Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 37 of 37

Thread: Samsung ar putea lansa Galaxy S3 Mini (Update)

1. #21 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Dar fara a arunca cu noroi in stanga si in dreapta... decat poate daca lucrati cumva la firmele respective si sunteti platit pentru asemenea lucruri...
    Sau daca esti fanboy. Din pacate de multe ori fanii astia inraiti arunca cu noroi mai ceva decat daca ar fi angajati la marketing la firma aia Si eu am tendinte cateodata sa supraapreciez anumite firme si sa subapreciez altele, dar nu fac din astea, multi considera firmele preferate ca fiind ceva "suprem", iar restul sunt gunoaie. Si mie imi place de exemplu Philips si nu prea sunt fan LG (din cauza ca-s urmasii Daewoo), dar asta nu m-a impiedicat sa-mi iau monitor LG, am gasit la momentul ala unul care avea exact dotarile pe care le vroiam, calitate buna a imaginii si pret bun, asa ca de ce sa-mi iau unul mai slab dotat si mai scump? Doar ca are pe carcasa numele firmei preferate? Sa fim seriosi...

2. #22 SP
    Senior Member Madk91's Avatar
    Cred ca asta cam seamana cu Samsung Galaxy mini-ul despre care vorbiti.
    Samsung galaxy express

Samsung Galaxy Express- specificatii, date tehnice, prezentare, preturi, telefoane mobile, gsm, pret, accesorii, review

Ma uitam pe net de preturi la service-uri gsm.

3. #23 SP
    Admin MonkY's Avatar
    La fanboys cred ca e mai simplu. Pentru ca ei nu vad decat firma X, pe care o idolatrizeaza (de multe ori pana la extrem). Orice alta firma, indiferent ca e Y sau ca e Z (dar pentru care X produce componentele, de exp.) e varza pentru ei. In primul caz, poti sa-i faci unui fanboy toate testele posibile si imposibile din lume, sa-i arati rezultatele alb pe negru, si el o va tine tot pe-a lui. In al doilea caz, sa luam ca exemplu un monitor Dell. Poti sa-i explici de 100 de ori ca panoul este un LG, ca procesorul de imagine este facut de LG... el iti va spune clar ca Dell e suprem si LG e dezastru.

Mai este si cazul acelor fanboys care ori nu sunt bine informati, ori nu si-ar permite niciodata produsul concurentei... motiv pentru care mor cu ceea ce au de gat. Stiti voi vorba cu "strugurii sunt acri"... Ma distreaza la nebunie cate unul care injura un Galaxy S3 sau un iPhone 5, in timp ce el foloseste un Nokia cu butoane de-acum cativa ani. Pentru el firmele respective sunt atat de enervante, incat ajunge sa spuna ca "uraste touchscreen-ul". Sau in cazul nostru... si-a cumparat PS3, si pentru ca nu-si permite si un Xbox 360 sau un Wii, va arunca cu noroi in orice e legat de celelalte console. Chiar daca in sinea lui si-ar dori sa joace exclusivitatile celorlalti. Sau chiar daca al lui Xbox 360 a dat de 20 de ori RRoD.

Eu zic ca trebuie sa fim deschisi la toate cele... Personal merg pe ideea ca si mie imi place un Lamborgini Sesto Elemento sau un Bugatti Veyron 16.4. Faptul ca nu mi le permit nu ma opreste sa le studiez, sa aflu cat mai multe informatii despre ele si sa fiu suficient de "nebatut in cap" incat sa recunosc ca ambele masini sunt cu mult peste amaratul meu de Peugeot 307.

---------- Post added 08-10-2012 at 12:05 AM ----------

Quote Originally Posted by Madk91 View Post
    Samsung galaxy express

Samsung Galaxy Express- specificatii, date tehnice, prezentare, preturi, telefoane mobile, gsm, pret, accesorii, review

Sau asa: Samsung Galaxy Express I437 - Full phone specifications

4. #24 SP
    Quote Originally Posted by Madk91 View Post
    Samsung galaxy express

La ce naiba seamana cu mini? 4.5" ecran? Pfff, ala si pt "mini Note" e prea mare. Oricum telefoanele astea au luat-o razna, tin minte cand am vazut in urma cu 2 ani un galaxy s la un coleg de serviciu, mi se parea maricel. Dar deja S3 a ajuns la 4.8, parca vad ca S4 intrece Note-ul, e penibil, totusi vorbim de telefoane, nu de tablete. Pana si Apple a luat-o deja pe drumul asta, dar pe ei ii inteleg, 4" e ok, mai ales ca au subtiat telefonul si rama.

5. #25 SP
    Junior Member higara's Avatar
    care-i problema ca au un ecran mare? Pentru mesaje text si sunat poti folosi si un nokia 1100, acum toata lumea vrea jocuri, gps, filme, navigare etc iar un ecran mare este foarte bun.

Terminati cu lopetile voastre, iphone5 este cu 13 mm mai mic ca s3, mi se pare penibil sa-i spui lopata la un telefon cu 1.3cm mai mare. Deci 1.3 cm face diferenta intre o lopata si un telefon magic.

6. #26 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Quote Originally Posted by higara View Post
    care-i problema ca au un ecran mare? Pentru mesaje text si sunat poti folosi si un nokia 1100, acum toata lumea vrea jocuri, gps, filme, navigare etc iar un ecran mare este foarte bun.

Terminati cu lopetile voastre, iphone5 este cu 13 mm mai mic ca s3, mi se pare penibil sa-i spui lopata la un telefon cu 1.3cm mai mare. Deci 1.3 cm face diferenta intre o lopata si un telefon magic.
    Bine ca vorbesti tu pentru restul lumii, de acum sa stiu cand vreau sa cumpar ceva sa te intreb pe tine prima data, apropo mai am 5 lei in buzunar ce sa fac sa mai strang si sa imi iau un pachet de tigari sau sa imi iau tigari la bucata?

7. #27 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Incearca o guma in loc de...

8. #28 SP
    Junior Member higara's Avatar
    Quote Originally Posted by FallouT View Post
    Bine ca vorbesti tu pentru restul lumii, de acum sa stiu cand vreau sa cumpar ceva sa te intreb pe tine prima data, apropo mai am 5 lei in buzunar ce sa fac sa mai strang si sa imi iau un pachet de tigari sau sa imi iau tigari la bucata?
    cum vorbesc eu pentru restul lumii? eu tot ce-am spus a fost ca lumea nu are simtul proportiilor si exagereaza cu tot felul de apelative

9. #29 SP
    Quote Originally Posted by higara View Post
    Da, un ecran mare este foarte bun... pe o tableta. Si poate lumea vrea si sa-i incapa telefonul in buzunar si sa nu arate stupid cu diatamai paleta de ping pong la ureche. Nu toti, fireste, unii vor dori telefoane cat mai mari, incontestabil. Plus ca filmele si jocurile arata foarte ok si pe 4", pentru unii si 3.2" e suficient, depinde de gusturi.

10. #30 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Asta cu paleta de ping pong e cea mai mare idiotenie. Eu am S3 si imi intra in orice buzunar de la pantaloni. Si fiindca e suficient de subtire nici macar nu e la fel de agasant ca vechiul telefon, care era mult mai gros. Am avut si One X, acelasi lucru, un telefon extrem de ok. Singurul minus, pe care eu personal nu-l consider asa, pentru ca folosesc orice telefon, inclusiv de 3.2" cu ambele maini, este ca nu poate fi operat single handed. Pe bune, folositi un telefon cu ecran mare mai mult de 10 minute, ca MonkY care chiar detine un Note, mergeti cu el in buzunar(asa se face si cu pantofii) si apoi veniti cu argumente solide, nu stupide.

Iar @FallouT, tu se vede ca ai 20 ani si sangele fierbinte. higara nu te-a luat la misto cum ai facut-o tu, ci si-a spus si el punctul de vedere. Acum daca el considera ca display-urile mari nu sunt un inconvenient, nu mai are voie sa isi dea cu parerea? Grow up!

11. #31 SP
    Quote Originally Posted by x2z View Post
    Asta cu paleta de ping pong e cea mai mare idiotenie. Eu am S3 si imi intra in orice buzunar de la pantaloni. Si fiindca e suficient de subtire nici macar nu e la fel de agasant ca vechiul telefon, care era mult mai gros. Am avut si One X, acelasi lucru, un telefon extrem de ok. Singurul minus, pe care eu personal nu-l consider asa, pentru ca folosesc orice telefon, inclusiv de 3.2" cu ambele maini, este ca nu poate fi operat single handed. Pe bune, folositi un telefon cu ecran mare mai mult de 10 minute, ca MonkY care chiar detine un Note, mergeti cu el in buzunar(asa se face si cu pantofii) si apoi veniti cu argumente solide, nu stupide.

Iar @FallouT, tu se vede ca ai 20 ani si sangele fierbinte. higara nu te-a luat la misto cum ai facut-o tu, ci si-a spus si el punctul de vedere. Acum daca el considera ca display-urile mari nu sunt un inconvenient, nu mai are voie sa isi dea cu parerea? Grow up!
    Nici nu ma mai obosesc sa iti raspund pentru ca vad ca si tu esti un fanboy Samsung cu Display de 4,7 inchi, sau cat mai mare.....

Si inca o intrebare daca tu esti multumit sa zicem de un ecran de 5 inchi, atunci de ce au mai fost creeate tabletele de 7 inchi doar de dragul asta nu?
    Am uitat cand aveam Nokia 3310, si acum ne dam cu parerea pe forum.
    Te rog sa iti pastrezi pentru tine parerea despre mine, chiar nu simteam nevoia sa o impartasesti cu mine!

Sunt satul de baietasi care isi cumpara telefoane scumpe si isi mananca de sub.... ca sa le plateasca sau mai rau au rate la ele.

12. #32 SP
    Eu am S3 si imi intra in orice buzunar de la pantaloni.
    Eu te cred. Si iti mai zic ceva si mai tare, am un amic care umbla mai demult cu eeepc 901 in buzunarul interior de la haina, nu glumesc deloc. Insa tipul avea 2.15 m si 140 kile... Ce-ai spune tu daca ar fi venit si ar fi zis el: ce va trebuie tablete de 7" (sau chiar de 5")? Ca doar un laptop mai mare (9") si mult mai gros intra in buzunarul de la haina.

Dar cum ramane cu restul? Unii au buzunare mai mici si nu numai asta e problema, chiar daca "incape in orice buzunar" s-ar putea sa nu fie chiar comod. Apoi mai e si problema cu tinutul, un telefon mare e mult mai usor de scapat pe jos. In final insa fiecare isi ia ce doreste, iar sfatul tau e excelent, mai ales daca ti l-ai aplica si tie...

Grow up!

13. #33 SP
    x2z
    Prieteni, eu am 1.82 si 78 kg. In orice pantalon imi intra S3-ul, chiar si in cei slim.

Cat despre tine FallouT, am impresia ca tu esti fanboy, banuiesc Apple si esti chiar sub orice critica. Banuiesc ca bunul simt nu se preda in 20 ani. Nu stiu de unde ma faci tu pe mine baietas, dar se pare ca atunci cand ti se transmite ceva argumentat, ce nu iti convine, incepi sa arunci cu mizerie. Tu nu ai niciun fel de ratiune te bazezi numai pe ura si repulsie. Masoara-ti cuvintele. Si inca o chestie, data viitoare cand am 30 milioane, asa cum i-ai spus lui higara, te rog sa ma sfatuiesti tu ce telefon sa imi iau, sa nu cumva sa gresesc.

RaverX, pe tine te stiu ca esti de obicei Gica-Contra si vad ca acum va impartiti si thanks-uri. Daca tie nu ti s-a parut deplasat raspunsul lui FallouT pentru higara, atunci cu siguranta acel grow up e valabil si pentru tine.

14. #34 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Galaxy S3 mini o sa fie interesant, dar doar denumirea o sa sugereze o inrudire din ce am citit. Procesorul nu o sa fie quad si nici restul specificatiilor. Oricum, pentru fani, vedeti ca apare un S3 cu 2gb de ram cu JB din fabrica.

Nota:
    Subscriu si eu la ce zic colegii, diferenta intre Galaxy S2 si S3 ca dimensiuni si ergonomie, e infima, chiar daca a crescut ecranul. Incape lejer in buzunar. Te obisnuiesti cu dimensiunea. Tin minte ca prin 2000 era moda minimalismului la telefoane, aveam un Sony Erics. care era cat o bricheta, dupa aceea au aparut alea cu ecran color etc. In loc sa citesc 2 randuri pe ecran, mai bine vizualizez o pagina intreaga cu putin zoom . Tine de gusturi. Cand o sa faca Apple telefoane cu ecran de 5 inchi o sa fie ok, nu o sa mai fie caramida. O comparatie asemanatoare e intre un DSLR si un Compact Foto. Multi se plang ca e greu un DSLR in excursii. Este, dar calitatea pozelor si posibilitatile de editare ulterioare nu le gasesti la orice compact.

15. #35 SP
    Prieteni, eu am 1.82 si 78 kg. In orice pantalon imi intra S3-ul, chiar si in cei slim.

Cat despre tine FallouT, am impresia ca tu esti fanboy, banuiesc Apple si esti chiar sub orice critica. Banuiesc ca bunul simt nu se preda in 20 ani. Nu stiu de unde ma faci tu pe mine baietas, dar se pare ca atunci cand ti se transmite ceva argumentat, ce nu iti convine, incepi sa arunci cu mizerie. Tu nu ai niciun fel de ratiune te bazezi numai pe ura si repulsie. Masoara-ti cuvintele. Si inca o chestie, data viitoare cand am 30 milioane, asa cum i-ai spus lui higara, te rog sa ma sfatuiesti tu ce telefon sa imi iau, sa nu cumva sa gresesc.

RaverX, pe tine te stiu ca esti de obicei Gica-Contra si vad ca acum va impartiti si thanks-uri. Daca tie nu ti s-a parut deplasat raspunsul lui FallouT pentru higara, atunci cu siguranta acel grow up e valabil si pentru tine.
    Nu era pentru tine replica cu baietasi dar vad ca te-a cam atins la inima, daca te simti cu musca pe caciula nu am ce face.
    Si chiar te rog sa ma contactezi cand vrei sa mai achizitionezi vreun telefon, daca vrei iti las numarul pe privat. Si nu imi spune TU mie de bun simt tu persoana matura care esti, esti cu 5 ani mai mare ca mine, te rog sa nu imi predai TU lectii despre bun simt.

Tu te simti atacat? Asta pentru ca nu iti convine parerea altuia daca eu zic ca un ecran de 4 inchi ajunge tu vii repede si ma contrazici ca asa e pe forum le stim pe toate si ii invatam pe toti, cum am intalnit si alte persoane de genul tau, ii ridica in slavi pe Samsung sau pe Apple ca si cum ar fi un Dumnezeu!
    Si da am iPhone si sunt multumit de el dar nu ma manifest ca tine cand spune cineva ca telefonul meu are display mic sau ca e prea slab in comparatie cu S3, nu ma ajuta cu nimic un procesor quad-core sau unul dual core tot aceeasi treaba imi fac cu aman2.
    Cum am mai spus daca vreau filme sau jocuri imi cumpar o tableta si am incheiat discutia.

Cu asta am incheiat orice discutie cu tine!

Stima!

Vad ca nu e bine sa te pui cu unul mai slab ....... decat tine!

Ai dreptate domnul X2z tu le stii pe toate si ii inveti pe toti!
    Si am sa te mai rog inca odata nu imi mai da sfaturi ce sa fac Mind you fuc*ing bussines!!!!!

16. #36 SP
    x2z
    Domnul S.T.A.L.K.E.R.™, te rog mult sa inveti sa deslusesti sensul cuvintelor. Eu nu am zis ca 4.8" este Dumnezeul display-urilor, am spus ca e perfect utilizabil si ca e o tampenie sa vii si sa sustii total neargumentat ca nu poate fi folosit sau alte dume cum ca il crapi de asfalt mai usor si ca e paleta de ping pong. Daca tu de aici tragi concluzia ca eu ma "manifest" in vreun fel violent la adresa telefoanelor celelalte, iti recomand ca pe langa bun simt, sa iti procuri si ceva carti sau lectii de limba romana.

Cat despre replica cu baietas, sigur ca era indreptata catre mine, doar nu vii si tipi in piata publica fara rost asa ceva, nu? Dar pentru cultura ta generala si pentru a fi la curent cu preturile din piata, tin sa te anunt ca aici nu dimensiunea conteaza. Sa stii ca nu marimea display-ului stabileste pretul, asa ca, oricum si pentru oricine a fost replica respectiva, ea prin realitatile cotidiene, este una gratuita si penibila.

Eu personal, am cumparat 2 telefoane la preturi diferite si diagonale diferite. 3.7" si 4.0". Pe unul din ele, cel mai mic, il port alaturi de S3 zilnic. Nu imi este nici mai comod, nici mai incomod. Dar poate am eu buzunarele largi

17. #37 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Guys... chill! Nu e nevoie sa va jigniti doar pentru ca aveti opinii diferite. Fiecare are dreptul de a folosi orice diagonala doreste, orice marca doreste... Ce conteaza daca ceilalti iti spun ca e "paleta de ping-pong" sau "mar stricat"? Atata timp cat isi face treaba si tie iti place, who gives a #$@%?

Eu unul recunosc ca am trecut prin perioada in care am spus ca "nu voi folosi vreodata telefon cu diagonala mai mare de 3.5"... am ajuns la 5.3" si am zis ca "nu ma mai pot intoarce niciodata la ceva mai mic"... Insa imi place sa cred ca sunt open minded, si daca 3.5" mi s-a parut prea mic la un moment dat, asa mi se pare acum prea mare 5.3". Pe principiul "Never say never" am invatat ca in final nu conteaza ce spun ceilalti despre ceea ce folosesc eu. Daca mie imi place sau nu, asta este tot ce conteaza.

Acum merg pe ideea ca un 4" - 4.2" mi se pare ideal ca TELEFON. Pentru toate celelalte, un TABLET de 7-10" mi se pare ideal. Pentru MONITOR 24-30" mi se pare perfect, iar pentru TV, 50-55". But that's just me...

P.S. Fara "baietas" si alte nebunii de genul acesta pe CG... please!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2