Multumesc
Da, voi cumpara cu siguranta!
Nu, sigur nu voi cumpara!
Probabil voi cumpara anul viitor
Nu stiu inca
Grea dilema mai am, sa iau acum un PS4 slim (as fi vrut de 1 TB), sa astept varianta slim de 500 Gb Glacier White, ori sa-mi iau un PS4 Pro? Nu detin televizor 4k HDR, deci, in principiu, Pro-ul ar fi cam de pomana. Ma intereseaza Horizon Zero Dawn, Detroit Become Human, Red Dead Redemption 2, Days Gone si The Last Of Us 2. Stiu ca pare mai de viitor PS4 Pro, dar nu-i vad rostul fara televizor 4k cu HDR.
La ce ai enumerat ca vrei sa te joci, mergi pe Pro. Eu cred ca toate vor fi optimizate pentru ps4 Pro si apoi or sa se mai uite si la cel normal, invers fata de ce a fost pana acum . Sa nu iti para rau mai tarziu . !!
Cel mai probabil jocurile alea nu vor rula 4k nici pe PS4 Pro, dar vor rula mai bine la FHD.
eu am slim si pot sa zic ca am facut o greseala ca l-am luat si n-am pastrat vechiul fat. Nici eu unu n-am tv 4k si nici n-o sa-mi iau prea curand.Daca n-ai deloc ps4 mergi pe cel mai ieftin pachet, daca ai ps4 atunci pastreaza-l si mai asteapta cateva luni sa vezi ce se intampla cu pro-ul.
Aproape toate aceste jocuri sunt exclusive Sony, deci poți fi sigur că vor fi optimizate decent atât pe Ps4 cât și pe PRO, iar singurul joc care nu este exclusiv este dezvoltat de R* so...yhea.
Dar dacă îți permiți un Ps4Pro, si crezi ca e mai de viitor, cumpără un Ps4Pro.![]()
@renatoman, am avut PS4 de 1 TB, versiunea CUH-1216A, pe care l-am vandut in vara lui 2016, pregatindu-ma pentru Pro. Dar odata ce a aparut Pro-ul, am fost indecis daca sa-l mai cumpar sau nu, fiind nemultumit de faptul ca nu poate sustine 60 fps in 1080p. Apoi au aparut zvonurile ca este foarte galagios si ca s-ar incinge prea mult. Am asteptat sa treaca cateva luni, pentru a afla mai multe informatii si pareri despre Pro. Pe afara, majoritatea spun ca daca n-ai tv 4k, este mai ok slimul.
Acum stau si ma gandesc la jocul The Last Guardian, exclusivitate PS4, care nu a putut sustine constant nici macar 30 fps in 1080p, pe slim . De asta imi este frica, ca in timp, slimul sa nu-mi ofere caderi prea mari de framerate. In ce priveste diferenta de pret dintre slim si Pro, n-ar fi asta o problema, ci mai degraba lipsa unui tv 4k, pe care nu-l vad achizitionat mai devreme de sfarsitul lui 2018. Si iarasi intru in acest cerc vicios, slim sau Pro?
@all - ne calmam un pic pe aici ?
- incercati sa evitati sa discutati despre userul x sau y ... daca vi se pare ceva dubios, report - se ocupa moderatorii, nu incercati sa intrati in clenciuri pentru nimic, luati-o ca pe un avertisment verbal, urmatorul va fi
@chris - eu am si ps4 normal si ps4 pro ... diferenta se simte, ps4 este o consola mai puternica, este suficient de puternica? raspunsul este DA
Optiunile sunt simple:
1. vrei modelul mai puternic - iei PS4 pro
2. vrei modelul mai ieftin - iei PS4 normal sau slim
Faptul ca ai sau n-ai TV cu support 4K si HDR este irelevant, ambele functioneaza pe orice TV.
Am incercat si eu aseara AC Syndicate cu noul patch (v1.51 parca) pentru Pro.. imi place, nimic extraordinar, dar se vede (si parca misca) mai bine ca inainte. Mentionez ca l-am jucat pe un TV UHD (nu stiu cum este pe FHD, dar banuiesc ca sunt imbunatatiri si acolo).
Sunt foarte curios cum vor fi jocurile gandite cu Pro in minte, din start.
cat ai jucat? mie pe ps4 normal imi crapa jocul intr-o veselie si cu 1.50 si 1.51 cam un crash pe ora asa.
M-am jucat vreo 2 ore sa zic, nu am intampinat probleme. Il mai iau o la o tura diseara, revin daca imi face si mie figuri.
Ca idee nu am avut niciun crash pana acum (pe Pro).. singura problema pe care am avut-o (la un moment dat) a fost cu revenirea din rest mode, cand nu mi se mai vedea harta/busola cum trebuie in joc.
nu stiu daca stiti , dar timp de maxim 2 zile a fost pe stoc din nou la MG/Altex. Numai online. Am proins si eu unul. In magazine nu a fost de gasit , si cred ca au avut un stoc foarte mic de a stat doar 2 zile maxim la comanda online...jesus
Imi poate spune cineva va rog daca acest tv este compatibil cu ps4 pro ? Televizor LED Smart Ultra HD, webOS 3.0, 109cm, LG 43UH668V
@lordofwar
Eu aseara am desigilat PS4 Pro de la MG si cu UHD60UH605V (LG) nu pare sa ii detecteze HDRul. Chiar daca televizorul este HDR...
Daca stiti vreo solutie?
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Activeaza din meniul tv-ului HDMI ULTRA HD Deep Colour si foloseste cablul din pachetul cu ps4 pro.
All Settings-general jos de tot, printre ultimele.
Cel putin acolo e la mine, dar am alt tv tot cu webos 3.0.
Vi s a întâmplat sa vi se deconecteze controller-ul în timp ce va jucați?.Eu sunt la a doua experienta și asta în timp ce ma jucam bf1.Faza haioasa este ca în timp ce eram în party, unui prieten i s a deconectat controller-ul (tot pro),apoi după circa 10 minute a urmat al meu.Sa fie problema de la joc?
Trimis de pe al meu E2303 folosind Tapatalk
Am mai auzit pe cineva ca patea asta de la rooter , daca juca foarte aproape de el, eu n-am patit niciodata.
Bookmarks