Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Iti vei cumpara PS4 Pro?

Voters
377. You may not vote on this poll
  • Da, voi cumpara cu siguranta!

140 37.14%
  • Nu, sigur nu voi cumpara!

111 29.44%
  • Probabil voi cumpara anul viitor

56 14.85%
  • Nu stiu inca

70 18.57%
Page 48 of 155 FirstFirst ... 38 46 47 48 49 50 58 98 148 ... LastLast
Results 941 to 960 of 3086

Thread: PS4 Pro

1. #941 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Ahahaha

2. #942 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Ma sper sa nu fie asa (la mana developerilor), si indiferent de rezolutie, tot ~30 FPS sa ne jucam.
    M-am uitat mai mult pe net azi, foarte.. timide exprimarile de genul "60 FPS in 1080p".

3. #943 SP
    Junior Member lamur's Avatar
    Știm cu toții că pe PC jucam la 144 fps pe Ultra. Am fost acolo. Dar cum spunea al meu ElPresador: We have factiniens. Fact no.1. We know PC gaming is superior. But for some reason, console beasts as myself, we don't give a flying ****...we don't care. You got yourself a gaming PC. I'm so proud of you...while i game on my console.

Ghici ce, știm că jucăm cu drop-uri la 20 fps la sub full HD. Chiar știm. "Atâta numa decât " ca nu ne pasa... Jucam să ne distrăm.

Acum joc the Division. Jocul chiar are input lag pe PS4. Dar e fun, mă relaxează.

Știi cum fac eu? Apăs un buton încep sa ma joc apoi închid ca am si alta treaba. Mai am timp să analizez în câte fps-uri si la ce rezoluție joc? Nu mai am. De ce nu mai am? Pentru că am schimbat niste ani la rând toate high-endurile apărute. Sa fiu fericit. Si sa joc in fullhd la 60fps pe Ultra. Si am jucat. Am fost fericit? Nu, era prea obositor, pentru că implică upgrade-uri si investiții serioase. Iar la un moment dat a devenit plictisitor.

Gtx 770 de 16-17 milioane acum un an mai rulează azi The Division pe Ultra în 1080p la 60fps? Nu, trebuie gtx 1060, care are si el drop-uri la 45. Care costa 13-14 milioane. Ar fi recomandat un 1070 care costa 21 de milioane.

Iar pe PC dacă ai investit 14 milioane dintr-o dată pe o placă video si nu ai 60fps pe Ultra, situația devine mega frustrantă.

În fiecare an va apărea un joc care nu va mai rula în 60fps pe Ultra pe highend-ul tau de acum 1-2 ani. Si vorbesc de high end la 13-16 milioane nu de enthuziast la 22 respectiv 34 de milioane.

Ce am făcut cu 22 de milioane cat costa un Gtx 1070? Un concediu de vis la greci. În Ultra 8K la 1440 fps pe modul Realistic. Am fost cu nevastă-mea si ne-a costat pe amândoi sub 1000 euro, inclus drum cu mașina dus întors, cazare, mâncare, mici cheltuieli, suveniruri, etc. Si am mâncat ce am vrut cat am vrut. Deci câte un GTX 1070 de persoana. Se compară? Niciodată.

Voi lua PRO? Nu voi lua. De ce? Pentru că mă joc foarte bine pe PS4 actual. Ma interesează de rezoluții si frame-uri? Dintr-un motiv suspect...nu mă mai interesează. Si de când nu mă mai interesează, totul a devenit mult mai mișto si cu mult mult mai puțin stress.

Unu mare si cu poziție de la Sony a explicat pentru ce e PS4 Pro. Pentru gamerii de PC, să îi oprească de la upgrade-uri si sa ii convertească pe PS4... Nu pentru deja ownerii de PS4...

https://gamerant.com/ps4-pro-pc-sony-613/

4. #944 SP
    ACT
    Member ACT's Avatar
    Quote Originally Posted by chris diaz View Post
    Experienta ta de sub 30 fps, a fost resimtita mult mai bine de fanii Xbox One care au simtit uneori si peste 30 fps.

Acum pe bune, cand The Witcher 3 pe PS4 ajungea uneori si la 20 fps (vezi in video), tu chiar nu iti foloseai simturile ca sa vezi ca nu este ok acea experienta ? Daca toti utilizatorii PS4 sunt ca tine, nu ma mai mira faptul ca PS4 Pro nu poate duce constant in 1080p cu 60 fps in jocul Rise Of Tomb Raider, pe care-l joc pe PC in peste 60 fps... Din cauza voastra, a celor multumiti cu calitate proasta si putine cadre pe secunda, considera Sony ca ne poate prostii. Stati sa vedeti peste un an cate jocuri vor putea sustine 1080p cu 60 fps pe PS4 Pro. Istoria se repeta la fel ca la PS4.
    Tocmai am spus ca as fi fericit sa joc in 60 fps, nu ma multumesc cu calitatea proasta, iar baietii de la sony vor avea de pierdut. Sa nu inteleaga cineva gresit cum a fost si la tine, nu sunt fanboy PC, dar am inceput sa pun bani si pt el de ceva timp. A fost ok Witcher 3 din alte puncte de vedere nu stau sa le enumar sa nu fiu off. Doar ca in 2016 jucatorii pun gameplay-ul si FPS pe primul loc, abia la urma grafica

5. #945 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nasoale sunt consolele din generația asta si cu jocuri atât de proaste...Au vandut ăștia împreună peste 60 de milioane in 3 ani, de ce oare? Eu stiu răspunsul, ala cu gtx 1070 stie? Sunt un "conservar", de-abia aștept God of War, Days Gone, Horizon, chiar si The Last Guardian. Hai noroc!

6. #946 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Noi consumatorii de gaming pe consola ar trebui sa avem in vedere un singur lucru, ps4 pro este o consola lansata ca sa impinga vanzarea de televizoare 4k care nu se vand asa de bine cum s-ar astepta producatorii de astfel de televizoare printre care si Sony, restul treburilor sunt chiftele...

7. #947 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    De unde ai scos asta cu vanzarile TV-urilor 4K?

Everybody Wants 4K: New Research Shows Massive UHD TV Sales

While TV shipments fall 4% in 2015, 4K TV sales grew enormously and continue to do so -

Observ trendul asta cu "eu nu vreau 4K, nu ma intereseaza", iar daca in ultimii doi ani ti-ai luat un alt TV, inteleg sa nu te intereseze momentan, dar e mai mult decat ridicol cand aud comentarii cu 4K e o prostie si nu e diferenta fata de 1080p. Urmatorul TV il veti lua cu totii capabil sa ruleze 4K, ar fi mai mult decat ciudat sa nu o faceti. Pana atunci este si 1080p cu performante sporite pe noul PS4 Pro.

8. #948 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Eu am un ps4 primele editii de 2-3 ani.. A avut probleme cu autoejectul, iar din comoditate (tot ce implica garantia) am ales sa desfac consola si sa anulez butonul .. In rest consola functioneaza perfect si in ziua de azi destule ore pe zi..

Asadar ma declar multumit de consola asta si sunt convins ca o sa fie ok si Pro-ul, iar cei ce isi doresc un upgrade la consola anul asta, Pro-ul este cea mai buna varianta.. Insa nu este si necesar.. Asa ca din punctul meu de vedere, pt linistea asta eu am renuntat la pc odata cu introducerea xboxului 360 in casa..insa cum vreau mai mult, pt ca se poate, o sa iau si Pro-ul

Singura problema a generatiei asteia de console ar fi media(presa).. Caci daca nu stii , iti vezi linistit de jocuri si de viata.. Dar se pare ca se prefera despicarea firului in 4

9. #949 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Dar ce subit toată lumea vrea șaizeci de fps-uri acum.

10. #950 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Sper totusi ca la anul in decembrie sa nu scoata ceva varianta Elite.. M-as cam oftica dar probabil ca o sa vand PRO-ul

11. #951 SP
    Member Hansel31's Avatar
    e si normal sa vrea lumea 60 fps-uri, ridici baremul la 4k si nu poti 1080 in 60 fps-uri? tu ce parere ai? schimbi consola doar pentru un upscale? oricum eu cred ca o sa merite consola asta banii cel putin eu sunt multumit ca si-a pastrat pretul de consola si nu unitate PC

12. #952 SP
    Cum să poată oameni buni cu hardware-ul ăla?
    Cu prețul ăla?
    Dacă costa o mie de euro probabil că putea. Dar ia să vezi atunci, se plângea lumea de preț.
    Vrei fps-uri multe și super grafică, este clar că ai greșit platforma.

13. #953 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Quote Originally Posted by Mayhem View Post
    Noi consumatorii de gaming pe consola ar trebui sa avem in vedere un singur lucru, ps4 pro este o consola lansata ca sa impinga vanzarea de televizoare 4k care nu se vand asa de bine cum s-ar astepta producatorii de astfel de televizoare printre care si Sony, restul treburilor sunt chiftele...
    Nu e doar pentru 4K. Jocurile pe PRO pot sa aiba si alte imbunatatiri care nu tin doar de rezolutie (sau FPS).

https://youtu.be/11XjMplfTd4?t=1747

14. #954 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Quote Originally Posted by Einherjar793AD View Post
    Mie unu nu imi trebuiesc 60FPS, ma multumesc cu 30 + imbunatatiri la grafica, pentru grafica aia imi voi vinde actualul PS4 si imi voi lua Bro, bro! Im a graphic freak, imi place sa stau, sa ma plimb si sa ma minunez de grafica bro.

15. #955 SP
    ACT
    Member ACT's Avatar
    Dupa cum a spus si chris diaz, oamenii vor mai mult, de multa vreme se vorbeste de 60 FPS pe console dar acum discutia e mai aprinsa cu toata nebunia asta PRO 4K, dar inteleg si punctul tau de vedere, nu poti cere mult daca dai pe ea 400 euro

16. #956 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Acum ne dam rotunzi, unii nu mai vor 60 FPS (cand altfel acum avem hardware pentru asa ceva), altii vor sa revolutioneze industria..
    Sau vezi Doamne nu ne mai jucam, au stricat astia tot! Dar e ok, este "democratie", traim intr-o lume "libera".

Se mentiona mai sus, ca o vacanta la greci, mai inainte ca mai bine stam cu ce-avem.. perfect de-acord, insa acum ma indoiesc ca ne vom lasa de acest hobby scump.
    Si eu tocmai ce-am revenit de la greci (ca tot fi vorba), m-am usurat de niste firfirei, dar asta nu ma impiedica in schimb sa imi doresc mai mult de la o consola sau sa-mi cumpar a 3-a oara un PS4 (de data asta un Pro).
    Greci, fara greci (scuze @lamur, de dragul exemplului), in general cred ca nu este un lucru rau, pentru oricine, sa isi doreasca mai mult.
    Acum ca se poate sau nu, ca se intampla sau nu, asta este altceva.

Jucaria asta este pentru cine isi doreste "mai mult" si-atat.
    In cele din urma este o chestiune ce tine si de gusturi si de portofel.

LE: puteau la fel de bine sa vina cu PS5, relativ curand, si sa nu aiba/avem de-a face cu toata "mizeria" asta. Dar asta este o alta discutie.

17. #957 SP
    Member VictusG's Avatar
    "Zice cela cata cela c-am zis io c-am zis c-oi zice da' io n-am zis c-am zis c-oi zice, cand oi zice atunci si zica c-am zis eu c-am zis c-oi zice"

18. #958 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Cum să poată oameni buni cu hardware-ul ăla?
    Cu prețul ăla?
    Dacă costa o mie de euro probabil că putea. Dar ia să vezi atunci, se plângea lumea de preț.
    Vrei fps-uri multe și super grafică, este clar că ai greșit platforma.
    Nu e chiar așa, dacă mai puneau 200$ la preț ar fi dus lejer 1080p @60fps. Nu se plângea nimeni de preț, nu mai suntem în 2006 când au lansat PS3 la prețul ăla. Sa fim serioși, schimba lumea telefoane mai scumpe. Păcat că nu au venit cu varianta a doua din zvonuri. Înțeleg ce au vrut sa facă, au adus o consola mai puternică de 3 ori decât concurența. Ms o sa vina cândva cu bestia lor, cel mai probabil 2018, iar bandiții ăștia anunță PS5 pentru 2019.

19. #959 SP
    Member Remediu's Avatar
    Da, important nu cred ca este sa ai cea mai tare consola posibila. Important e sa te joci pe ea cu placere si sa aiba jocurile pe care ti le doresti. Nu prea inteleg obsesia oamenilor de a vinde ce au si sa astepte ps4 neo, care e de fapt pro si se gandesc ca poate asteapta mai bine scorpio si tot asa. Vrei sa te joci, te joci acum, nu in 2017 sau 2018.
    Degeaba va fi scorpio cea mai cea daca pe mine nu ma pasioneaza exclusivele lor.
    Nici ps4 pro nu ma face sa o cumpar. Pana apare o noua generatie de console ma multumeste ps4 clasic. Daca deodata nu mai merg bine pea ea jocurile, cumpar pro sau ce o fi. Nu e un capat de tara, nici nu e chiar atat de scumpa o consola.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

20. #960 SP
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Nu e chiar așa, dacă mai puneau 200$ la preț ar fi dus lejer 1080p @60fps. Nu se plângea nimeni de preț, nu mai suntem în 2006 când au lansat PS3 la prețul ăla. Sa fim serioși, schimba lumea telefoane mai scumpe. Păcat că nu au venit cu varianta a doua din zvonuri. Înțeleg ce au vrut sa facă, au adus o consola mai puternică de 3 ori decât concurența. Ms o sa vina cândva cu bestia lor, cel mai probabil 2018, iar bandiții ăștia anunță PS5 pentru 2019.
    Bagă un ochi prin comentarii pe Facebook sau mai știu unde. Să vezi cum se plâng de preț și acum.
    Eu înțeleg ce vrei să spui și sunt de acord cu tine. Dar majoritatea nu gândește așa.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 48 of 155 FirstFirst ... 38 46 47 48 49 50 58 98 148 ... LastLast

Bookmarks