Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Iti vei cumpara PS4 Pro?

Voters
377. You may not vote on this poll
  • Da, voi cumpara cu siguranta!

140 37.14%
  • Nu, sigur nu voi cumpara!

111 29.44%
  • Probabil voi cumpara anul viitor

56 14.85%
  • Nu stiu inca

70 18.57%
Page 70 of 155 FirstFirst ... 20 60 68 69 70 71 72 80 120 ... LastLast
Results 1,381 to 1,400 of 3086

Thread: PS4 Pro

1. #1381 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Totusi e de apreciat faptul ca au facut macar efortul acesta cu un extra GB RAM. Stiindu-i destul de bine pe cei de la Sony (zic eu), chiar nu ma asteptam. E bun si acela, chiar si DDR3. Mai ales daca Sony va da developerilor acces full la el (sunt convins ca baietii de la Naughty Dog deja isi freaca mainile de bucurie ca mai au extra resurse).

La fel, ma bucura sa vad o colaborare mai stransa cu cei de la AMD. Poate este si efectul vanzarilor mai slabe de pe PC (care automat le creste dorinta de a vinde mai multe console)... sau poate ca au inteles si ei in sfarsit ca e timpul sa optimizeze in draci GPU-urile alea, ca doar au vandut niste zeci de milioane. Cerny a explicat in articolul sharuit de Dant3 foarte amanuntit chestii tehnice si totusi pe intelesul multora... chestii pe care nu le vedeai aproape deloc la Sony. Ceea ce poate fi si in folosul concurentei, dar e de apreciat ca explica si muritorilor cum de poate ajunge (teoretic) chiar si la acei 8TFlops (2 instructiuni pe 16 bit rulate in acelasi timp necesar pentru una pe 32 bit). Desigur, daca ai cod unde totul se duce pe 32 bit, e useless.

Dar... destul mumbo-jumbo. E clar: oamenii vor sa vanda PS4 Pro, si cred ca intre timp au invatat si cum sa faca lucrul acesta. Pe mine ma lasa initial destul de rece un PS4 Pro, dar vazand ca totusi oamenii incearca... i'll give it a shot! Neaparat in varianta cu PS VR, asa low res cum va fi ea! Bani sa fie!

2. #1382 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Acum am terminat articolul ala stufos, foarte interesant. Cerny asta e... Vorba unuia care a avut norocul sa stea cu el la aceeași masă, când intră Cerny intr-o cameră, devine automat cel mai deștept om de acolo. Citiți articolul cu răbdare, foarte bun.

3. #1383 SP
    Banned Templier's Avatar
    ce articol? unde?

4. #1384 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Uite asta Templier. Foarte bine scris!

5. #1385 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    TLDR version

• - Additional 1GB of DDR3 RAM - used to swap out non-games apps (eg Netflix) from the 8GB of GDDR5
    • - 512MB available to developers for 4K render targets and framebuffers
    • - Another 512MB utilised for handling a 4K version of the dynamic menu front-end
    • - New ID buffer for tracking triangles and objects, opening the door to advanced spatial and temporal anti-aliasing
    • - 4K framebuffers either created from simpler geometry-only rendering or more advanced checkerboarding
    • - Some developers - eg the developers of Spider-Man and For Honor - producing their own 4K techniques based on four million pixel framebuffers
    • - Double the compute units, laid out like a mirror of the original PS4's GPU. Half the CUs deactivate when running in base PS4 mode
    • - 2.13GHz CPU and 911MHz GPU in Pro mode, running at 1.6GHz and 800MHz respectively in base PS4 mode in order to lock back-compat with the standard model
    • - AMD Polaris energy efficiency improvements enabling more power in a console form factor
    • - Delta colour compression technology arrives in PS4 Pro, maximising memory bandwidth. Not seen in PS4
    • - Primitive discard accelerator culls triangles from the scene that aren't visible
    • - Enhanced 16-bit half-float support
    • - Improvements for running multiple wavefronts on the compute units - more work per CU
    • - New features from AMD roadmap - the ability to run two FP16 operations concurrently instead of one FP32, plus the integration of a work scheduler for increased efficiency
    • - Advanced multi-resolution support for increased performance in VR titles

6. #1386 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    @Minimize: n-am inteles prea multe de acolo, dar presupun ca e de bine M-am decis, de Craciun il cumpar, sper sa apara si ceva bundles cu un joc ceva la pachet.

7. #1387 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Interesat, de-acord, dar pas la VR Monky nu e pentru mine. Mai degraba HoloLens, dar asta e o alta discutie pentru un alt topic.

Revenind la Pro, ma bucur ca avem astfel de info/detalii tehnice, probabil o sa mai curga si in perioada urmatoare, mai ales ca dupa ce avem lansata si consola (nu mai e mult) vom avea si ceva teste..
    Vom vedea de ce sunt in stare si developerii (odata scoase jocurile) si cum reusesc sa scoata "untul" din aceasta noua jucarie.
    Sau mai degraba daca sunt dispusi/pot sa faca asta, si nu ma refer la studiouri de casa precum Naughty Dog (care indiferent de specs, vor avea aceeasi abordare).
    Curiozitatea mea este cu privire la 3rd party, developeri mai mici, per ansamblu.

8. #1388 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    @Minimize: n-am inteles prea multe de acolo, dar presupun ca e de bine M-am decis, de Craciun il cumpar, sper sa apara si ceva bundles cu un joc ceva la pachet.
    Eu probabil o sa spun pass la PS4 Pro . Fiind un jucator interesat doar de partea de MP a jocurilor , PS4 pro nu va avea prea multe "Pro-uri" pentru mine deoarece MP o sa fie limitat la performantele PS4. Display 4k nu am si nici nu imi iau in viitorul apropiat, pentru cateva detalii grafice in plus la 30fps/1080p nu merita 1800 ron.

9. #1389 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Pentru cine mai astepta stoc la standul pt PS4 Pro, a reaparut pe stoc la MG: Stand vertical PlayStation 4 Slim/Pro
    Acum am putut sa dau si eu linistit precomanda de Pro.

10. #1390 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

11. #1391 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Temerea si ce spuneam eu mai sus, ce motivatie au TOTI developerii (nu doar studiourile de casa) sa faca.. mai mult, si sa optimizeze (in draci) pentru Pro. Sunt foarte curios cum vor decurge lucrurile, aspect ce va depinde probabil foarte mult si de ce install base va fi.
    In cele din urma banul si "promisiunea" profitului o sa dicteze evolutia lucrurilor.

Cerny's -- Sony's -- message is that it's up to developers to use the power of the PS4 Pro however they choose, which admittedly makes me wonder if some choose not to use it at all. Because the PS4 Pro won't offer faster game load times (according to Cerny) or any other new features, it wouldn't hurt to wait and see if developers play along.
    Altfel, interesant articol, si eu ma aflu cumva in aceeasi barca. Avand un TV UHD, pentru mine upgrade-ul se justifica (macar din acest punct de vedere).
    Sper in continuare la un frame-rate constant (peste 30, uneori si numarul asta s-a dovedi a fi o provocare pentru PS4, optimizare cu picioarele) si totusi sa fie o investitie buna si pentru cei cu display-uri FHD.

12. #1392 SP
    Member vladthegamer's Avatar
    http://www.pushsquare.com/news/2016/...ps_for_ps4_pro

---------- Post added 22-10-2016 at 10:28 ----------

Băieți, televizorul acesta este bun pentru Pro? http://altex.ro/televizor-led-smart-...a-kd-49xd7005b

13. #1393 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Cu siguranță nu are HDR pe bune la prețul ala!

14. #1394 SP
    Member dorin_star's Avatar
    Are HDR 2 chiar ! Nu mai ridicati voi in slavi atat de mult HDR-ul asta. E o basina trecatoare la fel ca si TV HD HD Ready , FULL HD , 3D, 4K, 8biti, 10biti, 12biti etc sunt etape la cere se ajunge cu tehnologia panelurilor , sunt promovate pt a atrage consumatorii si in functie de importanta sa isi mentin sau nu pretul.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

15. #1395 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by vladthegamer View Post
    http://www.pushsquare.com/news/2016/...ps_for_ps4_pro

---------- Post added 22-10-2016 at 10:28 ----------

Băieți, televizorul acesta este bun pentru Pro? http://altex.ro/televizor-led-smart-...a-kd-49xd7005b
    Nu cred că are HDR în modul Game, acolo e important. Cel mai probabil si timpul de răspuns în acel mod e foarte mare.

16. #1396 SP
    Member dinamovistu's Avatar
    Pret bun pentru:
    Televizor curbat LED Smart Ultra HD, 140cm, SAMSUNG UE55KS9002T
    http://altex.ro/televizor-curbat-led...ng-ue55ks9002t

17. #1397 SP
    Junior Member vitelu2002's Avatar
    http://www.sony.ro/electronics/telev...-xd7005-series

Asta este bun ps4 pro ?

Sent from my HTC Desire 820 using Tapatalk

18. #1398 SP
    Member Inuhanyou's Avatar
    [QUOTE=dorin_star;1373657]Are HDR 2 chiar ! Nu mai ridicati voi in slavi atat de mult HDR-ul asta. E o basina trecatoare la fel ca si TV HD HD Ready , FULL HD , 3D, 4K, 8biti, 10biti, 12biti etc sunt etape la cere se ajunge cu tehnologia panelurilor , sunt promovate pt a atrage consumatorii si in functie de importanta sa isi mentin sau nu pretul.

Adevarat, ca sunt tehnologii intermediare cum a fost HD Ready ce a disparut repede. Dar cum este full HD care a rezistat cativa ani buni si inca exista nu putem considera ca fiind o tehnologie intermediara. La urma urmei trebuie trasa o linie, ca asa fiecare tehnologie e depasita la un moment dat. Trebuie doar facuta diferenta dintre tehnologia finala si cea pentru buget.
    Exemplu bun cu toate ca sunt o gramada pe piata este Samsung cu seria Galaxy. Au scos flagship-ul si apoi enspe mii de versiuni care mai de care mai slabe. Astfel fiecare se putea lauda ca avea un Galaxy.
    Asa este si cu HDR-ul asta. E scump si nu toti isi permit. Atunci se scot versiuni mai mult sa mai putin bune de imitatii pentru ca toata lumea sa se laude ca are HDR la TV. Deja unii au HDR prin update de firmware si nici nu stiau ce este ce este cand au luat TV-ul.

19. #1399 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Din cautarile mele, majoritatea tv-urilor cu hdr 10 care se gasesc in Romania sunt de la Samsung. Cele mai ieftine tv-uri cu hdr in game mode si timp de raspuns acceptabil pe care le-am gasit sunt Samsung js7000, model 2015, si LG uh8500, model 2016, ambele putin peste 1000 euro. Sweet spot-ul (diagonala, hdr in game mode cu timp decent de raspuns, certifcarea vietii de la UHD Alliance etc) e undeva la 1500+ euro, si aici ma refer la modele 2016 samsung ks8000 si urmatoarele.

20. #1400 SP
    Member vladthegamer's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 70 of 155 FirstFirst ... 20 60 68 69 70 71 72 80 120 ... LastLast

Bookmarks