daca ne uitam la mafia 3.. deja incep sa o dea in diverse cu "Better upgrades on PRO" ..
Da, voi cumpara cu siguranta!
Nu, sigur nu voi cumpara!
Probabil voi cumpara anul viitor
Nu stiu inca
daca ne uitam la mafia 3.. deja incep sa o dea in diverse cu "Better upgrades on PRO" ..
Chiar credeați că jocurile noi vor arăta la fel pe PS4 simplu? Hai mă, ce naiba... Este vorba despre o afacere aici, chiar sunt oameni care cred ca Sony, Ms, Samsung, Apple samd se gândesc la consumator? Din păcate începând cu anul viitor vom vedea diferențe destul de mari. Chiar si anul ăsta la câteva titluri, Mafia 3, Deus Ex și mai ales FF 15
Tocmai acesta este si motivul pentru care trec la PRO, clar vor fi diferente in calitatea video.
Eu din cate imi aduc aminte, s-a spus foarte clar ca vor fi diferente.
Ca doar nu le scoteau asa sa fie, sa se puna praf pe ele in depozite/pe rafturi si sa nu le cumpere nimeni.
O sa aiba grija sa se vada, sau sa mearga.. altfel, intr-un mod sau altul. Ramane de vazut cum.
Sa vedeti ce-o sa fie dupa 10 noiembrie. Atunci paine de mancat pentru Digital Foundry.
PS: sunt curios ce launch titles of sa avem pentru Pro.
Putem compara situatia si discutiile actuale cu cele din perioada PS2 phat vs PS2 slim ori PS3 phat vs PS3 slim?
Si ma intreb daca si rezultatele (grafica, performante etc.) au fost pe masura asteptarilor.
nu se poate compara. PS2 v PS2 S si PS3 v PS3 S au fost la fel dpdv tehnic spre deosebire de PS4 v Pro unde e o diferenta de hardware
cert e ca daca vrei sa ramai actual in bransa ps4 .. trebuie PRO-ul , e clar ca o sa ne forteze mana spre elcam trist..
eu vad ca si apple face treaba asta mai nou , pana acum conta si nu prea daca treceai la urmatorul Ios dupa o generatie la alta (consecutiva) , pai 6-le meu , cam gafaie acum si IOS 10.. nu stiu , se poate oare sa trec iar la 9 !?
in fine, ati inteles ideea.. consumatorii trebuie sa fie consumatori..
atunci ai un 5 eS exceptional![]()
ios 10 are imprementat 3D touch si acum cand dau slide pt a raspunde la telefon daca nu tin fix pe casuta aia cumva mai apasat nu preia apelul.. iar in cateva aplicatii dureaza mai mult pana intra in ele , inainte intra instant,e vorba despre chestii d-astea de finete , e ca si cum ai spune ca te joci pe ps4 cu FW 4.0 si nu simti diferenta fata pro cu acelasi FWma rog.
eu unul nu mai am rabdare sa treaca mai repede luna asta, am mafia , TR :ROT pe care astept sa le joc pe PRO![]()
poiuyt: o sa-ti placa, poti sa-l iei sa-l joci si acum, si peste o luna. Eu l-am jucat pe One, il joc acum pe PS4 si-l voi juca si pe Pro.
"Trebuie" PRO-ul numai daca ai tv UHD. Daca nu ai, nu merita efortul. In ceea ce priveste smartphone-urile, sa dai mii de lei in plus, pentru a castiga cateva fractiuni de secunda la deschiderea unei aplicatii, sau pentru cativa pixeli in plus la o fotografie, nu mi se pare o idee prea grozava, daca n-ai bani de aruncat.
Am un UHD destul de ok, nu-i bai aici , insa jocul asta vine cu 3 optiuni pe partea grafica
1 . UHD + 30 fps ( si cica arata misto)
2. FHD + 60 fps * unlock fps cica *
3. FHD + 30 fps insa ultra pe detalii
nu m-as mira ca cei cu UHD sa mearga pe varianta FHD + 30 fps + ULTRA sau uni pe 60fps ca cica-i deranjeaza la ochi 30fps![]()
Hai ca deja ajungem ca pe PC... "Auzi, dar la mine se vede mai bine!"... "Daaa, dar la mine se misca mai bine!". O sa avem la fiecare joc in Settings sectiune de grafica, performanta, etc... In curand parca vad ca punem si drivere mai noi, si gata... welcome back to the mustard race!
O sa ajunga sa ne fie dor de vremurile in care toti vedeam acelasi joc, cu aceleasi performante si care sa fie vizual identice. Plus dorul de jocuri pe care le puteai juca de la cap la coata fara sa necesite zeci de GBytes de patch-uri, Season Pass-uri, ingame premium bull**t & Co...
Bookmarks