eu zic sa mai cititi odata, ca omu' nu se referea la voi
Da, voi cumpara cu siguranta!
Nu, sigur nu voi cumpara!
Probabil voi cumpara anul viitor
Nu stiu inca
vad ca mai multa lume iti da dreptate, cica esti !
ce sa faci ... mai pierdem vremea pana vin jocurile alea si noua consola..
-nu Dant3 tu nu esti clown deoarece doar ce ne-ai anuntat cum ti-ai vandut consola ps4;
-iti poti lua linistit acest pro (vezi ca si asta noua are nevoie de acel ps -+ deci)
-nu am facut referire la cineva anume ;
-mai dati-o 'ncolo de saracie si mai faceti-va mea culpa inainte de a arunca cu pietre;
-vai mama ei de lume si ma mai intreb de ce oare am doar 3 romani in lista de psn friends (am raspunsul) but true!
„ Cine ți-a făcut o nedreptate nu rămâne cu o datorie față de tine, ci o pierdere față de el însuși.” — Nicolae Iorga
Eu nu pricep nimic din 90% din postarile tale. Habar n-am, poate nu sunt eu la fel de citit ca si tine![]()
Adevarul este ca atunci cand inchei un post cu un citat de Nicolae Iorga deja innobilezi argumentul, ii dai o nuanta nease***** iar intelegerea este doar la cei ce vin din alte sfere...![]()
Scuze de off, dar vreau sa incerc si eu: fără seamăn = neasmuit/ nease*****Haha, daca pun diacritice merge: neasemuită.
Am deranjat pe cineva baieti, imi puteti spune si nu va voi mai supara cu postarile mele venite din alte sfere?
Este vreo problema atunci cand spun ca avem nevoie de ceva nou si nu de o ciorba reincalzita asa cum este acest ps4 pro!?
Mai folositi ps store cei care mai aveti vechea consola ps3 pt a putea beneficia de una,doua oferte din acum atat de obisnuitele sales?
Vi se blocheaza uneori in timpul unor tranzactii pe care tocmai le efectuati?
Cam cate zile/nopti a durat pana a-ti instalat GOW Ascension digital( peste 40 gb install)?
Nici la ps4 lucrurile nu sunt tocmai roz dar imi place mult de tot chestia aia cu send report din partea lui Sony!
nu trebuie sa fim Einstein pt a intelege
offtopic:
@Dant3 Am cateva postari pe topicul Fotbal din care reiese ca sunt fan atat (fost abonat) Manchester United cat si Dinamo Bucuresti (vazut pe viu Dinamo vs Hamburg SV deci am ceva vechime ) nu-i am la inima pe cei din Ghencea dar ascultam meciurile lor cu Glasgow Rangers ori Spartack Moscova la radio (wcsb e o gluma ovina si NU Steaua Bucuresti).
inainte de '89 mergeam la meciurile lui DINAMO,Steaua,Sportul Studentesc in Bucuresti insa numai cu DINAMO mergeam si in deplasarile din tara (si nu au fost tocmai putine) mda glume de circ!
ps: in cazul in care se va prelungi aceasta discutie inutila atunci eu nu va voi mai raspunde..pun punct aici si va multumesc pt intelegere!
Interesanta analiza^
Insa eu nu prea reusesc sa inteleg, cei cu toata panica/agitatia asta pe forumuri?
...ca sa nu mai spun de tot felul de YouTuberii care dramatizeaza toata povestea asta cu noile console.
Eu sunt de parere ca o sa fie achizitionat de toti fanii playstation are au deja o consola. O sa incepem cu vizionare unui unboxing pe youtub si sfarsim prin a comanda pe emag sau altex , eu unu asa patesc mereu.
Sent from my SM-N9005
Inteleg sentimentul.
Eu daca nu vad diferente considerabile in gameplay nu imi vand ps4 actual pana nu expira garantia.
Le: *grafica
My bad...
Daca te aștepți sa vezi diferențe in gameplay cu siguranță vei fi dezamăgit având în vedere ca jocurile vor fi aceleași ca pe ps4 normal. Dacă ai vrut sa te referi la grafica e altceva. După grafica aștept si eu sa vad diferențe.
O lista interesanta: HDR-Capable Displays - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews HDR-Capable Displays - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Eu unul sunt dezamagit de directia pe care o ia Sony cu Pro. Inteleg ca 4k vinde jocuri si televizoare mai bine decat 60 fps, dar plm, e 2016 si m-am saturat sa joc la 30fps! De fiecare data cand hardware mai puternic e disponibil, se pune prioritate pe rezolutie. Si nu vad producatorii sa se intoarca la jocuri vechi pentru a le optimiza pt 60 fps deoarece nu e cost eficient. Imi place exemplul Tomb raider. Vine cu 3 moduri grafice stil pc, unul dintre ele fps ulocked. Daca mai multi producatori opteaza pt asta ma mai gandesc.
Bookmarks