Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Iti vei cumpara PS4 Pro?

Voters
377. You may not vote on this poll
  • Da, voi cumpara cu siguranta!

140 37.14%
  • Nu, sigur nu voi cumpara!

111 29.44%
  • Probabil voi cumpara anul viitor

56 14.85%
  • Nu stiu inca

70 18.57%
Page 66 of 155 FirstFirst ... 16 56 64 65 66 67 68 76 116 ... LastLast
Results 1,301 to 1,320 of 3086

Thread: PS4 Pro

1. #1301 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    daca ne uitam la mafia 3.. deja incep sa o dea in diverse cu "Better upgrades on PRO" ..

2. #1302 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Chiar credeați că jocurile noi vor arăta la fel pe PS4 simplu? Hai mă, ce naiba... Este vorba despre o afacere aici, chiar sunt oameni care cred ca Sony, Ms, Samsung, Apple samd se gândesc la consumator? Din păcate începând cu anul viitor vom vedea diferențe destul de mari. Chiar si anul ăsta la câteva titluri, Mafia 3, Deus Ex și mai ales FF 15

3. #1303 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    Tocmai acesta este si motivul pentru care trec la PRO, clar vor fi diferente in calitatea video.

4. #1304 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Eu din cate imi aduc aminte, s-a spus foarte clar ca vor fi diferente.
    Ca doar nu le scoteau asa sa fie, sa se puna praf pe ele in depozite/pe rafturi si sa nu le cumpere nimeni.
    O sa aiba grija sa se vada, sau sa mearga.. altfel, intr-un mod sau altul. Ramane de vazut cum.

Sa vedeti ce-o sa fie dupa 10 noiembrie. Atunci paine de mancat pentru Digital Foundry.

PS: sunt curios ce launch titles of sa avem pentru Pro.

5. #1305 SP
    Member biagyydog's Avatar
    Putem compara situatia si discutiile actuale cu cele din perioada PS2 phat vs PS2 slim ori PS3 phat vs PS3 slim?
    Si ma intreb daca si rezultatele (grafica, performante etc.) au fost pe masura asteptarilor.

6. #1306 SP
    Banned Templier's Avatar
    nu se poate compara. PS2 v PS2 S si PS3 v PS3 S au fost la fel dpdv tehnic spre deosebire de PS4 v Pro unde e o diferenta de hardware

7. #1307 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Quote Originally Posted by biagyydog View Post
    Putem compara situatia si discutiile actuale cu cele din perioada PS2 phat vs PS2 slim ori PS3 phat vs PS3 slim?
    Si ma intreb daca si rezultatele (grafica, performante etc.) au fost pe masura asteptarilor.
    La asta intra PS4 vs PS4 Slim. Pro-ul e altceva.

8. #1308 SP
    cert e ca daca vrei sa ramai actual in bransa ps4 .. trebuie PRO-ul , e clar ca o sa ne forteze mana spre el cam trist..

eu vad ca si apple face treaba asta mai nou , pana acum conta si nu prea daca treceai la urmatorul Ios dupa o generatie la alta (consecutiva) , pai 6-le meu , cam gafaie acum si IOS 10.. nu stiu , se poate oare sa trec iar la 9 !?

in fine, ati inteles ideea.. consumatorii trebuie sa fie consumatori..

9. #1309 SP
    Member cipvas's Avatar
    Cum vad de pe un PC cata valabilitate mai am la Plus? Ca de pe consola stiu. (cont de RO)

10. #1310 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Vezi la un joc gratuit luat cu abonamentul Plus, scrie acolo când expiră
    Media - Games

11. #1311 SP
    Member cimaron's Avatar
    Castile Sony Wireless Gold Pulse Elite.. vor mai fi compatibile cu acest PRO?

12. #1312 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Ar fi și culmea sa nu fie...

13. #1313 SP
    Member BatsBike's Avatar
    Quote Originally Posted by poiuyt View Post
    cert e ca daca vrei sa ramai actual in bransa ps4 .. trebuie PRO-ul , e clar ca o sa ne forteze mana spre el cam trist..

eu vad ca si apple face treaba asta mai nou , pana acum conta si nu prea daca treceai la urmatorul Ios dupa o generatie la alta (consecutiva) , pai 6-le meu , cam gafaie acum si IOS 10.. nu stiu , se poate oare sa trec iar la 9 !?

un pic off topic ..
    am priceput ideea dar .. ca exemplu, am un iPhone 5s iar dupa iOS 10.0.2 chiar nu gafaie .. nici PS4 ..

14. #1314 SP
    atunci ai un 5 eS exceptional

ios 10 are imprementat 3D touch si acum cand dau slide pt a raspunde la telefon daca nu tin fix pe casuta aia cumva mai apasat nu preia apelul.. iar in cateva aplicatii dureaza mai mult pana intra in ele , inainte intra instant,e vorba despre chestii d-astea de finete , e ca si cum ai spune ca te joci pe ps4 cu FW 4.0 si nu simti diferenta fata pro cu acelasi FW ma rog.

eu unul nu mai am rabdare sa treaca mai repede luna asta, am mafia , TR :ROT pe care astept sa le joc pe PRO

15. #1315 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    poiuyt: o sa-ti placa, poti sa-l iei sa-l joci si acum, si peste o luna. Eu l-am jucat pe One, il joc acum pe PS4 si-l voi juca si pe Pro.

16. #1316 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    Quote Originally Posted by poiuyt View Post

"Trebuie" PRO-ul numai daca ai tv UHD. Daca nu ai, nu merita efortul. In ceea ce priveste smartphone-urile, sa dai mii de lei in plus, pentru a castiga cateva fractiuni de secunda la deschiderea unei aplicatii, sau pentru cativa pixeli in plus la o fotografie, nu mi se pare o idee prea grozava, daca n-ai bani de aruncat.

17. #1317 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    Poate avem vreo surpriza si ne suna vreun curier sa il livreze mai repede de data initiala.

18. #1318 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by ymy View Post
    "Trebuie" PRO-ul numai daca ai tv UHD. Daca nu ai, nu merita efortul. In ceea ce priveste smartphone-urile, sa dai mii de lei in plus, pentru a castiga cateva fractiuni de secunda la deschiderea unei aplicatii, sau pentru cativa pixeli in plus la o fotografie, nu mi se pare o idee prea grozava, daca n-ai bani de aruncat.
    Nu ai dreptate, deloc. O sa vezi cu timpul.

19. #1319 SP
    Quote Originally Posted by ymy View Post
    Am un UHD destul de ok, nu-i bai aici , insa jocul asta vine cu 3 optiuni pe partea grafica

1 . UHD + 30 fps ( si cica arata misto)
    2. FHD + 60 fps * unlock fps cica *
    3. FHD + 30 fps insa ultra pe detalii

nu m-as mira ca cei cu UHD sa mearga pe varianta FHD + 30 fps + ULTRA sau uni pe 60fps ca cica-i deranjeaza la ochi 30fps

20. #1320 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Hai ca deja ajungem ca pe PC... "Auzi, dar la mine se vede mai bine!"... "Daaa, dar la mine se misca mai bine!". O sa avem la fiecare joc in Settings sectiune de grafica, performanta, etc... In curand parca vad ca punem si drivere mai noi, si gata... welcome back to the mustard race!

O sa ajunga sa ne fie dor de vremurile in care toti vedeam acelasi joc, cu aceleasi performante si care sa fie vizual identice. Plus dorul de jocuri pe care le puteai juca de la cap la coata fara sa necesite zeci de GBytes de patch-uri, Season Pass-uri, ingame premium bull**t & Co...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 66 of 155 FirstFirst ... 16 56 64 65 66 67 68 76 116 ... LastLast

Bookmarks