As avea o intrebare , sunt nou pe forum si as vrea sa imi cumpar in urmatoarele luni un xbox 360 , si vreau sa imi dati niste sfaturi pentru a face alegera corecta. Care model sa il aleg Elite sau Premium si dc ? Multumesc anticipat !
Printable View
As avea o intrebare , sunt nou pe forum si as vrea sa imi cumpar in urmatoarele luni un xbox 360 , si vreau sa imi dati niste sfaturi pentru a face alegera corecta. Care model sa il aleg Elite sau Premium si dc ? Multumesc anticipat !
Aha ok , ms mult pentru raspuns , o sa ma interesez si mai vb eventual dupa ce il cumpar pentru o modare in urmatoarele luni , dupa ce fac rost de toti banutii . Ms mult inca odata!
donely pls poti sa mai faci rost de nsite chipuri pt ps2 30004..ms anticipat(really need)
donely..cum pot sa iti trimit un ps2 sa mil decodezi ? prin curier nu ? habar n-am cum s fac..nu ma risc la nimeni..daca tu esti cel mai bun..si toata lumea zice asta.. :D si stau in fagaras :(( spunemi cum fac..cati bani trebuie sa dau,cui si unde sa il trimit...adevarul este ca am auzit de tine printr-un prieten care si-a trimis dintr-o alta tara ps2 si numai pot da de persoana aceea sa imi spuna..te rog sa ma ajuti,mersi mult!
donely , te-am adaugat pe messenger si nu cred ca merge sa te adaug , adaugama tu pe mine, neo12412003 , daca nu te voi suna in cursul zilei de maine :D ms
salut donely .. sunt nou pe situ asta as vrea sa imi modez xbox360 si chestia este ca am liteon pe el ... si deocamdata stau cam prost cu banii ... am inteles ca apare in cateva zile un soft pt liteon ... daca stii ceva si cam care ar fi pretul unei modari?
multumesc anticipat pt raspuns ....
un memory card pentru ps2 ai cumva? de cat si care e pretul?
@kaliculas
O sa te adaug.
@coockout
Din pacate nu aduce nic nou decat ca este special facut ca sa ascunda faptul ca sa schimbat dvd-rom, deci in principiu se va putea juca pe live cu consola modata aceasta raportand ca are in continuare Liteon, fara teama ca sa va lua ban.. Nu cred ca vom putea face flash in sine la Liteon. O sa vedem cand va iesi ce este cu el. Pana atunci am rezerve.
man tine-mi unul te rog si il iau cand vin saptamana viitoare la tine (eu cel putin asa sper :D) cu ps3-ul,psp-ul si wii-ul. mersi.
Merci mult Donely.
In seara asta mi-a ajuns consola acasa.
Din pacate nu o pot incerca sa vad cum merge decat pe 25 ale lunii, ... dupa ce vine Mosu'. ;)
Sa fie intr-un ceas bun.
Sal Donely, ma intereseaza o carcasa pentru un psp slim, culoarea "white ceramic" sau cum ii spune ca nu am habar. A doua chestie, carcasa contine doar partea din fata (faceplate-ul) sau si cea din spate cu logo PSP? Ms mult.
E ok si black, dar nu mi-ai raspuns si la intrebarea cu ce contine carcasa:doar partea din fata sau sau si cea din spate? Ms pt. promtitudine.
De obicei carcasa contine doar partea din fata.