modare CEX2DEX faci? daca da cat costa? multumesc anticipat![]()
Salut Donely. Am si eu un XBOX 360 PHAT ce prezinta RROD. Mai te ocupi de asa ceva? Daca da cand ai avea timp sa mi-l rezolvi si mie te rog. Multumesc.
salut poti te rog sa-mi spui si mie unde gasesc o schema de modare ps 2 slim cu mobo cip gh-072-42 e modelu de placa iar jocu este 90004
Salut Don,
Tocmai am cumparat un xbox 360 RKH-00050, pe alimentator scrie 12V -- 9.6A. Se poate moda si daca da atunci cand.
Multumesc
Buna dimineata!Don,spune-mi si mie te rog,un ps3 slim necesita operatiuni speciale de-a lungul timpului?Nu ma pricep deloc si am vazut pe aici discutii despre schimbari de pasta,chestii socoteli..Multumesc!![]()
Am modat astazi la Donely un xbox 360 cu CR3 litle si rgh2, foarte rapid si serios.
Multumesc frumos
Am modat astazi la Donely un xbox 360 cu CR3 litle si rgh2, foarte rapid si serios.
Multumesc frumos
Salut, am un xbox 360 slim 250 gb si vreau sa il modez dar sa pot sa intru si pe xbox live. Se poate? Si cat costa? Si inca o intrebare : xbox 360 slim poate face rrod? Ms anticipat.
Salut, Donely!
Aseara, prietena mea a gasit intr-un dulap, in timp ce facea curat, un PS2 (acum o iubesc si mai mult) si de acum inainte ma ocup eu de consola. Este versiunea fat. La Version Information am gasit urmatoarele:
Console SCPH-50004
Browser 1.40
CD Player 2.00
PlayStation Driver 1.11
DVD Player 3.00E
Intrebarea mea este daca se poate moda. De asemenea, vad ca un user de deasupra arata ca a modat un PS3 slim la tine. Eu am unul fat. S-a schimbat ceva intre timp? Am intrebat acum mai mult timp daca se poate moda PS3 si mi-ai spus ca nu.
Multumesc.
Bookmarks