Salut!
Am si eu o intrebare, poate parea un pic stupida, dar am tot cautat si nu m-am lamurit. Care este diferenta dintre modarea soft si cea cu cip pentru un PlayStation 2? Am un model slim pe care as vrea sa il modez si nu stiu pentru ce varianta sa optez. Daca ma poti ajuta cu un raspuns, raman dator de bere ^_^
ATENTIE !!
La 9 zile dupa ce MS a lansat dashboard-ul cu kernel 14717, astazi compania lanseaza System Update versiunea kernel 14719. Nu se stie in ce mod afecteza consolele modate cu LT+ sau pe cele modate RGH-Jtag. Stati departe de live si nu faceti acest update, pana nu vom sti daca afecteaza consolele modate.
Sal Donely
am achizitionat un PS2 SCPH-90004 1C. Crezi ca se poate moda ? Cu soft sau chip?
Sunt din Cluj.
Mersi !
Disponibila pentru cei care au deja Xbox 360 cu RGH facut, modare pe noul dashboard 2.0.14719 + DashLaunch v2.31
In curand disponibil Xecuter RGH 2.0
Echipa de la Xecuter anunta ca, consolele Xbox Phat vor suporta glitch - RHG, fara a avea in prealabil un backup de NAND si cpukey. Acest lucru va fi valabil si pentru consolele Xbox SLIM cu placa Trinity, care au fost actualizate la kernel 14717 / 14719 si care nu aveau facut backup de Nand si cpukey. Se lucreaza si pe SLIM cu placa Corona. Cu nume de cod RGH 2.0, acesta are urmatoarele caracteristici:
RGH pentru consolele actualizate cu kernel (14717/14719 )
Hack-ul va functioneaza si pe consolele "Refurbished Split CB's" (4577, 5772, 6752)
- Zephyr CB 4577, 4575
- Falcon / Opus CB 5772, 5773
- Jasper CB 6752, 6753
- Trinity (Slim) CB 9230
Buna, ma numesc Alex si sunt din Cluj. cu scuzele de rigoare, nu am rabdare sa citesc cele 100 de pagini si am cateva intrebari relativ simple.
As dori sa achizitionez un xbox si sa-l modez. cum se poate moda? ce se intampla cu garantia? cum pot juca pe live? cum pot achizitiona un cont live? care xbox ar fi mai bun(model)? atat pentru moment ^^. multumesc, Alex.
Salut,am un Xbox 360 standard system 4 gb.Imi poti spune te rog cat este pretul pentru modare?
Multumesc anticipat!
Ai oferta mea aici:
http://www.consolegames.ro/forum/f88...-nintendo-wii/
Ti-a venit comanda de clone TB? sau daca nu, ,mai ai TB original? eu sunt din bucuresti, u?
Bookmarks