Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 34 of 34

Thread: Samsung Galaxy S5

1. #21 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Plusuri si minusuri... plusuri si minusuri... Astept si eu telefonul la care sa nu existe decat plusuri. Cer prea mult?

2. #22 SP
    Admin MonkY's Avatar
    "Asteptarea a luat sfarsit. S5 este la Flanco la un pret de exceptie - 3099.9 RON!"

3. #23 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Scump domne scump

4. #24 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Of of Touchwizz. Totusi, S5 impinge de 2x mai multi pixeli decat iPhone-ul. Nu stiu cat de corect e pana la urma, dar la usage-ul normal eu as zice ca sunt neck in neck:

LE: Daca era si Youtube in testul asta, S5 nu avea nicio sansa. Inca nu pricep cum o aplicatie Google ruleaza mai bine pe iOS si Windows Phone decat pe Android-ul propriu. Nu pricep.

5. #25 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Si nu uita un lucru: la iPhone se deschide la fiecare joc Game Center-ul, care se logheaza pe server la Apple (sa-ti ia scores, achievements, etc.).

Partea cu de 2x mai multi pixeli trebuie sa o ignoram... pt. ca totusi avem si 2x mai multe core-uri, si 2x mai mare frecventa, 2x mai mult RAM. Cred (sper) ca la iPhone 6 sa le vedem "face to face"...

6. #26 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nu chiar, au totusi acelasi pret ambele device-uri, ca unul se descurca cu specs mai slabe e altceva. Pana la urma si speedtest-urile astea nu sunt definitive. Conteaza mult si ce aplicatii folosesti cel mai mult. De exemplu eu folosesc Youtube foarte mult, insa pe Android nu functioneaza cum trebuie niciodata si e foarte incet. Soundcloud in schimb e mai rapid pe Android, iar aplicatia e diferita fata de iOS si e cu mult mai buna. Chestiile gen Google Now sau alte aplicatii Google sunt clar mai ok pe Android, eu doar chestia cu Youtube nu o inteleg. L-am incercat pe 5-6 device-uri cu Android si e la fel de incet pe toate, in schimb pe un iPad Mini (primul, adica echivalentul lui iPad 2) e mai rapid. La fel si pe telefoanele cu Windows.

Eu sunt curios de camera din S5 cel mai mult. Zilele astea ar trebui sa apara in magazine si abia astept sa o incerc putin. Daca toate features noi sunt ca la HTC One, avem inca un fail la capitolul camera din partea Samsung. Eu imi aduc totusi aminte ca Galaxy S2 avea o camera buna la vremea respectiva, ce s-a intamplat cu S4 si Note 3 nu stiu, dar sper sa fie in sfarsit ce trebuie S5.

De vreo luna sunt cu Note 3 si ma descurc cu TouchWizz destul de decent, asa ca poate nu as spune nu lui S5, sunt curios de camera, insa sa o incerc eu, dupa altii nu ma mai pot lua. Era tipul ala de pe YT - MDBKH; care zicea ca Note 3 are cea mai buna camera. De cand am vazut cu ochii mei ca e departe de adevar nu mai cred nimic pana nu incerc eu si gasesc exact ce vreau eu pentru uzul meu.

7. #27 SP
    Member sinnombree07's Avatar
    Detin un s5 si un note 3 si pot sa zic ca sta mai bine camera la S5 mai ales seara cand faci poze.

8. #28 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Daca poti sa faci o comparatie intre ele... sa vedem si noi, ar fi super. Indoor, normal lightning ar fi ideal. Nu de alta, dar eu consider Note 3-ul ca fiind unul din cele mai proaste flagship-uri cand vine vorba de facut poze indoor. Deja 9 din 10 poze imi ies niste pocnitori (nefocalizate, blurate, cu tone de noise, etc.)... de multe ori sunt mai stabile pozele facute cu camera frontala de pe un iPhone decat ce iese din cei "13 Mpx" ai lui Note.

9. #29 SP
    Member sinnombree07's Avatar
    Nu pot sa pun pozele pt ca sunt prea mari si nu ma lasa sa le pun.

10. #30 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by sinnombree07 View Post
    Nu pot sa pun pozele pt ca sunt prea mari si nu ma lasa sa le pun.
    Vezi, daca nu ai Premium?

Le poti urca pe un site de sharing si pune link aici. Asta daca doresti, desigur.

11. #31 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu nu am inteles nimic din reclama asta. Cred ca a avut niste costuri de productie destul de ridicate, dar e chiar ridicola de multe ori. Mai bine continuau trendul si radeau de competitie, alea macar erau mai funny:

12. #32 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Hai mai ca-i draguta reclama. Dar muuult prea lunga. Eu sunt curios pe ce post au reusit sa dea ei reclama mai mare de 4 minute

13. #33 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Da, e clasica pentru corporatiile astea gigant. Cauta sa se asocieze cu cat mai mult staruri.

14. #34 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Eu sunt curios pe ce post au reusit sa dea ei reclama mai mare de 4 minute
    Mi se pare ca am vazut-o si la noi la TV, dar sunt sigur ca nu a durat mai mult de 1 minut...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2