Super si asa. Zi-mi un pret pentru incarcator si iti confirm eu dupa.
Merci anticipat.
Printable View
Iti multumesc pentru treaba bine facuta =D> !!
Merci mult Donely ptr repararea x-boxului .Merge perfect . Am iesit cu 100 lei mai ieftin decat in Arad , l-am pus la curier miercuri si a ajuns azi ( luni ) inapoi in Arad reparat !!!!
Merci mult inca odata . Si-l recomand la toti pe acest baiat ptr profesionalismul de care da dovada.
Cu respect deosebit
Dan
ARAD
am fost astazi sa imi modeze un xbox360, super baiat super rapid....si super caracter toata modarea a durat pana in 10 minute si consola merge super!gg DONELY
salut..la ce pret ai HD AV cable pentru xbox 360?:)multumesc
---------- Post added at 09:53 PM ---------- Previous post was at 09:01 PM ----------
si imi poti spune te rog si un pret la HDMI cable?
donely modezi si ultimile versiuni de psp alea noi aparute pe piata 3004 si alea 2004 cu placa de baza nemodabila ?da nu modare dinaia temporara definitiva .. vreu sa imi a chizitionez si eu un psp nou din magazin si sa stiu dak am vreo sansa sa mil modez ca sa nu dau bani degeaba
Cel mai tare, am modat 2 console xbox360 la el si ambele au mers perfect.
Multumesc mult=D>=D>
---------- Post added at 05:40 PM ---------- Previous post was at 05:40 PM ----------
Modarea este numai temporara.
---------- Post added at 05:41 PM ---------- Previous post was at 05:40 PM ----------
MUltumesc mult !!!
salut donely o mica intrebare am si eu .. cat tine o baterie de 2400 mah sau 3600 mah la un psp slim 2000 sau 3000 ... tine mai multe ore ca cea standard de la psp ?.. ca din ce am citit pe net uni spun ca da uni spun ca nu .. te rog lamurestema si pe mine
Controller PS3 (DS3) ..un pretz?
Bloc optic KES-400a pentru un ps3 40GB, fabricat Q4 2007?
salut as vrea sa fac si eu o modate la tine:) dar sunt din baia mare cum trebuie facut am scph-70004 am vazut ca ii 100ron ...lasa un reply te rog
mersi anticipat
Nou !!!!! In curand disponibila modare pentru X-Box 360 cu dvd-rom LiteOn 83850c cu FW iXtreme 83850c - THX v1.6
ps3 wirelles keypad sony ce pret bro??cheers