adik explica pls
In afara de HDD sa ai in vedere ce ti-a raspuns @flavius. Thx !!!
---------- Post added 21-01-2010 at 09:31 AM ----------
Sa am uit sa vad daca mai am chip de gamecube. A trecut ceva vreme, de cand nu am mai avut gamecube la modare.
---------- Post added 21-01-2010 at 09:32 AM ----------
▪ Nou !!!!! Modare soft XBOX360 cu dvd-rom LiteOn 83850c ( data de fabricatie luna martie 2009 ) cu noul FW LiteOn iXtreme LT = 100 Ron
▪ Nou !!!!! Modare soft XBOX360 cu dvd-rom LiteOn 83850cV2 si LiteOn 93450 ( data de fabricatie incepand cu luna august 2009 ) cu noul FW LiteOn iXtreme LT = 190 Ron
LiteOn iXtreme LT e pentru toate wave-urile(actuale si viitoare) sau doar cele actuale(...3,4,5)? Mai exact, v-a mai necesita update pe viitor, sau e ca si fw 1.61 cu non-stealth?
Donely, nicio șansă de a rula .mkv-uri pe X360 pe viitor?(chair dacă e o variantă mai...ne-ortodoxă
).
Donely care e diferenta intre modare software si cea Hardware?(vorbesc de Wii) adica
Avantaje Dezavantaje
-bla bla bla -bla bla bla
I have read/write access to the entire system memory, and HV level access to the processor. In other words, I have hacked the PS3. The rest is just software. And reversing. I have a lot of reversing ahead of me, as I now have dumps of LV0 and LV1. I've also dumped the NAND without removing it or a modchip......
O fi adevarat?
Bookmarks