Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 23 of 28 FirstFirst ... 13 21 22 23 24 25 ... LastLast
Results 441 to 460 of 550

Thread: RCS & RDS lanseaza cel mai rapid internet din Romania la 1Gbps!

1. #441 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by wackorine View Post
    primit .. oricum,ar fi vorba de minutele internationale .. nu prea sunt interesat .. daca aplica asta inclusiv la nationale,atunci .. ai posibilitatea sa renunti,man!
    Stiu, dar nu prea e frumos sa schimbi niște chestii atâta timp cât am semnat un contract.

2. #442 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pe mine ma distreaza maxim cand aud de oferte gen "Nelimitat + 300 de minute"... sau am auzit recent chiar si "Nelimitat x 3". Nu mai spun ca net-ul de la Digi este "Nelimitat internet - maxim 5GB" (dupa care trece la o viteza a melcului turbat). Se pare ca "Nelimitat"-ul nu mai are acelasi sens in ziua de azi

3. #443 SP
    Member cj_quest's Avatar
    Asa merg mai nou si providerii din Marea Britanie @Monky. Abia dupa ce citesti scrisul marunt iti dai seama ca viteza(maximul pe linia ta) e nelimitata nu traficul - internet broadband si trafic nelimitat, dar de fapt 1 Gb e la 4G si apoi ai 56KBs - date mobile. Puteau invata romanii ceva bun din afara???

4. #444 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Pe mine ma distreaza maxim cand aud de oferte gen "Nelimitat + 300 de minute"... sau am auzit recent chiar si "Nelimitat x 3". Nu mai spun ca net-ul de la Digi este "Nelimitat internet - maxim 5GB" (dupa care trece la o viteza a melcului turbat). Se pare ca "Nelimitat"-ul nu mai are acelasi sens in ziua de azi
    Au învățat de la plozii care spun "un infinit fără sfârșit"

5. #445 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Si gata, am facut si eu upgrade de la AC66U la Asus RT-AC68U Dual-band Wireless-AC1900 Gigabit Router, USB 3.0, IEEE 802.11a/b/g/n, daca tot a fost la oferta. Rezultatul vorbeste de la sine (931Mbps DL).
    Attached Images Attached Images 2014-11-30_053247-asus-ac68u-rds-gigabit.png

6. #446 SP
    Junior Member diak's Avatar
    A ajuns in sfarsit si al meu...
    un test pe wifi (Macbook Air mid 2013)
    Attached Images Attached Images screen-shot-2014-11-29-21.29.00.png

7. #447 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Respectele mele celor de la RDS. Am avut 2 cazuri cu probleme, care s-au solutionat mai repede si mai profi decat imi puteam imagina:

1. Aveam la o locatie probleme cu TV-ul... nu foarte grave. Nu se prindeau corect 2-3 canale HD (se desincronizau). M-a mirat faptul ca nici nu m-au luat cu faze de genul "Dom'le, e de la televizorul dvs.", dar si faptul ca eu am sunat Sambata noaptea (ora 3:00 or so) si Duminica dimineata la ora 9:00 era o echipa la mine - au masurat semnalul, schimbat mufe si gata - problem solved.

2. In alta locatie (la parintii mei) nu se activa CI+, se resetase parola de PPPoE, semnalul prost. Am sunat in ziua de Craciun (daca tot eram la ei in vizita, am zis sa incerc). M-au rezolvat in cateva minute cu CI-ul si o noua parola de net, iar pt. semnal au spus ca trimit o echipa azi (a doua zi de Craciun). I was like "wow... lucrati si azi?". Foarte profi din partea lor.

8. #448 SP
    Member BatsBike's Avatar
    pare chiar idealul ..

9. #449 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Si azi, pt. ca i-am laudat prea mult... mi-a picat si mie semnalul TV-ul, iar internetul mergea cam pe la jumatate din viteza. Am sunat pe la 9:00 dimineata... mi-au zis ca vine o echipa intre 10:00 - 13:00. Au facut ei o mica bulibaseala (au incurcat adresele initial), insa in final au rezolvat si la mine si la parinti. O ora sa vina echipa la interventie, de Craciun? Sound too damn good to be true!

P.S. Stiti ca nu sunt genul care sa faca "reclama"... dar de data asta s-au intrecut pe sine. Daca vreti, am si o bila neagra: cand am inapoiat 2 decodoare HD, m-au plimbat pe la 4 sedii... iar la ultimul m-au taxat 70 RON pentru ca nu aveam cele doua cabluri HDMI. Cabluri HDMI care mai mult de 10 RON fiecare, nu erau... Dar, am recunoscut ca e vina mea, ca le-am aruncat (dat cadou actually).

10. #450 SP
    Banned tezuka_2014's Avatar
    70 ron pentru 2 cabluri? Pe o cunostinta de-a mea a taxat-o cu 10 lei pentru 2 cabluri: unul HDMI si unul SCART.

11. #451 SP
    Member Caponescu's Avatar
    Si gata, am facut si eu upgrade de la AC66U la Asus RT-AC68U Dual-band Wireless-AC1900 Gigabit Router, USB 3.0, IEEE 802.11a/b/g/n, daca tot a fost la oferta. Rezultatul vorbeste de la sine (931Mbps DL).
    Ti-au adus cumva router ZTE cu intrare GPON? Nu de alta dar mi-au instalat un router ZTE F660 iar acesta are intrare GPON si tot caut un alt router cu intrare GPON si nu gasesc pe nicaieri, vreau sa bag fibra direct in router sa nu fiu nevoit sa folosesc doua routere, mi se pare aiurea.

12. #452 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by tezuka_2014 View Post
    70 ron pentru 2 cabluri? Pe o cunostinta de-a mea a taxat-o cu 10 lei pentru 2 cabluri: unul HDMI si unul SCART.
    Din pacate atat au cerut. Si eram epuizat dupa ce m-au plimbat pe la atatea sedii (ba ca intr-o parte nu se fac contracte, ba ca intr-o parte nu au card CI+, ba incercati si dincolo ca nu ne merge sistemul, etc.)... altfel ma duceam si luam 2 HDMI-uri de 5 lei si gata.
    Quote Originally Posted by Caponescu View Post
    Ti-au adus cumva router ZTE cu intrare GPON? Nu de alta dar mi-au instalat un router ZTE F660 iar acesta are intrare GPON si tot caut un alt router cu intrare GPON si nu gasesc pe nicaieri, vreau sa bag fibra direct in router sa nu fiu nevoit sa folosesc doua routere, mi se pare aiurea.
    Nope, eu nu am fibra in casa (thanks God). Daca aveam, probabil o buseam de mult (intrucat nu am canale de cablu si e dezastru la mine, iar fibra e mult prea sensibila si nu pot face unghiuri bizare). Nu stiu exact cum e structura la ei pe FO, dar nu ai putea sa inlocuiesti routerul dat de ei cu un media convertor si atat? Si sa folosesti dupa MC ce router vrei?

13. #453 SP
    Banned Venom's Avatar
    Sper sa fie pe drumul cel bun. Acum vreo 4 ani, in perioada Craciunului o ruda de-a mea si-a pus internet si cablu de la RCS-RDS (a semnat contractul). Instalarea si STBul l-a primit pe la sfarsitul lui februarie. Culmea este ca a trebuit sa plateasca pe ianuarie si februarie ca sa-l instaleze. Iar Romanul, cum e prostanac de felul lui, chiar a platit. Adevarul ca nici nu prea avea alte solutii in zona si la vremea aia.

14. #454 SP
    Din pacate atat au cerut. Si eram epuizat dupa ce m-au plimbat pe la atatea sedii (ba ca intr-o parte nu se fac contracte, ba ca intr-o parte nu au card CI+, ba incercati si dincolo ca nu ne merge sistemul, etc.)... altfel ma duceam si luam 2 HDMI-uri de 5 lei si gata.

Nope, eu nu am fibra in casa (thanks God). Daca aveam, probabil o buseam de mult (intrucat nu am canale de cablu si e dezastru la mine, iar fibra e mult prea sensibila si nu pot face unghiuri bizare). Nu stiu exact cum e structura la ei pe FO, dar nu ai putea sa inlocuiesti routerul dat de ei cu un media convertor si atat? Si sa folosesti dupa MC ce router vrei?
    Cablul l-au pus bine cei de la RDS, am canalet prin casa si e ok, numai ca ruterul este o mizerie, se deconecteaza aiurea sau merge f nasol internetul si sunt nevoit sa dau restart cam o data la 1-2 zile. M-am gandit la o varianta de genul PON -> Ethernet dar nu gasesc pe meleagurile noastre sau nu am stiut eu ce sa caut.

Cam asta caut eu: http://www.tp-link.ro/products/?categoryid=2824 da nu sunt lansate inca.

15. #455 SP
    Banned tezuka_2014's Avatar
    Quote Originally Posted by Venom View Post
    Sper sa fie pe drumul cel bun. Acum vreo 4 ani, in perioada Craciunului o ruda de-a mea si-a pus internet si cablu de la RCS-RDS (a semnat contractul). Instalarea si STBul l-a primit pe la sfarsitul lui februarie. Culmea este ca a trebuit sa plateasca pe ianuarie si februarie ca sa-l instaleze. Iar Romanul, cum e prostanac de felul lui, chiar a platit. Adevarul ca nici nu prea avea alte solutii in zona si la vremea aia.

La RDS nu platesti pana nu se instaleaza serviciul. Plata abonamentului curge de la instalarea serviciului, nu de la semnarea contractului.

16. #456 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Caponescu: vezi poate are vreo modalitate routerul de la RDS sa-l setezi ca bridge... Eventual un update de firmware, poate primeste functia asta.

17. #457 SP
    Banned Venom's Avatar
    Quote Originally Posted by tezuka_2014 View Post
    La RDS nu platesti pana nu se instaleaza serviciul. Plata abonamentului curge de la instalarea serviciului, nu de la semnarea contractului.
    Atunci tin minte ca era o promotie cu valabilitate pana la craciun. De crezi ca te-as minti? Nu vreau sa ma duc la om acasa sa-i cer chitantele, procesul verbal si contracul.

18. #458 SP
    Caponescu: vezi poate are vreo modalitate routerul de la RDS sa-l setezi ca bridge... Eventual un update de firmware, poate primeste functia asta.
    Chiar daca ar merge, tot nu voi putea renunta la el si as dori sa-l schimb complet, mai ales ca am citit ca are destule gauri de securitate unele lasate intentionat

Ideia de baza este ca nu doresc sa am doua rutere in casa, nu vad rostul, vreau unul si de calitate iar marea problema este ca inca nu se gasesc de la firme mai serioase cel putin nu inca.

19. #459 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Poate sa verifice cineva ce sumă apare in dreptul opțiunii internet, pe o factura?
    Eu am abonamentul 200, îmi apare scris 44 de lei si nu înțeleg de ce...

20. #460 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Eu tot abonamentul de 200 il am (sau cel putin asa zic ei..) si este 39 lei
    Attached Images Attached Images rds-factura.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 23 of 28 FirstFirst ... 13 21 22 23 24 25 ... LastLast