poate face nimic sa il pot face operational ?:((
Salut AM si eu o Problema cu PlayStation3 vatianta 60GB ..de cateva zile nu imi mai trage Cd-ul inauntru...Imi poti spune cam ce probleme ar avea si cat costa reparatul daca se poate
donely, e adevarat ca nu se mai blocheaza HDD-uri daca iei ban pe LIVE ?
intrebare Donely: nu te intereseaza Ps3-ul meu asa defect? pentru piese sau reconditionat....il dau cu 300 lei in cutie cu tot ce am la el
Hello :)
Un prieten vrea să știe dacă ai cumva de v�nzare Power Brick pentru X360 și dacă da...la ce preț?
Mulțumesc :)