tocmai mi-a sosit xboxu modat la Donely merge perfect:D thanks !
Printable View
tocmai mi-a sosit xboxu modat la Donely merge perfect:D thanks !
salut donely
as dori sa stiu daca esti din cluj cumva. Am un PS2 90004, 8D, si se pare ca nimeni nu are pe aici chip pt modare.
Sper ca ma poti ajuta
ms anticipat
E din bucuresti,daca vrei ii poti trimite consola,recomand!!!
Am gasit asta pe un site:
Andone1000:scuze poate trebuia sa-ti trimit mesaj privat dar te rog ami spui si mie in ce oras faci asta?sau daca e legala chestia asta sau esti calificat pentru asa ceva?
Donely: "Man ``calificare`` nu am si le modez in fata blocului pe genunchi. Fac asta cam de 14 ani!!! (\:D/) "
Nu puteam rezista sa nu postez. lol
salut, Donely. am "modat" (temporar) la tine un PSP 2004 cu ChicKHEN. se aude ceva de modarea definitiva pentru modelul asta? imi cer scuze daca ai mai raspuns cumva la intrebarea asta in paginile precedente.
Salut Donely, am si eu o intrebare. Am un X360 modat cu FW 1.6. Cand o sa apara jocuri cu wave4, pot sa le joc ? Sau trebuie sa fac downgrade la 1.51 [am inteles ca merge cu FW 1.51 si cu 1.6, nu] ? Tot ce vreau sa stiu este daca pot juca jocurile wave4 cu FW 1.6.
*Multumesc anticipat.
Salut Donely. O intrebare am si eu. Am vazut ca aduci multe accesorii de wii, pe mine ma intereseaza un wii mote dar vreau sa imi zici daca e Nintendo Original sau un produs Third Party. Merci!
Multumesc pentru raspunsul prompt. O zi buna!
Ai PM.
sal, un controller xbox360 (nu conteaza culoarea) cu fir si iesire usb ai? (adik sa aibe un adaptor din acela scurt). si un pret daca se poate.
P.S. Trimiti si in alte orase prin posta cu plata ramburs? (presupun ca nu esti din cr :) )
stie cineva cui sau unde sa vand un PSP pe piese? scuze de aceasta intrebare daca este off topic...