Deocamdata nu sunt pe stoc. Cand am sa primesc am sa postez aici.=D>
Printable View
Eh, la mine nu a decurs totul perfect din prima !Aveam o problema cu eroarea Unreadeble Disk (pls use a soft cloth and restrat the conslole) Nu puteam sa mai joc nimic mai mult de 40 min ! Imi modase consola cu putzin inainte sa se poata moda prin Lite-on. Asa ca l-am contactat,intreband-ul ce sa fac, si fara sa insinuez eu in vre-un fel mi-a spus ca pot sa o trimit prin curier si sa mi-o modeze prin Lite-on care este mai stabil ! Am trimis-o si in 3 zile a venit inapoi ! De atunci nu mai am nici o problema cu Xboxul, merge perfect ! Partea care demonstraza ca Donely este profesionist din toate punctele de vedere este urmatoarea : Curierul dus-intors si modarea prin Lite-on au fost platite de Donely !
Donely is the PRO ! =D>:rulez::rulez:=D>
ok ... multam de raspuns ... acestea fiind discutate ...
Donely cand pot veni la tine ? iti dau un telefon mai inkolea ? :D
Donely cum faci modarea prin chip sau software?
Salut man,un cablu component sau din ala de conectare la tv pentru un 360 dar sa nu fie hdmi,la ce pret?
Poate nu este corect sa intreb shi imi cer scuze pt asta , dar shtitzi cumva pe cineva de incredere in timishoara pt soft modding xbox 360?
Trimite-l prin posta la donely.
10x , asha o sa fac. Problema nu era atat lipsa de incredere in Donely cat faptul ca n-am mai trimis colete pana acum (doar am primit) shi nu shtiam exact cum trebuie procedat.
@crysty
@dLt
Multumesc !!
domnul donely, vreo veste despre hdd-urile de xbox 360? ajung duminica? (am devenit stresant :P )
Salut.Vreau sa stiu pretul la un Play & Charge Kit Xbox ,(cablu + baterie) si de ce firma e produs.
cat costa pentru un ps2 mare 39004 ??