Cipvas poti detalia cu wirelessu ?vreau si eu sa iau wr cu chirie o luna iar apoi daca sunt multumit sa-l cumpar..
Cipvas poti detalia cu wirelessu ?vreau si eu sa iau wr cu chirie o luna iar apoi daca sunt multumit sa-l cumpar..
Mda cred ca bajetzii de la RDS au inceput sa limiteze traficul pe extern celor cu abonamente de 100 de megabiti!
Cei care au abonamente de 500/1000 si eventual persoane cu abonamente de 100 puteti sa faceti cateva teste pe serverele din Londra/ si sa imi spuneti ce viteza aveti ?
Eu de la viteze de cativa zeci de megabiti (20-40) brusc am scazut la 4-6 megabiti de cateva zile si mi se pare mult prea dubios...
Eu iau acum Grid 2 in 10 min(PSN UK), nu stiu daca te ajuta. Cand am inceput sa-l descarc imi scria 12 min
Confirm si eu lucrul asta cu limitarea. Cam de 2 saptamani am vazut si eu diferente negative (am si scris despre asta si nici nu mai deschid subiectul twitch.tv). Noroc ca am 2 ISP-uri in casa si pana vin sa-mi "monteze" 500-le stau pe CLICKNET. Poate de la cum se fac lucrari? Dracu stie...
Salut,
https://www.linksys.com/en-eu/products/routers/EA6700 - acest router este ok pentru abonamentele noi? Sau este necesar sa iau ceva de la ei la instalare?
Upload 107? AIA DA!
Eu inca mai trebuie sa astept putin pt. instalare (am comandat cel de 500 - n-am nevoie/n-am ce face cu cel de 1GB si din cate am vazut viteza de upload nu difera), erm...daca te rog faci un test cu Frankfurt? Sunt curios de viteza dupload
Merci.
RvsS: fiind tot cu chipset Broadcom, presupun ca nu. Nu am testat, insa momentan Broadcom nu are un firmware capabil de hardware acceleration via PPoE (momentan mai nimeni prin lume nu foloseste PPoE Gigabit - numai noi romanii suntem mai speciali).
Speedtest.net by Ookla - My Results - Wired
Speedtest.net by Ookla - My Results - WiFi
Laptop Asus
I5-3337U 1.80GHZ
RAM- 4GB
GC - 2GB 720M NVIDIA
64 bit, Windows 8
Router - TL-WDR3600
![]()
Mi-au instalat si mie astazi conexiunea de la RDS Gigabit si cu un RT-N16 nu reusesc sa scot mai mult de 118Mbps pe PPPOE cu firmware-ul Tomato. Cu firmware-ul original imi merge cu ~ 100Mbps.
HollowMan: iti recomand sa faci ca si mine, sa le scrii celor de la Asus. Inregistreaza-ti produsul si scrie la tech support. Eu le-am cam dat "ultimatum". Daca nu reusesc sa scoata un firmware capabil pt. PPoE gigabit, sa-mi spuna cum sa procedez ca sa le innapoiez routerul si sa-mi dea banii inapoi. Daca vom fi mai multi romani care vom face asta (pt. ca numai la noi e problema) se vor sesiza mai repede.
Am scris aici cum am rezolvat-o temporar: http://www.consolegames.ro/forum/f11...ml#post1061492.
Insa ma astept ca Asus sa ofere o solutie permanenta si nu chestii de genul acesta.
Am vazut ca ai un firmware dar nu ma ajuta cu nimic firmware-ul respectiv deoarece eu am un ASUS RT-N16.
Din pacate nu am un N16 sa testez... probabil exista un firmware si pt. el care sa faca hardware acceleration pe PPoE. Dar repet, optim ar fi sa te iei de cei de la Asus, pt. ca e inadmisibil.
Felicitari! Eventual sa pui aici si metoda folosita, pentru altii care au RT-N16 si nu se descurca. 590Mbps pentru un astfel de router, nu e rau deloc.
Poti incerca sa opresti functia de routare (macar pentru testing) in felul acesta: conectezi cablul de la RDS in portul de LAN in locul celui de WAN, si setezi pe PC conexiunea PPoE pentru RDS. In felul acesta RT-N16-ul merge ca si un switch, si poti vedea exact cat duce placa de retea si PC-ul tau pe noul abonament. Bafta!
P.S. Oricum, nu renunta la ticket pe Asus...
Bookmarks