Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Iti vei cumpara PS4 Pro?

Voters
377. You may not vote on this poll
  • Da, voi cumpara cu siguranta!

140 37.14%
  • Nu, sigur nu voi cumpara!

111 29.44%
  • Probabil voi cumpara anul viitor

56 14.85%
  • Nu stiu inca

70 18.57%
Page 86 of 155 FirstFirst ... 36 76 84 85 86 87 88 96 136 ... LastLast
Results 1,701 to 1,720 of 3086

Thread: PS4 Pro

1. #1701 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by AGKill0 View Post
    4k minim 55' ?

eu vad o diferenta clara in titanfall 2 pe un monitor 1080p 24'
    Oi vedea tu, dar esti in alta discutie. Noi vorbeam despre clipul la care a pus mark link (cel in 4K / 3840 x 2160) unde se compara Tomb Raider rulat pe un PS4 Pro cu unul rulat pe PC cu Titan X, pe cand tu vorbesti despre TitanFall in 1080p. Mere cu pere...

P.S. In plus acele 2 imagini sunt "de pe net", din surse necunoscute. Hai sa discutam strict pe ceea ce vedem cu ochii nostrii in realitate, nu uitandu-ne la niste poze dintr-un articol mai mult sau mai putin platit.

2. #1702 SP
    Junior Member AGKill0's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Oi vedea tu, dar esti off-topic. Noi discutam despre clipul la care a pus mark link (cel in 4K / 3840 x 2160) unde se compara Tomb Raider rulat pe un PS4 Pro cu unul rulat pe PC cu Titan X, pe cand tu vorbesti despre TitanFall in 1080p. Mere cu pere...

P.S. In plus acele 2 imagini sunt "de pe net", din surse necunoscute. Hai sa discutam strict pe ceea ce vedem cu ochii nostrii in realitate, nu uitandu-ne la niste poze dintr-un articol mai mult sau mai putin platit.
    ok deci vreau doar sa inteleg un lucru, cand cineva vorbeste despre PC vs Console e rau pt ca suntem pe consolegames, dar acum putem pune linkuri cu pc vs ps4 pro? deci cum e asa sau asa? mie imi pare ca off topic esti tu si mark, ce treaba are pc cu ps4 pro? singurul ucru despre care trebuie discutat este ps4 vs ps4 pro sau xbox vs etc.

"acele 2 imagini sunt "de pe net""

newsflash: suntem "pe net"

3. #1703 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Hooold on! Era un simplu comparison. N-am dat in PC sau in Console cu acel video. Era chestie de comparatie pe partea de rezolutie. E totusi remarcabil ca o bucata de tech la banii astia (1800ron) poate tine pasul (aproape) cu un PC top of the rage. Nu?

4. #1704 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Bai nene bai fir-ar mama lor a naibii de console si pc. Chiar e greu sa nu mentionam PC in ecuatie, sa nu facem comparatii. Pe cuvantul meu de nu, 90% din thread-ul asta sunt despicate firele in 14. Ba cu HDR, ba ca nu e 4k nativ, ba ca nu recomanda pro ca nu face aia

Va rog eu, daca nu aduceti nimic productiv discutiei, decat subiect de viitoare polemici, abtineti-va si lasati pe cei ce detin sa-si expuna impresiile ca sa ajungem si noi la o concluzie. Ca de cand o tot dam cu 4k, ce tv e bun, etc, intrebarile simple ca :"Duce 1080p60?" nu au nici acum raspuns.

5. #1705 SP
    Member Hazer's Avatar
    Vreo idee de ce nu ma lasa sa il setez pe 2160p RGB? E optiunea gri si nu ma lasa sa o aleg.. 2160p YUV420 in schimb functioneaza..

6. #1706 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

7. #1707 SP
    Member mircoid's Avatar
    Quote Originally Posted by Hazer View Post
    Vreo idee de ce nu ma lasa sa il setez pe 2160p RGB? E optiunea gri si nu ma lasa sa o aleg.. 2160p YUV420 in schimb functioneaza..
    Mergi in Tv la external inputs si vezi daca poti seta la HDMI Full Range

8. #1708 SP
    Admin MonkY's Avatar
    ok deci vreau doar sa inteleg un lucru, cand cineva vorbeste despre PC vs Console e rau pt ca suntem pe consolegames, dar acum putem pune linkuri cu pc vs ps4 pro? deci cum e asa sau asa?
    My friend, daca eu cu mark discutam despre avioane, si explicam ca pt. a vedea avionul acela iti trebuie pentru 4K un minim 55" si distanta de maxim 2-3m... iar tu vii si ne spui ca tu vezi nave spatiale, si le vezi in 1080p pe 24"... asta se cheama ca esti pe dinafara discutiei, pentru ca nu exista termen de comparatie. Eu am spus doar ce cred despre ceea ce am vazut in acel filmulet, indiferent cu ce a fost comparat. Practic e un simplu filmulet din joc care arata cat de puternica e o jucarie de 399$, chiar si in 4K.
    newsflash: suntem "pe net"
    Repet: esti nou pe-aici! Tocmai de aceea noi aici nu suntem ca cirezile pe Facebook sa luam de bun orice screenshot, si acum ca a aparut PS4 Pro, ar fi de preferat sa discutam strict pe ceea ce vedem cu ochii nostrii... nu din orice gasit pe net.

Uite, hai ca-mi pierd 5 minute din viata sa incerc sa fac o duda. Sa zicem ca ma plateste Sony cu 2000$ pentru a face publice imaginile de mai jos. Tu chiar o sa le iei de bune, pe al tau monitor de 24"? Enjoy!
    Attached Images Attached Images uncharted4-ps4.jpg uncharted4-ps4_pro.jpg

9. #1709 SP
    Member Hazer's Avatar
    Quote Originally Posted by mircoid View Post
    Mergi in Tv la external inputs si vezi daca poti seta la HDMI Full Range
    I-am dat Enhanced la HDMI signal si cand se restarteaza TV-ul, nu-mi mai afiseaza imaginea de pe PS4. Zice ca n-are semnal.. :/

10. #1710 SP
    Member mircoid's Avatar
    Acum trebuie sa mergi in ps4 si sa ii setezi screenul pe automatic sau pe 2160p RGB.

Trimis de pe al meu LG-D855 folosind Tapatalk

11. #1711 SP
    Member Hazer's Avatar
    Este setat deja pe Automatic Sa fie oare de la cablu HDMI? Nu il folosesc pe ala cu care a venit in cutie, dar ala parea mai de proasta calitate decat asta pe care il aveam deja..

12. #1712 SP
    Member mircoid's Avatar
    Este setat deja pe Automatic
    Cablul HDMI este 2.0, adica cel care a venit cu PS4Pro?

13. #1713 SP
    Member Hazer's Avatar
    Nu e ala ca era prea scurt. Dar pe asta scrie ca e High Speed si ca e cu Ethernet :/

14. #1714 SP
    Member mircoid's Avatar
    Nu e ala ca era prea scurt. Dar pe asta scrie ca e High Speed si ca e cu Ethernet :/
    Incearca si cu cablul cu care a venit consola.

15. #1715 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Este setat deja pe Automatic Sa fie oare de la cablu HDMI? Nu il folosesc pe ala cu care a venit in cutie, dar ala parea mai de proasta calitate decat asta pe care il aveam deja..
    La genul acesta de cabluri, fiind vorba de semnal digital, conteaza mai putin cum "pare" sau "cum arata". Daca e conform specificatiilor, pana si cel mai cheap cablu HDMI 2.0 va fi peste cel mai scump cablu HDMI 1.4. Incearca totusi cu cel cu care a venit consola.
    E foarte posibil sa fie 1.4 ceea ce ai tu. Again, incearca cu cel venit in pachet (muta consola mai aproape eventual), pana iti iei un alt cablu mai lung HDMI 2.0.

16. #1716 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Ca sa suporte TV-ul setarea din PS4 -> RGB -> Full, am impresia ca trebuie sa fie display-ul de 10 bit.
    Diferenta intre Limited si Full este destul de mare la culoarea afisata. Chiar testam astazi si mutand de pe Full pe Automatic/Limited, albastrul temei se vedea mult mai fad.

Pentru cei care au 4K mai vechi, trebuie sa seteze din PS4 optiunea de YUV420. Din ce am citit acolo, acea varianta este pentru televizioarele care au HDMI 1.4.

Pentru cei care vor sa faca un upgrade substantial (viteza plus capacitate), s-au lansat noile SSHD-uri de la Seagate (Firecuda). Fata de generatia anterioara, capacitatea maxima este de 2Tb, iar bufferul a crescut de la 64 a 128 Mb. Cei de la Seagate se lauda ca le-au facut special pentru Gaming.
    Momentan, pe cel de 2Tb (2.5") l-am gasit doar la PCGarage - 570ron, dar este out of stock. Cred ca este o problema generala cu stocul, avand in vedere ca nici pe Amazon UK nu apare pe stoc.

17. #1717 SP
    Member Hazer's Avatar
    O sa incerc maine cu cablul cu care a venit. Sunt tare curios.. display-ul e 10 bit si are si HDMI 2.0, deci ar trebui sa mearga. E vorba de un Sony 55X8005C sau 55X810C la americani.

18. #1718 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    E bine ca are consum mai redus in standby si non-gaming, dar totusi... 58W in Rest Mode?!? Bine ca mi-am adus aminte sa-i dau shutdown... consum degeaba curent.

104W PS4 Pro (PS4 game) vs 140W PS4. Asta e bine!
    155W PS4 Pro (4K game) vs 148W PS4. Not bad, not bad at all! Mai ales la 2x power.

La zgomot, PS4 Pro se duce la 55dB... adica e similar cu PS4 Pro. Adica asta Sony n-a rezolvat-o (chiar daca are mai mult spatiu la dispozitie). And it sucks!

---------- Post added 10-11-2016 at 00:04 ----------

Quote Originally Posted by keanustar View Post
    Pentru cei care vor sa faca un upgrade substantial (viteza plus capacitate), s-au lansat noile SSHD-uri de la Seagate (Firecuda). Fata de generatia anterioara, capacitatea maxima este de 2Tb, iar bufferul a crescut de la 64 a 128 Mb. Cei de la Seagate se lauda ca le-au facut special pentru Gaming.
    Momentan, pe cel de 2Tb (2.5") l-am gasit doar la PCGarage - 570ron, dar este out of stock. Cred ca este o problema generala cu stocul, avand in vedere ca nici pe Amazon UK nu apare pe stoc.
    Si eu sunt curios daca va fi vreo diferenta intre noul FireCuda si generatia anterioara (care era cam varza). Din pacate insa, vad ca au ramas cu acelasi 8GB nand flash... care este pur si simplu prea mic. Nici review-uri nu prea sunt la adresa lui... daca gasiti ceva, dati un semn!

19. #1719 SP
    Member Hazer's Avatar
    Sorry de offtopic, dar daca tot am vorbit despre cabluri hdmi, unde gasesc un cablu de vreo 3 metri care sa fie hdmi 2.0 pe bune?

20. #1720 SP
    Banned Templier's Avatar
    dude unde tii consola de iti trebuie cablu de 3 m, pe dulap?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 86 of 155 FirstFirst ... 36 76 84 85 86 87 88 96 136 ... LastLast

Bookmarks