Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 37

Thread: Samsung ar putea lansa Galaxy S3 Mini (Update)

1. #1 SP
    Member iUser's Avatar

Samsung ar putea lansa Galaxy S3 Mini (Update)

Desi vanzarile varfului de gama de la Samsung, Galaxy S3, merg foarte bine, sud-coreenii s-au gandit si la o alternativa mai ieftina, pentru cei cu bugetul mai restrans, sau pentru cei deranjati de ecranul de 4.8". Din invitatiile primite de catre unele publicatii straine, se presupune ca Samsung ar anunta un nou terminal din seria Galaxy S. Unele zvonuri spun ca este vorba despre S3 Mini, ce va fi dotat cu un procesor dual-core, ecran de 4" si o rezolutie redusa, insa cu un pret pe masura.

Cert este ca noul terminal va fi prezentat pe data de 11 octombrie, in cadrul unei conferite pe care Samsung o va tine in Germania.

---
    UPDATE (10.10.2012)

Samsung Galaxy SIII Mini a fost anuntat oficial si va fi prezentat joi, in cadrul unei conferinte de presa ce va avea loc in Korea. In afara de ecranul de 4", nu a mai fost dezvaluita nicio specificatie.
    Attached Images Attached Images sgs3_mini.jpg

2. #2 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Bravo
    Chiar ar fi un pas maret facut de cei de la Samsung!

3. #3 SP
    Senior Member Marinake's Avatar

Re: Samsung ar putea lansa Galaxy S3 Mini

Genius

Sent from my XPERIA X8 using Tapatalk 2

4. #4 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Quote Originally Posted by Marinake View Post
    Genius

Ceva argumente? O opinie? Ceva? Nimic? Sau am iesit la vanatoare?

Ontopic: Mi se pare un pas bun facut de cei de la Samsung, S3 e prea mare (vorba lui MonkY, lopata), un S3 cu un display mai mic si poate ceva mai rafinat (cer prea mult?) ar fi perfect. Si cu un price drop, binenteles.

Later edit:
    Quote Originally Posted by Marinake View Post
    Nu imi pare cea mai buna idee.Este exact ca Ps3 Super Slim.

Still no arguments.

5. #5 SP
    Senior Member Marinake's Avatar

Nu imi pare cea mai buna idee.Este exact ca Ps3 Super Slim.

6. #6 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Diferenta majora e ca varianta mica de S3 va fi mai ieftina, pe cand PS3 s. slim a ramas tot acolo.

7. #7 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by cryyo View Post
    Diferenta majora e ca varianta mica de S3 va fi mai ieftina, pe cand PS3 s. slim a ramas tot acolo.
    Da, dar PS3 slim ofera fix acelasi lucru, ba chiar e mai bun, consuma mai putin, unitatea optica e mai rapida, etc. Insa S3 mini va avea ecran mai mic, la un smartphone aia conteaza enorm. Daca are si alt hardware (cum zic zvonurile din primul posta al thread-ului), adica procesor mai slab... pai deja ala nu mai e S3 mini, e alt telefon.

Oricum e aiurea, sa spui ca 4" e mini... sa fim seriosi. Daca vor sa faca un S3 mini sa faca unul cu hardware identic, mai putin ecranul, un 3.2" ar fi numai bun pt mini, parerea mea. Si sa scoata naibii si alte culori, nu doar alb pt fete si albastru pt gay... Negru, argintiu, gri pt baieti si eventual un roz/galben/rosu pt fete.

8. #8 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Albastru e pt gay...mda

9. #9 SP
    Banned asperas's Avatar
    Am eu din ala albastru si din cate imi dau seama nu sunt gay mai deloc(sotie,copil..)!S3 nu e deloc "lopata'' si isi face treaba cat se poate de bine..

10. #10 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar

Samsung ar putea lansa Galaxy S3 Mini

Eu sunt foarte curios cum reusesc cei de la Samsung sa creeze atatea telefoane. Lansand atat de multe modele risti enorm. Si mie mi s-ar parea interesanta ideea unui S3 mai low-budget,dar cum a spus RaverX,nu ii eliminam jumatate din capacitati doar de dragul de a-l face accesibil oricui ca pret.

Si mie mi se pare oribila culoarea aia de pe S3-ul non-alb. Inca nici nu stiu ce e,daca e mov,albastru sau altceva.

Sent from my iPhone using Tapatalk

11. #11 SP
    Quote Originally Posted by DanTe23 View Post
    Albastru e pt gay...mda
    OK, imi retrag cuvintele, nu e pt gay. Dar nu e nici pt "barbati", insa na, e doar parerea mea, am vazut destui "barbati" cu tricouri roz in ultimii ani...

Una e albastru si alta e negru sau un gri metalizat...

12. #12 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Oricum, stirile de genul acesta fac parte din gama: "Samsung mai scoate 10 smartphone-uri luna aceasta"! E unul din motivele pentru care au devenit si enervanti pentru mine. Ca exemplu, iti cumperi cea mai tare (si "revolutionara") tableta de la ei, ca peste 3 luni sa-ti dea cu flit si sa-ti spuna ca a ta e de cacao. Motiv pentru care in 6-12 luni (cam cat le ia sa scoata un update de Android), te trezesti ca a ta e deja "unsupported" si "obsolete". As prefera sa scoata 2-3 smartphone-uri pe an, 2-3 tablete, dar acelea sa fie optimizate in draci...

P.S. Nici mie nu imi place ce au facut cu culorile: white or blue... Black rulez for me! Eventual black & silver (my favourite combination)...

13. #13 SP
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    P.S. Nici mie nu imi place ce au facut cu culorile: white or blue... Black rulez for me! Eventual black & silver (my favourite combination)...
    Mi-am revenit un pic, deja am inceput sa cred ca eu am o problema, cand vad baieti cu tricouri roz, telefoane albastre, "adidasi" verzi, etc... pai un papagal sau un paun ar fi super invidios pe "baietii" aia

Oricum, stirile de genul acesta fac parte din gama: "Samsung mai scoate 10 smartphone-uri luna aceasta"!
    Da, aici trebuie sa recunosc ca Apple le da clasa, scoate 1-2 telefoane pe an si nu 1000 de modele. 3G/3GS, 4, 4S, 5...
    Samsung tranteste 100 de modele odata, cu ecran de 3", de 3.2", de 4", de 4.8", cu dual core, cu single core, nspe combinatii. Nu zic, e bine ca ai de unde alege, e pt toate buzunarele si gusturile, dar totusi e prea exagerat. Sa scoata 3-4 modele, e de ajuns. Un super high end cu cel mai mare ecran si cel mai rapid proc, un model "value" cu ecran mic si procesor mai lent si inca 1-2 modele de mijloc, eu zic ca e suficient.

14. #14 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Oricum, stirile de genul acesta fac parte din gama: "Samsung mai scoate 10 smartphone-uri luna aceasta"! E unul din motivele pentru care au devenit si enervanti pentru mine. Ca exemplu, iti cumperi cea mai tare (si "revolutionara") tableta de la ei, ca peste 3 luni sa-ti dea cu flit si sa-ti spuna ca a ta e de cacao. Motiv pentru care in 6-12 luni (cam cat le ia sa scoata un update de Android), te trezesti ca a ta e deja "unsupported" si "obsolete". As prefera sa scoata 2-3 smartphone-uri pe an, 2-3 tablete, dar acelea sa fie optimizate in draci...

Galaxy S2 cumparat in Mai 2011 a beneficiat de Gingerbread, Honeycomb si mai nou IceCream Sandwich, iar cu putin noroc prinde si JellyBean (deja il am neoficial si se comporta impecabil). Deci patru schimbari majore de firmware, cu fiecare din ele mergand din ce in ce mai bine telefonul. Asa ca teoria ta...

A, ca iti sta pe creier ca nu este telefonul tau in primul spot pe gsmarena 1 an, da, poate fi deranjant pentru unii.

15. #15 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Suntem multi pe planeta, nevoia e mare. Samsung, o firma responsabila, se ocupa de problema.

16. #16 SP
    Member broco's Avatar
    Quote Originally Posted by FallouT View Post
    Bravo
    Chiar ar fi un pas maret facut de cei de la Samsung!

da da foarte maret e ca si cum maine cei de la maybach ar scoate un model mini maybach sau maybach lupo, asa de maret ii pasul de imi vine sa vars.

17. #17 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by ffocus View Post
    Galaxy S2 cumparat in Mai 2011 a beneficiat de Gingerbread, Honeycomb si mai nou IceCream Sandwich, iar cu putin noroc prinde si JellyBean (deja il am neoficial si se comporta impecabil). Deci patru schimbari majore de firmware, cu fiecare din ele mergand din ce in ce mai bine telefonul. Asa ca teoria ta...
    Pai ai dat si tu un exemplu nepotrivit... Galaxy S2 a fost unul din cel mai bine vandute smartphone-uri al lor. Ia sa-ti iei unul din celelalte 9 smartphone-uri iesite in luna respectiva, sa vezi ce de update-uri au avut. Si daca iese un update, se intampla la 6 luni dupa ce toti ceilalti producatori au ajuns la EOL. La mine toate smartphone-urile si tabletele Samsung care au ajuns, am fost nevoit sa le pun ROM-uri neoficiale (care erau mai noi si nu se miscau ca un ...).

Nu mai zic ca decat sa ajung la service Samsung mai bine imi trag un glont in cap. Am mai povestit, dar asta ramane epica: un Galaxy Tab, dus la garantie (dupa ce a murit in timpul unui update de firmware oficial - Kies e o aberatie, nu credeam ca o sa ajung vreodata sa spun ca exista aberatie mai mare decat iTunes). Mi se spune ca e din cauza userului, deci nu se face pe garantie, si ca ma costa 900 RON (sau 950, nu erau siguri), pentru ca trebuie schimbata placa de baza. Le-am zis pass linistit, am mers la un service LG (yeah, laugh) unde l-au rezolvat cu 250 RON, fara sa schimbe niciun fel de placa de baza. Prin urmare, tzepari.
    Quote Originally Posted by ffocus View Post
    A, ca iti sta pe creier ca nu este telefonul tau in primul spot pe gsmarena 1 an, da, poate fi deranjant pentru unii.
    Bine zis unii... chiar nu stau sa verific ce top-uri sunt pe gsmarena. Dar presupun ca o avea si top-ul ala o noima, ca degeaba nu cred ca e pus acolo. Oricum, un smartphone sa reziste un an in orice top... e o minune these days, la cum evolueaza lucrurile. Sau, la cat de des scoate Samsung alt model...
    Quote Originally Posted by cryyo View Post
    Suntem multi pe planeta, nevoia e mare. Samsung, o firma responsabila, se ocupa de problema.
    Asa este. Aici ai dreptate. Samsung face si aragaz, si frigider, fier de calcat... Mie unul mi-au placut dintotdeauna panel-urile lor (nu degeaba produc pentru Apple, Sony, etc...). Din pacate stau bine la inovatii dar la practica sunt varza. Iar tech specs-urile lor de cele mai multe ori sunt scoase din burta (motiv pentru care eu unul nu mai vreau sa vad produse Samsung in casa). De exp. m-a mancat undeva sa iau un cuptor cu microunde Samsung, cu putere de 1200W. Masurat frumos (dupa ce m-am intrebat de ce Dzeu ia mai mult la Samsung decat la vechea mea chinezarie de 900W), si mai mult de 600W n-a consumat nici pe cel mai al naibii program. Asta in timp ce chinezaria se ducea la 950W chiar. O fi vorba si de un pic de eficienta, dar sa fim seriosi... e cam ca la TV-urile lor unde au contrast infinit. Doar LG si Samsung pe lumea asta au reusit sa masoare infinitul

18. #18 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Quote Originally Posted by broco View Post
    da da foarte maret e ca si cum maine cei de la maybach ar scoate un model mini maybach sau maybach lupo, asa de maret ii pasul de imi vine sa vars.

Daca tie iti place sa mergi cu o paleta de ping-pong in buzunar asta e problema ta, dar eu unul nu umblu cu lopata dupa mine, iar un display de 4 inchi e arhisuficient, nu imi cumpar smartphone ca sa vad filme sau sa ma joc in disperare pentru astea exista tablete laptop-uri.
    Iar cu afirmatia facuta de tine legata de Maybach esti chiar penibil, nu poti compara ceapa cu branza sau invers!

19. #19 SP
    Member broco's Avatar
    Son, eu nu am comparat ceapa cu branza, doar ti-am dat un exemplu ca sa intelegi cat de limitat esti.

20. #20 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu e nevoie sa va jigniti pentru niste produse... La urma urmei, fiecare alege ce doreste. Noi aici doar incercam sa aratam plusurile si minusurile fiecarui produs in parte, ramanand ca in final sa alegeti ce vreti. Dar fara a arunca cu noroi in stanga si in dreapta... decat poate daca lucrati cumva la firmele respective si sunteti platit pentru asemenea lucruri...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast