Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Iti vei cumpara PS4 Pro?

Voters
377. You may not vote on this poll
  • Da, voi cumpara cu siguranta!

140 37.14%
  • Nu, sigur nu voi cumpara!

111 29.44%
  • Probabil voi cumpara anul viitor

56 14.85%
  • Nu stiu inca

70 18.57%
Page 56 of 155 FirstFirst ... 6 46 54 55 56 57 58 66 106 ... LastLast
Results 1,101 to 1,120 of 3086

Thread: PS4 Pro

1. #1101 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    In cel mai rau caz (dar nu cred ca o sa fie dracul chiar atat de negru), o sa avem o consola PS4 vanilla/slim la un pret mai mic. Simplu.
    Nu se mai cumpara Pro si aia e. Dar sunt sigur, ca si daca ar fi un plus (relativ mic) de performanta, tot se va cumpara.
    Asa "functioneaza" omul.

Am vazut pe unii care compara "4K" Pro (400 de coco) cu sisteme PC ce au in componenta o placa video la acelasi pret. Este cel putin amuzant.
    Nu stiu ce asteptari au unii.
    Cum am zis si alta data, ai un TV UHD, te poti juca pe un PS4 revizuit.. daca ai FHD, mai bine astepti si vezi ce iese. Bine ar fi sa avem un frame-rate mai mare (am si eu rezerve aici, tocmai pentru ca developerii sunt foarte timizi in sensul asta, am zis-o si cu alta ocazie, sa nu ne dea o spoiala grafica si aia e, dar ramane de vazut).
    Sa vedem bench-mark-uri, side by side comparison (in special cu PS4 vanilla, nu cu high end PCs), apoi putem judeca cu portofelul.

PS: nu sunt avocatul diavolului, dar Pro asta nu este PS5.

2. #1102 SP
    Junior Member lamur's Avatar
    Quote Originally Posted by chris diaz View Post
    @Bicky1310> Da, dar eu bag mai putin bani in jocuri, cu cel putin 100 lei la fiecare joc cumparat. Deci compensez la greu pretul dat pe unitate. Si nu mai vorbesc de calitate, frame-rate, etc. Si mai pot face si altceva pe PC, inclusiv activitate din care sa rezulte ceva bani : grafica, contabilitate, etc. Haideti sa inchidem aceasta disputa a consolelor cu PC-ul, eu doar am vrut sa arat o alta configuratie fata de cea oferita de Gamespot.

@Remediu> Eu am cumparat Doom varianta PC cu 150 lei de pe G2A. Varianta de PS4 costa 260 lei. Nu voi vorbi despre diferenta covarsitoare la capitolul calitate, favorabila versiunii de PC. Fiindca m-ai intrebat in cat timp amotizez investitia e greu de dat un raspuns, fiindca Tomb Raider ala din 2013 il cumperi cu 29 lei pe PC, iar pe PS4 costa 80 lei. Gamingul costa si nu este pentru oricine. Eu nu am vandut vreodata jocurile de PC, le-am luat digital, la preturi uneori ridicol de mici. Si nu putem face vreodata comparatie intre viteza de pe Steam si PS Store. Ca sa nu mai vorbim ca nu dau bani sa ma joc multiplayer. Estimez ca fac anual o economie de vreo 1000 lei cumparand jocuri de PC si nu de consola.
    Du-te mah d'aci, cu povestile astea. Le stim, am fost hardcore PC gamer enthusiast class type cu high end-uri schimbate ca pe sosete, deci cam vorbesc in cunostinta de cauza.

Iei orice joc cu 100 lei mai ieftin? Eram in dubiu daca sa iau placa grafica sau PS4. Am cautat de am obosit DOOM, The Division, Homefront si FarCry Primal pentru PC. Le-am gasit SH, adevarat, la preturi mai mici decat varianta sh pentru PS4. Dar, trebuia sa iau contul de UPLAY-ul al omului, ca pe PC, odata legat jocul de cont, trebuie sa dai contul daca vrei sa vinzi jocul.

Asa ca puteam lua contului lui de UPLAY cu 100 ron, avea pe el The Division si Primal. DOOM il avea pe contul de STEAM, alaturi de alte jocuri care nu putea sa le vanda. Asa ca nu a putut sa mi-l vanda separat, nu avea cum.

Singura optiune e sa gasesc pe piata de SH jocul sigilat / codul nefolosit, iar aici pretul era cu aproximativ 10 - maxim 20 lei (DACA) mai putin decat varianta de PS4, sh. Pentru cei 10 lei castigati, am posibilitati ZERO de revanzare.

Pe PSN am prins 2 oferte de mid year sales in care am luat Battlefield 4 la 22 de lei... digital... Hardline la 20 lei... digital... God of War 3 pe la 50 de lei... digital (mai ieftin decat varianta sh pe disk), Driveclub aproximativ la cat il gasesc pe sh... urmeaza in decembrie 12 deals of christmas unde iarasi o sa am parte de discount-uri masive... Nu imi place un joc, il revand, si pierd 10-20 de lei, nu sunt nevoit sa raman cu el daca nu il mai joc si sa pierd toata investitia. Nu sunt colectionar.

Asa ca varianta cu iau jocul de PC cu 100 de lei mai ieftin, e poveste. Nici la jocul nou sigilat din magazin nu e diferenta asta de pret. Dar sunt atatea variante in loc de "jocul nou din magazin", mult mai ieftine si mai rentabile. Multe reduceri pe PSN sunt atat de bune incat iesi mai ieftin decat varianta SH pe bluray.

In realitate, sumele economisite pe jocul de PC sunt foarte mici si vin cu marele dezavantaj ca nu poti revinde nimic.

Tot ai vorbit de DOOM, acum o luna a fost promotie pe Europa, si costa 130 de lei... DOOM-ul... iar sh, costa cam fix tot pe acolo... deci cam mai ieftin decat ai dat tu pe el in varianta de PC...

Estimezi cat se poate de prost, pentru ca nu sti de unde sa iei jocurile de PS4 la preturi excelente. Tu te uiti la pretul de magazin... Exista piata de SH la preturi exceptionale (care pe PC e aproape inexistenta, aceasta piata de jocuri SH) si PROMOTIILE PSN care sunt MEGA TARI. Iar Tomb Rider-ul din 2013 a fost in promotie 5 dolari pe PSN... Daca iei jocurile de PS4 de unde trebuie si cand trebuie la preturile si promotiile care sunt, si sunt... ai sa constati ca nu faci absolut niciun fel de economie cu varianta de PC, poate... dimpotriva.

Iar despre diferentele covarsitoare de grafica, eu am rulat Demo-ul de DOOM pe un GTX 960 cu totul la maxim in 1080p si nu am vazut ABSOLUT (cel putin la DOOM) ABSOLUT nicio diferenta vizibila de grafica sau framerate fata de versiunea de PS4.

Sigur, sunt jocuri care in versiunea de PC se vad mai bine, si merg in mai multe fps-uri (daca ai placa grafica serioasa) in setari ridicate de calitate. Dar, costurile ca sa intretii si sa mentii un PC high end cu o placa grafica high end au devenit usor prea mari pentru ce mai doresc eu sa investesc in PC. Adica, pentru mine in acest moment, beneficiile unei grafici mai bune si a unor framerate-uri mai mari sunt prea mici din punctul meu de vedere raportate la sumele pe care trebuie sa le investesc.

In final e vorba de preferinte. Insa la faza cu economisirea banilor din cauza jocurilor, ai dat-o destul de bine de gard...

3. #1103 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Nu începeți iar cu pc-ul. Domnul caruia i-ai răspuns are o mica pauza de la forum, s-a încheiat discuția aia.

4. #1104 SP
    Member vladthegamer's Avatar

5. #1105 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Quote Originally Posted by Espiritus View Post
    Din cate am inteles nu sunt obligați ca jocul sa ruleze la un anume standard. Jocul poate rula la fel pe PRO ca si pe PS4 daca asa dorește developerul.
    Trebuie să aibă ceva, orice pentru pro.
    Este trecut în lista de cerințe obligatorii pentru submisia unui joc.

6. #1106 SP
    VIP Member asatgmures's Avatar
    2.0 parca a facut un rezumat la tot ce s-a discutat aici
    http://www.digi24.ro/emisiuni/2-0/2-...e-11-28-569076

7. #1107 SP
    Min 23:40.. eu stiu ca "Scorpio" nu este echivalentul lui Pro.
    Dar la ce.. ambrambureala a creat atat $ony cat si M$ in ultima vreme, no condamn confuziile.

8. #1108 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Pai nu este, Scorpio este de fapt Xbox Doi, generația următoare, consola care se va lua la trântă cu PS5. Deocamdată Scorpio e sub proiectul Taurus, proiectul meu are 10 TF si 24 Gddr 5.

9. #1109 SP
    Tocmai asta spuneam si eu, dar dupa cum vezi pana si niste "stiristi de profil" fac astfel de confuzii.

10. #1110 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Au încheiat cu bățul în baltă. Alții care habar nu au despre ce vorbesc si fac niște comparații penibile.

11. #1111 SP
    Da, am scris initial ceva despre asta, dar am sters. Probabil ai vazut intre timp. Nu am vrut sa re-deschid subiectul.
    Noi sa fim sanatosi!

Altfel, mai jos un interviu cu Andrew House despre PS4 Pro si alte lucruri (destula gargara dar merita citit, macar in diagonala).
    http://www.digitalspy.com/gaming/ps4...-ps4-pc-ps-vr/

12. #1112 SP
    Member cimaron's Avatar
    PlayStation VR va fi functional doar pe modelul PRO, sau poate fi folosit si pe modelul normal! Vreau sa achizitionez un PS4, pt ca inca nu am facut-o pana acum si nu stiu ce sa aleg! Astept un ajutor din partea voastra! Va multumesc

13. #1113 SP
    Member tudort's Avatar
    Mergi direct pe pro . Dacă intenționezi şi o experiență VR şi nu ai o consolă deja ar fi înțelept să aștepți un bundle avantajos la cea .pro

Sent from my HTC One M9PLUS using Tapatalk

14. #1114 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Daca vrei pt VR cel mai indicat ar fi pro. Configurația mai puternica sigur va face o diferență atât la jocurile normale, dar mai ales la cele in VR unde e necesara rezoluție mai mare si framerate ridicat si stabil.

15. #1115 SP
    Member cimaron's Avatar
    Nu imi place designu-ul lui PRO, dar Playstation Vr chiar nu functioneaza pe un ps4 normal? De cand se poate comanda Pro-ul?

16. #1116 SP
    Member Remediu's Avatar
    Ce iti pasa de design? Conteaza ce are in interior.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

17. #1117 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Funcționează și pe PS4 normal, dar dacă nu ai un PS4 deja, versiunea simpla ar fi cea mai nefericită alegere în acest moment. Mergi pe Pro, este deja la precomanda la Altex, Emag.

18. #1118 SP
    VIP Member asatgmures's Avatar
    bro direct (nu te uita la cateva sute, stai sa vezi cat o sa dai pe jocuri)

19. #1119 SP
    Member solaru's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Pai nu este, Scorpio este de fapt Xbox Doi, generația următoare, consola care se va lua la trântă cu PS5. Deocamdată Scorpio e sub proiectul Taurus, proiectul meu are 10 TF si 24 Gddr 5.
    Ce naiba e proiectul Taurus?

20. #1120 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Zodia mea, eram ironic. Cand aud faza cu Scorpio mă distrează. Comparații aiurea care nu își au rostul. De ce? Pentru că nu există așa ceva, nu avem preț, specificații, dată de lansare, avem doar o hârtie și un video penibil cu un nene care ne promite cei mai cei pixeli.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 56 of 155 FirstFirst ... 6 46 54 55 56 57 58 66 106 ... LastLast

Bookmarks