Eu am fost prostu care si-a bagat mana in ea.
Asta este :-<
Totusi, daca aflii ceva nou sau apare vreo modalitate de unbrick, te rog eu mult sa ma contactezi prin PM sau aici in thread.
Printable View
Salut, Donely!
Am modat la tine o consola cu modchip Argon acum vreo 2 ani parca, mai merg ultime jocuri pe ea? Ma gandesc sa o vand si de aceea intreb.
FreePS3 Jailbreak 3.60 uitate aici
Pana nu va confirma Don de 100 de ori ca va aparea lt+ pentru Slim,nu va convingeti.
cred ca este ceva bun ca au rezolvat cu modarea pentru 3.60
totusi cred ca o sa raman la 3.55 kmeaw
TRebuie remodata soft.
---------- Post added 19-03-2011 at 10:07 AM ----------
NU exista modare pentru 3.60 Nu mai crede ce vezi si ce scriu toti cretinii din lumea asta. !!!!!
---------- Post added 19-03-2011 at 10:09 AM ----------
Da il trimiti prin fan curier. O sa vedem atunci cand iese cat costa. EU am comandat tot ce este nevoie pentru modarea lui, acum asteptam sa iasa cfw-ul pentru el.
Am modat aseara un PS3 la el , un sfat de viitor si cu mana pe inima va spun daca aveti o consola si vreti sa mergeti cu ea la doctor Donely este cel potrivit fara dar si poate ! Multumesc mestere & keep up the good work :rulez:
Donely imi poti salva consola de la Error 74? am un xbox 360 arcade si nu mai stiu ce sa ii fac imi apare error 74.
a mai aparut ceva nou despre modarea lui xbox 360 slim?
eu vreau sa modez un wii,ps3,ps2 (cred ca is "fat")si daca se poate si unbrick la psp trebuie adusa si bateria?
si daca imi trebuie pot lua una de la tn?
2 microfoane ptr ps3 comaptibil cu guitar hero sau rockband pret?
Eu sunt cel din Pitesti care a venit vineri dimineata la tine cu un xbox360 pt fw lt+.
Inca o data multumesc!
eu am o consola ps3 fat si am updatato la 3.60 se mai poate moda?