Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Iti vei cumpara PS4 Pro?

Voters
377. You may not vote on this poll
  • Da, voi cumpara cu siguranta!

140 37.14%
  • Nu, sigur nu voi cumpara!

111 29.44%
  • Probabil voi cumpara anul viitor

56 14.85%
  • Nu stiu inca

70 18.57%
Page 87 of 155 FirstFirst ... 37 77 85 86 87 88 89 97 137 ... LastLast
Results 1,721 to 1,740 of 3086

Thread: PS4 Pro

1. #1721 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Hazer View Post
    Sorry de offtopic, dar daca tot am vorbit despre cabluri hdmi, unde gasesc un cablu de vreo 3 metri care sa fie hdmi 2.0 pe bune?
    Uite un exemplu: Cablu Hama High Speed HDMI, plug - plug, ferrite, Ethernet, gold-plated, 3 m. E bine ca atunci cand cauti un cablu HDMI bun, sa verifici daca duce 18Gbps. Daca e doar la 10Gbps, nu e suficient.
    Quote Originally Posted by Templier View Post
    dude unde tii consola de iti trebuie cablu de 3 m, pe dulap?
    Nu trebuie sa fie pe dulap ca sa aiba nevoie de asa mult cablu. Daca are TV-ul prins pe perete (asa cum il avem multi), va pierde foarte mult pe traseu (mai ales daca vrei sa fie mascat). De exp. la mine majoritatea cablurilor care se duc in TV au 3 si 5m (desi daca masori direct de la consola la TV mai mult de 1m nu e). Orice e sub 2m lungime nu ajunge.

P.S. Eu de aceea si recomand receivere A/V la care sa conectati toate cele. Ai practic tot timpul un singur cablu lung de la receiver la TV, iar restul jucariilor se duc in receiver (si e suficient chiar si 1m). Iese mai mic haosul de fire asa...

2. #1722 SP
    Banned Templier's Avatar
    ^good point. eu tin consola sub televizor si cablul e mai mult decat suficient pt mine

3. #1723 SP
    Senior Member mark's Avatar

PS4 Pro

Holy smokes! 70W in Rest Mode (PS4 fat)? God damn, i'm turning this **** off!

Sent from my iPad using Tapatalk

4. #1724 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    Am jucat first light setat pe higher resolution deci e oau se vede foarte bine
    Am mai jucat si freedom cry (nu are update pentru pro) se vede destul de bine si fara pach chiar e diferenta fata de ps4 normal mai putin in fifa 17

5. #1725 SP
    Member Hazer's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Uite un exemplu: Cablu Hama High Speed HDMI, plug - plug, ferrite, Ethernet, gold-plated, 3 m. E bine ca atunci cand cauti un cablu HDMI bun, sa verifici daca duce 18Gbps. Daca e doar la 10Gbps, nu e suficient.

Nu trebuie sa fie pe dulap ca sa aiba nevoie de asa mult cablu. Daca are TV-ul prins pe perete (asa cum il avem multi), va pierde foarte mult pe traseu (mai ales daca vrei sa fie mascat). De exp. la mine majoritatea cablurilor care se duc in TV au 3 si 5m (desi daca masori direct de la consola la TV mai mult de 1m nu e). Orice e sub 2m lungime nu ajunge.

P.S. Eu de aceea si recomand receivere A/V la care sa conectati toate cele. Ai practic tot timpul un singur cablu lung de la receiver la TV, iar restul jucariilor se duc in receiver (si e suficient chiar si 1m). Iese mai mic haosul de fire asa...
    Thanks, am dat comanda!

Am verificat acum cu cablul cu care a venit si functioneaza perfect.. doar ca e prea scurt. Si da, il am pe perete si pierd mult din el cand il maschez prin spate.

6. #1726 SP
    Member alalalt's Avatar
    Aviz celor care vor sa faca system transfer - o sa dureze destul de mult. Am transferat 350 GB folosind un cablu Cat 5e intre PRO cu SSD si PS4 cu HDD-ul de PRO in aproximativ 10 ore. Viteza medie a fost de aproximativ 10 MB/s.

7. #1727 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Are ceva daca o sa tin PRO-ul pe verticala? Avand in vedere dimensiunea, nu pot s-o pun pe orizontala, cum sta PS4-ul actual.

In ceea ce priveste transferul, nu-mi dau seama de ce a durat atat la tine. Am vazut videos pe youtube si timpul de transfer a fost de aproximativ 1 ora pentru 300 GB...

8. #1728 SP
    Member JohnConstantine's Avatar
    Quote Originally Posted by alalalt View Post
    Aviz celor care vor sa faca system transfer - o sa dureze destul de mult. Am transferat 350 GB folosind un cablu Cat 5e intre PRO cu SSD si PS4 cu HDD-ul de PRO in aproximativ 10 ore. Viteza medie a fost de aproximativ 10 MB/s.
    Eu facut transferul intre doua PS4 (ambele cu HDD lor stock) prin router. Vreo 300 si ceva GB. Nu mai tin minte cat a tinut (1-2 ore maybe) dar sigur nu 10 ore.

Banuiesc ca e acelasi principiu si cu PRO.

http://manuals.playstation.net/docum.../transfer.html

9. #1729 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    apropo , trebuie dezactivat contul de pe PS4 de baza si activat ca primar pe PS4 PRO ?!
    sau nu conteaza ?!

se pare ca PRO-ul vine si cu un nou SharePlay

10. #1730 SP
    Member nire's Avatar
    Daca faci system transfer, din ce am inteles eu alegi ce conturi vrei sa iti activeze ca si primare pe "bro" si vor fi dezactivate de pe ps4.
    Scuze pentru repost dar s-a pierdut printre alte discutii.

11. #1731 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by poiuyt View Post
    apropo , trebuie dezactivat contul de pe PS4 de baza si activat ca primar pe PS4 PRO ?!
    sau nu conteaza ?!
    Tipul din primul clip postat cu ghidul de transfer spunea ca nu este nevoie de credentials, devin automat primare pe a doua consola dupa transfer si bineinteles se dezactiveaza de pe prima consola.
    Attached Images Attached Images ps4transfer.png

12. #1732 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Băieți, cum stați cu vitezele pe noul Wifi? Am doi prieteni care au cifre foarte mici pe ambele benzi.

13. #1733 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by mark View Post
    Holy smokes! 70W in Rest Mode (PS4 fat)? God damn, i'm turning this **** off!
    E ceva in neregula cu ce spune tipul de la DigitalFoundry. Eu din cate testasem, un PS4 consuma cam 10-15W in standby. Probabil cei 70W de care vorbeste el, sunt atunci cand chiar downloadeaza/instaleaza ceva in background... Chiar sunt curios... o sa mai fac niste teste.

14. #1734 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    La mine a durat 2h transferul
    Consola am puso pe verticala fara stand ca e cam mare

15. #1735 SP
    Member Syni's Avatar
    Pt cei cu net de la Digi, ce viteze de transfer aveți prin cablu (Download si Upload )? Mie cu 1 Gbps aseară când am încercat sa iau The Last of us, aprox Down 55 Mbps si Upl 77 Mbps imi arată la test. Pe calc, down aveam 920 Mbps
    Rahat, a durat o vesnicie, încă nu ajunsese cu download-ul la 50% pana pe la 22.30 când m-am dus la somn. Începuse pe la ora 18

Sent from my iPhone using Tapatalk

16. #1736 SP
    Member JohnConstantine's Avatar
    Pai poti seta ca in rest mode sa ai ceva download in background inclusiv sa ti se incarce controllerul

Explica aici si de ce
    PS4 Consumes 70W While Downloading in StandBy Because it Uses the Main APU and not Just the ARM Chip

ps: mie printr-un provider local am undeva intre 50 - 70 mbps down si up (in gen down e mai mare). Pe calculator am 100 mbps (11-12 MB/s). Parerea mea e ca placa de retea de pe PS4 nu merge peste 100. Dar aici presupun.

17. #1737 SP
    Member Hider141's Avatar
    Quote Originally Posted by Syni View Post
    Pt cei cu net de la Digi, ce viteze de transfer aveți prin cablu (Download si Upload )? Mie cu 1 Gbps aseară când am încercat sa iau The Last of us, aprox Down 55 Mbps si Upl 77 Mbps imi arată la test. Pe calc, down aveam 920 Mbps
    Rahat, a durat o vesnicie, încă nu ajunsese cu download-ul la 50% pana pe la 22.30 când m-am dus la somn. Începuse pe la ora 18
    Nu am testat si nici nu am PS4 Pro (doar vanilla), dar sunt destul de sigur ca erau prea incarcate serverele Sony. Nu cred ca noi suntem singura tara unde cei cu precomanda au primit consola mai repede cu 1-2 zile si s-au pus pe descarcat jocuri ce beneficiaza de noua consola.

18. #1738 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Btw, presupun ca PS4 Pro vine default HDD de 5400 RPM de 1TB. E clasic, nu SSHD, corect?

19. #1739 SP
    Member popteodor's Avatar
    Legat de HDD, a vazut cineva ceva teste de viteza ? HDD, SSD, SSHD ?

20. #1740 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Quote Originally Posted by Minimize View Post
    Tipul din primul clip postat cu ghidul de transfer spunea ca nu este nevoie de credentials, devin automat primare pe a doua consola dupa transfer si bineinteles se dezactiveaza de pe prima consola.
    Nu m-am uitat la clip ,insa se pare ca prin transferul ala iti faci "toata treaba" , eu ma gandeam sa nu stau cu transferul si alte chestii dar se pare ca e mai simplu asa.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 87 of 155 FirstFirst ... 37 77 85 86 87 88 89 97 137 ... LastLast

Bookmarks