-
Daca se va vedea o diferenta ? Da, vizuala , e 4k sau 1080p cu extra detalii/shaders dar va fi locked la acelasi numar de fps ca si PS4.
Unele jocuri actuale vor fi patched pentru a beneficia de puterea extra a PRO-ului , Battlefield 1 este unul dintre ele.
Cum credeti voi ca PRO va rula in 4k/30fps jocurile de MP in base PS4 mode ? :))) serios acum. O sa aud in curand ca PRO suporta 4k numai in SP :)).
Base PS4 mode este pentru jocurile care nu au suport PRO , adica toate jocurile lansate pana acum si care nu se regasesc in lista asta :
Uncharted 4: A Thief’s End
The Last of Us: Remastered
Deus Ex: Mankind Divided
Infamous: First Light
The Witness
Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited
Middle-earth: Shadow of Mordor
Paragon
Killing Floor 2
Call of Duty: Black Ops III
Call of Duty: Infinite Warfare
Call of Duty: Modern Warfare Remastered
FIFA 17
Rise of the Tomb Raider
Battlefield 1
Dishonored 2
Watch Dogs 2
For Honor
Spider-Man
Days Gone
Horizon: Zero Dawn
Farpoint
Mass Effect: Andromeda
Final Fantasy XV
Ghost Recon: Wildlands
Steep
Farpoint (PlayStation VR)
Death Stranding
Rez Infinite
Da, nu conteaza ca ai PRO, daca developerii nu vor scoate suport pentru ele o sa fie exact ca si pana acum, chiar si in SP, aceeasi rezolutie si probabil frameuri putin mai stabile. Vor mai veni producatori care vor baga suport PRO pentru jocurile actuale dar majoritatea o vor face pentru titlurile viitoare.
-
E mai logic sa fie cum zici tu, base mode ps4 pt jocurile vechi, pro mode pt astea noi..
---------- Post added 25-10-2016 at 14:02 ----------
https://www.youtube.com/watch?v=xRWrvaWy6C8
---------- Post added 25-10-2016 at 14:05 ----------
https://www.youtube.com/watch?v=oMj6lGZt-Wg
-
-
-
-
Fie ce o fi , eu am dat preconanda
Il vand pe asta grasu cu 7-800 si mai pun diferenta , sper sa merite
-
-
Sunt sigur că fi un bundle cu IW la PS4 Pro...
-
-
Probabil pe la anu vor aparea si bundle-uri cu PRO. Pana atunci eu am precomanda in doua locuri, care se misca mai repede primeste banii mei...
Am fost la un magazin, nu dau nume....si am vorbit cu cineva de acolo , daca imi poate da consola mai devreme, mi-a zis ca, chiar daca consola este in depozit ei nu pot sa mi-o livreze deoarece , cei de la Sony vor vedea ca eu intru pe internet cu consola iar apoi ei vor fi trasi la raspundere.
Eu am vrut sa ii dau banii pe consola si sa o factureze in ziua lansarii. Plus ca eram si "dragut" cu el...
-
-
Eu am dat la altex precomanda ,am incredere in ei pana acum doar 1 singura data au dezamagit cu dark souls 3
-
-
-
-
1 Attachment(s)
-
-
Quote:
Originally Posted by
SepticEye
Vine cu ssd?
Nu .
-
http://www.dualshockers.com/2016/11/...ents-revealed/
Partea care mă interesează cel mai mult: PS4 Pro players who possess a standard 1080p HDTV will still be able to get “far better image quality.” This will be done by supersampling, a high-quality anti-aliasing technique that lets the game internally render at a higher resolution (close to 4K) before shrinking it down to the final 1080p resolution. This will result in more detail, including smoother edges, and a more stable image.
There will be shadow maps and antisotropic filtering quality enhancements. This will increase the quality of texture sampling, resulting in more detailed environment textures.
-