Pentru cei interesati confirm si eu ca , consolele ps4 pro cu data code 6D sunt mult mai silentioase.Am avut una cu data code 6C,mult mai galagioasa.
Da, voi cumpara cu siguranta!
Nu, sigur nu voi cumpara!
Probabil voi cumpara anul viitor
Nu stiu inca
Pentru cei interesati confirm si eu ca , consolele ps4 pro cu data code 6D sunt mult mai silentioase.Am avut una cu data code 6C,mult mai galagioasa.
M as mira sa nu fie diferențe de sunet, când rulezi un joc fără patch și altu cu patch pro.
Trimis de pe al meu E2303 folosind Tapatalk
Nu am zis ca nu s-ar auzi ... am zis ca nu ma plang de sunet ... si am jucat destuil de intensiv jocuri facute pentru pro (Paragon, Tomb Rider, A thief's end ... si alte asemena). Nu crapa, nu sta sa isi ia zborul si inca nu am vazut artefacte.
M am referit la.cei cu 6D.Eu am 6 C și în jocurile fără patch e silențioasă,dar în bf1 de ex începe sa se audă, dar rămâne constant sunetul.
Trimis de pe al meu E2303 folosind Tapatalk
Ceva video-uri ce vizeaza Boost mode pe Pro.
Salut. Sunt user nou, n-am avut decât ps3, pe care l-am folosit ocazional în jocuri de tip single player. Acum doresc achiziționarea unui ps 4 pro deși n-am nici măcar un tv full hd. M-am gândit totuși că va fi o investiție de viitor și poate vine și un tv în curând . Ideea este că ieri am tot încercat să-mi cumpăr așa că am cutreierat mai toate magazinele( flanco, mediagalaxy, eMAG și bineînțeles Altex) . N-am găsit decât stoc pe depozit asta însemnând să dau comandă să-mi ajungă în magazin în zilele următoare. Cum nu prea am răbdare am găsit și pe olx un user care vinde un ps pro cu garanție, achizițonat de pe Amazon, plus 5 jocuri, două dintre ele fiind instalate pe HDD. Am stat de vb puțin cu omul prin mesaje, mi-a spus să nu îmi fac probleme, garanția fiind internațională, chipurile la un centru Sony se rezolvă. M-am gândit la politica Apple și a lor garanție internațională; aici ar fi nelămurirea mea. Dacă aparatul se strică sunt acoperit cu cei doi ani?? Sfatul vostru este să aștept să-mi comand online să o desigileze personal sau luată și sh??
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bine-ai venit pe forum! Te sfatuiesc sa-ti cumperi una noua. Diferenta de bani nu justifica o garantie, sa zicem.. ambigua.
Ideal ar fi sa nu ajungi la garantie, dar daca se intampla, ce te faci?
Daca nu ma insel, in ceea ce priveste garantia internationala, chiar daca ar fi mai mult (legal) decat o tiganeala la Sony Center, ar insemna undeva pe la 1 an pentru consola, iar pentru controller vreo 3 sau 6 luni? Sper sa nu vorbesc prostii, parca asa citisem pe undeva, poate ma ajuta un coleg mai avizat.
In schimb, in Romania, conform legislatiei in vigoare, o consola cumparata va avea 2 ani garantie si 1 an pentru controller.
Chiar am ridicat saptamana aceasta certificatele de garantie de la Altex pentru un PS4 Pro si un controller extra DS4 v2 (nu venisara la pachet la comanda online).
Greșit, doi ani consola, doi ani controller-ul, indiferent de ce spun băieții din Altex. Oamenii de acolo sunt în lumea lor, cu legile lor.
^Gresesti, la ds4 v2 ai un an garantie, asa scrie si pe site, la v1 am avut doi ani aia stiu.
Sincer, nu prea am facut figuri.. pentru ca mi s-au cam dat in alb ambele![]()
Mi-am adus aminte de ele in drum spre casa.. am fost sa cumpar Bioshock Collection (poveste relativ lunga cu rezervarea/comanda, dar cu alta ocazie). Nu aveam la mine nici serie, nici numar comanda, nimic.
M-am intors la raion de unde ridicasem initial jocurile si l-am rugat pe tipul de-acolo daca ma poate ajuta, din nou. A facut-o cu placere. Am aflat ulterior de la cel care mi-a completat certificatele ca acela era managerul sau (de raion sau magazin, nu stiu exact titulatura sau cum functioneaza lucrurile). Cert este ca amandoi au fost foarte amabili.
In sfarsit, mersi de info, o sa ma duc sa iau unul de 2 ani atunci (ce-i drept pareau ca nu stiau sigur cat are controller-ul extra, dar mi-au mentionat ca cel la pachet are 2 ani, cat are si consola).
Si eu am cumparat online recent un controller v2 si pe garantia care a venit in pachet este trecut un an (mai exact peste doi e facut un unu)
Ii pentru binele meu daca ai dreptate, dar pe site si in garantia fizica scrie un an... chiar te rog sa dai niste detalii![]()
Bookmarks