Care este ultimul firmwar pe care-l poti instala la consola ps3 modata cu 4.75 model CECH-2504A si cat costa. Multumesc.
Care este ultimul firmwar pe care-l poti instala la consola ps3 modata cu 4.75 model CECH-2504A si cat costa. Multumesc.
Salut, Donely
Am o consola xbox 360 fat modata la tine, cu dashboard 2.0.17349.0 si nu ma pot juca noul Fifa 18. Banuiesc ca imi trebuie un upgrade de dashboard, si as vrea sa vin la tine. 50 ron zici ca ar costa? Te sun luni?
I-as face un upgrade la RGH2 cu modchip X360 ACE V3 150 Mhz "COOLRUNNER", dar e „decat” din 2008 consola[COLOR="Silver"]
NOU !!!!
Modare Playstation 4 Jailbreak. Modarea merge deocamdata numai pe consolele la care nu s-a facut update mai sus de 1.76 dar se lucreaza la un exploit pe 5.00. Jocurile ruleaza de pe hdd-ul intern al consolei sau de pe un hdd extern pus pe usb-ul consolei. Merg deocamdata jocurile care nu cer update mai sus de fw 1.76 dar se lucreaza si pe jocurile care cer update. Modarea este software si consta in injectarea unui payload si un server local care va sta pe pc-ul personal. De asemeni in unitate este bine sa fie un joc original care are fw 1.76
Pret = 200 ron
Salut
-cat costa modarea Rgh pt o consola phat X360 ? (dupa seria 14.2A....e model Falcon....fara probleme/RRoD...inca)
-e modare Rgh+LT....sau doar Rgh ?
salutare cat costa o modare pentru un ps3 4204c date code 3c versiuna 4.82 ....multumesc astept raspuns
Salut Donely. Am cumparat in primavara de la tine un wiiu si as vrea sa adaug jocuri. Mi-ai lasat un mesaj cum sa procedez dar s-a sters. Nu as vrea sa fac o prostie sa o brick uiesc. Daca poti sa-mi lasi un pm cu link de unde se iau jocurile si cum le instalez pe un HDD ti-as fi recunoscator.
P.S. Modezi psvita / mini nes/snes. Sunt interesat.Multumesc.
Salutare ,
Mi s-a stricat si mie ps3-ul acum mult timp ,mai exact prin 2012
Mi-a dat bluescreen ,aveam cfw 3.55 si am vrut sa fac upgrade parca la 4si ceva Rogero ,nu mai stiu exact
Ma poti ajuta ?
Mersi ,Zi usoara !
Bookmarks