Are cineva idee de ce da eroare 80029567 cand instalez ps3 ftp server.pkg? L-am intrebat si pe google, dar nu m-a lamurit.
pt trasnfer intre pc si ps3 trebuie neaparat cablu crossover sau e bun si un switch?.....ex: un cablu normal de retea din ps3 in switch si un cablu din pc in switch si dupa facutute setarile...oare merge si asa ?
Sal Don,
Am si eu un PS3 250GB cu FW 3.55. As vrea sa-i facem o modare soft daca se poate. Spune-mi te rog cand esti disponibil. Cand ne vedem aduc si xbox-ul inapoi pentru un update la LT.
Ms
OpenPS3FTP v1.1 Released
A new FTP program has arrived on the PS3, and this time it's open source. This FTP app, developed by jjolano, is aptly titled OpenPs3FTP v1.1. When connecting via FTP with the app, use your PS3's IP address, and the username/password combination of root/openbox.
Default username: root
Default password: openbox
Se referea la faptul ca are un fisier .pkg si nu-l mai poate pune pe stick/hdd extern pt a-l instala pe ps3 din cauza limitarii fat32 de 4gb...
Intre timp m-am lamurit, in schimb ma lovesc de alta problema: Filezzila face tangouri si nu vrea sa transfere de pe PC pe PS3. Motivul: "TIMEOUT". Am dezactivat firewall-ul, am setat Transfer pe Active. Se conecteaza, ma lasa sa navighez pe hdd-ul PS3-ului, dar nu pot face tranfer.
sall am si eu o intrebare la 3.55 a aparut modare astept un raspuns daca a aparut cat costa te rog
---------- Post added 30-01-2011 at 04:12 PM ----------
un ps3 qm uitat sa specific![]()
don, au gasit vreo modalitate de accesare a psn-ului ? e pacat de fifa 11 original sa nu fie jucat in multi![]()
Bookmarks