Modat Xbox 360 Slim , ultimul dashboard cu noul modchip SQUIRT BGA 2.0 TIGER 100 Mhz "COOLRUNNER". Thx !
Pentru un amic intreb, se poate moda un ps3 slim 120Gb model CECH-2001A, cu firmware 4.55?
Salut,
as dori sa modez un XBOX360
Model: Xbox Slim
Placa de baza: Trinity
Dashboard: 2.0.16767
Data de fabricatie: 15 - 08 - 2011
ma intereseaza sa pot face dual boot.
care o diferenta intre FW LT+ 3.0 sau RGH2 si xk3y ? un link e suficient
Multumesc
Disponibila modare Playstation 3 Slim si Superslim, cu modchip Cobra ODE 5.30A. Merge si pe consolele cu ultimul fw si anume 4.70
Pret = 350 ron
Disponibila modare RGH2 pentru consolele XBOX 360 Fat, Slim S si E, cu noul modchip SQUIRT BGA 2.0 TIGER 100 Mhz "COOLRUNNER" pe ultimul Dashboard 2.0.17150.0 !!!!!!!
Pret: 149 ron !!
Disponibila modare RGH2 pentru consolele XBOX 360 Fat, Slim S si E orice dashboard, cu noul modchip X360 ACE V2 - 150 Mhz "COOLRUNNER"
The new chip introduce these nice features:
incredibly stable and faster than before
perfect support slim and E model for xbox360
150 Mhz, booting time of corona within 20 seconds mostly
Optimization design of pcb size with easy to solder pads and short soldering wires.
PRET: 149 ron
salut, se poate face modare xbox 360 si in weekend? sau.. saptamana viitoare, inainte de paste?
Salut am un PS3 Slim CECH-3004B cu 4.70,se poate moda?Eu in general vreau sa instalez moduri aia ma intereseaza in principal.Mersi.
Salut,faci downgrade cu nand salvat pentru 3ds prin hard mod?Am updatat softwer-ul si vreau sa revin la o versiune salvata,daca se poate imi dati mesaj.Multumesc
Salut Donely, am o consola PS3 CECHJ03 cu soft versiunea 4.65 ( updatata , nu stiu cu cat a venit din fabrica ) . Ce metoda si cat ma face ? merci anticipat !!!!
sa traiti.la un controller xbox one care se misca singur sticku stanga si pune singur back se poate face ceva?multumesc
Bookmarks