Deja s-a postat zvonul de pe Neogaf cu specs la noul Ps4k, FAZA este cum sa faca niste baieti rotunzi mai multi bani rapid si fara batai de cap, VINZI anual hardware imbunatatit.....daca Iphone si restu pot, ei de ce nu ar face-o ?
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1202462
NU mai visati ca Sony va da posibilitatea sa dati oldul Ps4 pe cel nou, NU VA FI, poate in afara pe bani de nimic gen Gamestop - 100 E old PS4.
NU mai visati ca nu iasa Ps4k (si eu as fi vrut sa duca actualul macar 5 ani), so long good old days and goold old games (iasa si acum titluri bune, dar putine), fara suparare. Primul motiv pentru aparitia noului hardware este VR device, no comment here !!!
Fck my old Ps3 are app 10 ani, ok nu are Witcher 3 samd, dar nu conteaza, au scos titluri bune.
Aveam de gand sa iau un Ps4, stiu multi vor spune de ce nu am luat deja ? pai am inca jocuri de asteptat la Ps3, 2 minim, iar 2 console nu-si aveau rostul, pe mine unul Sony, Ms, Nintendo - m-au pierdut de client, DACA nu cumva noul Ps4k (la anul devine si acesta old samd), va avea titluri de la Uncharted 4, Bloodborne etc in sus, minim 10 la numar, atunci ma mai gandesc.
Sa va zic cum va sta treaba, doar pe baza zvonurilor - vor anunta noul Ps4k la un pret de max 500E (dolari), iar in paralel vor ''sustine'' pe cel old, pana vor uita, asa lejer sa nu iasa lumea in strada, stim toti ca daca diferenta de hardware e majora - pe cel old NU VETI putea rula jocurile aparute pe noua jucarie....
Ciudat cum multi in USA sau alte tari nu vor sa dea 50-100 E in plus pe un hardware care sa duca 5-6 ani (minim), dar scot rapid din buzunar anual bani mult mai multi pe diverse lucruri, Ps4k fiind unul din ele.
Ca si concluzie - ce incredere sa mai am eu (voi) in Sony, Ms, Nintendo, stiind ca oricand, la orice schimbare de val hardware (fck pc are upgrade app lunar sau zilnic) - baietii pot anunta Ps5,6 sau Ps gold, la intervale alese de ei, 2 ani, 1 an, ideea e sa micsoreze fereastra de timp.
Eu zic ca insasi ideea de consola se va duce naibii, sa-i spuna pc caci e mai simplu...
Bookmarks