La mine la abonamentul de 1000 imi scrie 59 RON (cu stick inclus), iar la abonamentul parintilor de 200 scrie 39 RON (tot asa, cu stick inclus).
La mine la abonamentul de 1000 imi scrie 59 RON (cu stick inclus), iar la abonamentul parintilor de 200 scrie 39 RON (tot asa, cu stick inclus).
Da. E separat insa. Parca 4 RON or so.
---------- Post added 23-04-2015 at 14:59 ----------
Hint: puteti sa scoateti SIM-ul din el si sa-l folositi pe orice alt mobil![]()
Mai bine ii intrebi pe ei de unde vine diferenta. Telefonia trebuie prinsa in alta linie. Oricum, vad ca telefonia este in euro si nu ar fi fix 4 sau 5 lei...
Dant3 dar ce cauti in special? 5 lei diferenta e pe fiecare factura trecut ca servicii intretinere retea...sau ceva in genul...
Da, daca ai un sim suplimentar inseamna ca 5 lei de acolo ii ai in plus. Dar asta doar daca ai o tableta cu 3G de la RDS si un Sim primit de la ei extra...
Da, am tableta aia obosita de la ei, Samsung 3G, deci fata de la telefon a avut dreptateMerci
Banuiesc ca pentru Cinemax HD si HBO Comedy HD trebuie platit, iar AXN HD si Digisport 3 HD sunt la liber.
DigiSport si AXN sunt necriptate, celelalte doua le primesti gratis daca platesti abonamentul MaxPak. Nu platesti nimic in plus daca erai deja abonat la HBO
Abonamentul 200 Mbps devine 300
PS: Upload-ul a crescut la 200 pt abonamentele de 500 si 1000 Mbps
RCS & RDS crește gratuit vitezele de download și upload pentru clienții Digi Net și adaugă gratuit canale HD în grila TV
Foarte frumos din partea lor... upgrade-uri moka (inclusiv la abonamentele mai ieftine), noi posturi HD (Digi Sport 3 HD, AXN HD, HBO Comedy HD si Cinemax HD)... s-au bagat si pe piata de furnizare de curent mai ieftin. Nu pot sa spun decat Bravos RCS-RDS! Tineti-o tot asa!
Deja e live upgrade-ul (a sarit de la 100Mbps UL la 200Mbps)![]()
Cum de ai vitezele alea?
Eu am abonamentul de 300MB si pe Speedtest am:
P.S. Si daca mai si downloadez ceva de pe Steam la 4-5 Mb/s, moare complet netul, nu mai incarca nici macar Google.
Pai... viteze de abonament Gigabit + router bun + placa de retea buna + PC decent + probabil infrastructura mai buna in Bucuresti decat in Pitesti. Btw, nici macar nu sunt pe fibra (ma suna din 2 in 2 zile sa trec pe fibra... si se mira ca le spun nu- nu dau eu "cioara" din mana pe vrabia de pe gard).
In caz ca nu iti merge corect pe Speedtest.net, incearca pagina RCS-RDS de test: Testeaza-ti viteza. Acolo da ceva de genul asta:
Am incercat si direct pe cablu, fara router si am vitezele duble. Se pare ca router-ul e vinovat.
Bookmarks