Am sa postez aici cand aduc.
Printable View
Salut,
Ce se mai aude de PSP 3004 ? Pe cand va putea fi ... ?
salut domnul donely, cand aduceti hdd de xbox 360?
de 60 adugi? :-s
Donely, am o intrebare, dupa ce imi voi moda xBox-ul (sa presupunem), voi putea rula jocurile alea ... "rele" de pe HDD ? si alta intrebare, cam ce pret ai la un HDD de xBox ?
Salut
Am si eu o problema cu consola mea si nu stiu daca se poate repara sau pot da cu ea de peretzi.
Am un 360 elite falcon iar acum doua zile in urma imaginea a devenit verzuie iar acum este rosiatica. Am citi pe net ca placa video este dusa dar ma intreb daca nu se poate schimba sau repara cumva.
Mersi.
Salut all ... am o problema ... de o saptamana dvd-ul modat de pe consola a inceput sa faca un zgomot ciudat si imi face glume de genul 'Disk unplayable' . A fost super nashpa situatia .
Donely, ai vreo solutie? vin la tine sa te mai uiti la el ?
Multumesc! Va salut!
Salut man,cat ar costa o ,,resuscitare`` pentru un xbox360 care a dat RROD,este prima data cand a dat,e modelul din 2006 fara hdmi
si pana la urma care cablu e mai bun RGB sau component? cablul component nu e ala care vine la cutie cu ps2-ul?
aha. am inteles. ms pt raspuns. o sa iau si eu unul rgb de la tn sapt viitoare. mai ai?
Donely as vrea si eu niste sfaturi cu privire la modarea consolelor xbox. Se pot moda toate tipurile? Si daca mi-ai putea spune ce consola xbox sa imi iau?
domnul donely, cand aduceti hdd de xbox 360 sa-mi rezervati si mie unul...