Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Iti vei cumpara PS4 Pro?

Voters
377. You may not vote on this poll
  • Da, voi cumpara cu siguranta!

140 37.14%
  • Nu, sigur nu voi cumpara!

111 29.44%
  • Probabil voi cumpara anul viitor

56 14.85%
  • Nu stiu inca

70 18.57%
Page 19 of 155 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 29 69 119 ... LastLast
Results 361 to 380 of 3086

Thread: PS4 Pro

1. #361 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Asta e la fel de sigur ca si faptul ca toate masinile din "viitor" vor fi electrice si self driving.
    deja avem asa ceva , tipul asta doarme in masina iar ea isi tine banda in coada

2. #362 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pai deja avem si VR. Deja avem si servicii de streaming games. Eu ma refeream strict la mass production si la spre ce se indreapta lumea.

Noi daca vedem o Tesla pe strada, ne uitam ca la un Lamborghini. Asa era in urma cu 3-5 ani cand vedeam un Prius. In 10-20 de ani, o sa le vedem ca pe Loganuri.

La fel si cu VR. Abia a inceput nebunia. In 10 ani, toate consolele vor avea casca de VR cum au acum gamepad-uri. In 20-30 de ani, vom lua case cu camere speciale pentru gaming, pe care le vom lasa goale, pentru VR.

3. #363 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    In 20-30 de ani, vom lua case cu camere speciale pentru gaming, pe care le vom lasa goale, pentru VR.
    Asta e bine, ca eu in 30 de ani termin ratele la a mea

4. #364 SP
    eu unul nu sunt incantat nici pic de VR , pt mine VR-ul este egal cu 3D-ul.. eu vreau sa ma joc pe un tv mare la o calitate cat mai buna atat a imaginii si detaliilor grafice ,cat si a calitatii jocului (caci in ultimul timp cam toate sunt mega buguite.. )

5. #365 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by poiuyt View Post
    pt mine VR-ul este egal cu 3D-ul..
    Nasol. Comparatia intre cele doua tehnologii e ca si cand ai pune Doom-ul "3D" de acum 20 de ani langa Doom-ul de-abia lansat...
    Stiu, e posibil sa nu placa multora... dar e cu totul altceva. Si TV mai mare decat vei avea pe VR, nu cred ca isi va permite vreunul din noi.

6. #366 SP
    eu ma refeream la tehnologia 3D .. tot cu ochelari.. care a venit si a trecut.

cert e ca eu abia astept E3 cu noutatile clare si exacte, sper totusi sa nu sara peste subiect ci sa aduca clar lamuriri oficiale , caci pana acum ne invartim in jurul zvonurilor si cam atat.

7. #367 SP
    Member eangel's Avatar
    Mda. Multi de pe aici suntem puțin mai...bătrâni (de ce să nu o zicem pe bune), care am prins de exemplu lansarea ps1, si care preferam jocurile pe disc. Ideea e ca vrem, nu vrem, de la generația viitoare ne vom orienta pe streaming si alte cele. Confirm însă părerea colegilor de pe forum,ca vr, dn punctul meu de vedere, va fi cam ca si faza cu 3d-ul de prin 2011-2012: pfuai, ce cool e, dar până la urmă, cu tv 3d, tot în 2 d m-am jucat gears of war 3 sau batman...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

---------- Post added 30-05-2016 at 12:55 ----------

Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Nasol. Comparatia intre cele doua tehnologii e ca si cand ai pune Doom-ul "3D" de acum 20 de ani langa Doom-ul de-abia lansat...
    Stiu, e posibil sa nu placa multora... dar e cu totul altceva. Si TV mai mare decat vei avea pe VR, nu cred ca isi va permite vreunul din noi.
    Suntem amândoi mai trecuți prin console, viața și gaming în general, tocmai de aceea îmi permit să te contrazic. Eu văd vr-ul, după cum a afirmat un coleg de forum, exact ca si 3d-ul-un moft ce va creste vânzările de hardware mai scump (4k la telefoane de exemplu) care să suporte nouă tehnologie, care până la urmă va fi...uitata. Mi-e dor de vremurile în care așteptam ca dintr-un joc STORY-UL să mă dea pe spate, nu grafica, nu 60 fps, ca în 1997 de abia visam la un voodoo si daca ma jucam la 20 fps pe s3 virge ziceam că sunt în nirvana...Da, tehnologia avansează, dar am impresia ca cel puțin pentru gaming, avansează așa, de dragul progresului, pe când partea umană, creativa, din spatele unui joc e pe plan nu secund ci deja terț.

8. #368 SP
    Member blondutzu's Avatar
    pai daca ti-e dor de story si jocuri imersive, fix asta vei obtine cu VR-ul. Nu are legatura cu 3d-ul, tehnologie care nu a impresionat pe nimeni nici macar la inceput, pe cand VR-ul este fenomenal. Eram de aceeasi parere cu tine, pana cand am incercat occulus.

9. #369 SP
    Member eangel's Avatar
    Parcă văd de la tinerii de pe aici: marș moșule înapoi la 4x86. Da, sunt un gamer cu vârsta de aproape 37 ani, dar va asigur ca pana la urma mor cu mouse-ul sau controller-ul în mână, aspect care de altfel va fi menționat și în testament :-)

10. #370 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    Quote Originally Posted by eangel View Post
    Parcă văd de la tinerii de pe aici: marș moșule înapoi la 4x86. Da, sunt un gamer cu vârsta de aproape 37 ani, dar va asigur ca pana la urma mor cu mouse-ul sau controller-ul în mână, aspect care de altfel va fi menționat și în testament :-)

Eangel, daca tu te simti batran, cu controlerul in mana la 37 de ani, ce sa spun eu, la cei 55 ai mei? Cred ca sunt cel mai mos consolist de pe aici! Scuze pentru off topic!

11. #371 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Pai in cazul asta sa ne traiesti maestre.
    Inca un exemplu ca varsta e doar un numar.

12. #372 SP
    Junior Member sEba's Avatar

13. #373 SP
    Member temugin's Avatar
    Nu esti singurul, 40 ani este noul 20, VR va fi pe un val mai puternic, dar trecator asemeni 3d, 4k - 8k va fi baza, mai vedem si mai vorbim. Daca ei cred ca userul de rand ia lunar ochelari, smarth si casti VR sa comunice cu amicii, nu au decat o tina cu propaganda asta.

E mult mai usor decat sa scoti titluri AAA, la urma urmei.

Multi inca nu inteleg ca reprezinta doar cifre in ochii Ms, Sony sau altora....

14. #374 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by temugin View Post
    VR va fi pe un val mai puternic, dar trecator asemeni 3d
    Orice tehnologie e trecatoare, in caz ca n-ai observat. Da, dupa VR probabil iti vei conecta mufa direct in cortex (sau de ce nu, wireless). Comparatia cu 3D-ul (asa cum am mai spus-o de n ori) este o gluma. 3D-ul nu a fost niciodata ceva WoW, care mie mi-a displacut din start, m-a deranjat din start... am considerat-o o pacaleala a ochilor si a creierului. VR-ul n-are nicio legatura cu a pacali ochii, creierul sau urechile... ba din contra, e super complicat tocmai pentru ca trebuie sa emuleze perfect un spatiu virtual.
    4k - 8k va fi baza, mai vedem si mai vorbim.
    Nu stiu de ce te-ar contrazice cineva... Asta e ca si cand te-ai intoarce acum 5-10 ani si ai spune "FullHD-ul va fi baza, mai vedem si mai vorbim!". As spune si eu "16k-ul va fi baza", dar mi-e ca n-o sa mai fim noi prin zona cand se va intampla asta. Dar las scris aici, in caz ca or sa vina copiii sa se contrazica
    Daca ei cred ca userul de rand ia lunar ochelari, smarth si casti VR sa comunice cu amicii, nu au decat o tina cu propaganda asta.
    Asta nu stiu de unde ai scos-o, cu ochelari cumparati lunar... cand unii se chinuie de ani buni sa scoata un model cat de cat ok. De ce ai cumpara asa ceva lunar? Sunt de unica folosinta, sau cum? "smarth" nu stiu ce inseamna, iar la partea de comunicare ai gresit-o complet. Cel mai mare mediu de socializare si comunicare este in acest moment Facebook, da? Care Facebook = Oculus Rift. Urmareste interviurile lui Zuckerberg pe tema asta, si poate o sa intelegi cum vede el viitorul in socializare si de ce VR-ul are un rol atat de important.

Oricum suntem off-topic. PS 4.5 sau cum Dzeu se va numi, va merge din pacate tot cu PlayStation VR care oricum as intoarce-o, tot mi se pare cea mai slaba solutie din tot ce a fost prezentat pana acum. Mai problematic este ca daca Sony vrea sa scoata la anul un VR mai serios (sa zicem cu rezolutie dubla), nici PS 4.5 n-ar mai face fata... si atunci ar incepe un cerc vicios... scoatem PS5 ca sa faca fata la VR2... PS6 sa faca fata la VR3 si tot asa...

15. #375 SP
    Pana una alta, jocuri bune sa scoata caci altfel ne jucam pe telefoane cu "vr" deja

16. #376 SP
    Member temugin's Avatar

Fiecare are dreptul la alta opinie, cum am si spus, smart - phones etc, mai gresesc in exprimare, dar cine vrea deduce din context.....

Fbook nu e Dzeu pt mine, Zucker nu e Isus, nici macar Bruce Lee sau Nadia Comaneci, e un om normal cu un capital destul de maricel (cred), facut pe baza nevoii de a sta ''de vorba'', aka relatii sociale, egal 0 pt mine, a mers lumea mai ok si fara acel site, unde nici nu pot accesa o pagina fara sa mi se ''bage pe gat'' login si alte chestii, nu mai zic de info adunate acolo, da ok NSA are dreptu si interesu sa urmareasca tot, SI AU REUSIT Cumva sa opreasca atacurile recente ? NOPE.

Credeai ca daca am exp in gaming sunt si pe din afara cu stirile ? are legatura fbook si Ps4, ( si ws 10)cu NSA sau restu agentiilor, deci nu este offtopic.

Iar VR este de condamnat dpdv personal pentru scurtarea ciclului actual de hardware, in rest POATE SA VANDA si in loc de cozonaci, bravo lor.

Daca jocurile abia sunt optimizate pe hw curent, chiar crezi in perfectiunea VR ? sa fim seriosi. Am si spus ca impactul e mai mare la VR decat la 3d, netul e mai puternic, mai acccesibil, automat vinzi MAI MULT din orice, daca ai o campanie pe masura, si au grija sa aibe.

Momentan merge istoria Ps4 cum am spus eu, din pacate, iar cand va fi pe raft Neo (nu ala din Matrix), sa vezi ce mai posteaza oamenii...acum vine vara si pleaca multi prin concediu.

Eu ii intreb un singur lucru pe posesorii de Ps4, se simt sau nu ''lucrati fin'' ?

Cand la E3 2013, cred ca Jack T. a spus de planul pe 5-10 ani, am inteles eu gresit ceva ? vreti cumva linkul si minutul ? le am toate...adica nu mai conteaza ce A SPUS ATUNCI, dar conteaza ce zice altu acum sau maine...

Ai zis bine la final Monky, cerc vicios -pai AICI E PROBLEMA, nu asta era in ultimul articol de pe anume site ? cold war mai bine zis, dar nu cu rachete.

17. #377 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Si totusi, granzii in ale plăcilor video alde Nvidia au băgat feature-uri noi si suport cat cuprinde pt VR in noile placi lansate. Or sti ei ceva...

18. #378 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Stai linistit mark, ca si AMD a bagat la greu. LiquidVR parca ii zic ei. Am un feeling ca asta e si unul din motivele pentru care Sony vrea CPU/GPU nou pe PlayStation...

P.S. Am si eu o rugaminte: hai sa nu-si mai dea cu parerea despre VR decat persoanele care chiar au testat asa ceva. Altfel, e ca si cand as explica eu ce naspa viitor are SpaceX si calatoria in spatiu... desi n-am vazut cum e decat in poze sau filmulete...

19. #379 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Pana una alta, ii doare la bashcheti pe baieti

In completarea a ceea ce am spus pe pagina anterioara (cu riscul de a fi iar.. banuit (parca) de a fi.. fraternizat cu dusmanul .. pentru "baieti" totul se reduce la cifre/profit.
    Aceste cifre sunt dependente/in stransa legatura cu nevoia noastra de ne juca. Acest lucru s-a aplicat dintotdeauna, iar vremurile "consola-dar-nu prea-tot consola-dar cam PC asa" nu vor face nota discordanta.
    "Baietii" stiu asta, ca doar nu ne vom opri din jucat. Nu ne vom opri nici din a le cumpara produsele/serviciile (ca doar ele ne ajuta sa.. ne satisfacem nevoia, hobby-ul, etc). La o adica, ori ne dam "pe brazda", ori sunt altii care ne iau locul.
    Nu traim nici o mie de ani (cu toate ca unii parem a avea).. targetul se mai si educa (asa putin, cate putin.. sau mai deodata, depinde cati bani bagi.. vezi VR).
    Ei deja au clienti in buzunar, pentru ca ofera (prin mijloace/produse specifice) ceva deja dorit.. jocuri, tehnologie, pixeli, nebunie (si oricat de exclusivisti am vrea noi sa fim, acest tip de produse sunt cu un target mainstream). Asta (mainstream-ul) face grosul, volumul.. nu cutiute de mii de coco (chiar daca sunt mai performante).
    Si ca tot mentionam produsul.. treaba e ca te "prind de nas" cu un pret de intrare mic (fie ca e vorba de consola, fie ca e vorba de cashcheta VR..
    Au grija "baietii", sa se scoata ulterior din software.. subscriptii lunare pentru serviciul multiplayer, ciori vopsite pentru "free" games/retro-compatibilitate si nu in ultimul rand.. jocuri (care daca mai sunt si exclusive se vand ca painea calda).
    Aici este bataia pestelui, jocuri, aplicatii, servicii, digital.. totul software, de-asta le sticlesc astora ochii (in acest aspect se reflecta vanzarile alea cu zecile de milioane, o portie de placinta mai mare pentru ei, nu ca au profit marginal pe fiecare unitate hardware vanduta).

Si ca tot am mentionat.. ca idee, s-au vandut.. 40 Sony... ~60 mil in total pe generatia curenta? ce se va intampla cu astea? ca doar nu dispar (chiar daca sunt vandute SH pe OLX), raman in "piata", vor exista la vecinul, la nepotul, etc, dar care (ce sa vezi).. sunt potentiali cumparatori de software
    Pentru ei este ok, fie ca te joci pe o platforma, sau alta, pe o rezolutie sau alta, NEO, Vanilla, Morpheus, Trinity, Scorpio, Pisces.. w/e ****, ei vand ce vor sa vanda.
    Scopul lor este de a face bani, atat (iar noi sa ne luam "fix-ul" in functie de timpurile in care traim.. ne adaptam, nu ne adaptam.. business-ul merge mai departe).
    Cum spuneam si data trecuta, ne place sau nu.. vremurile se schimba (naravul ba), mai si "evoluam", sa vedem daca si progresam.

PS: de exemplu si eu ma numar printre cei care "prefera disc-ul", dar nu cred ca mai rezista foarte mult (cu toate ca mai depinde si de noi cat de repede imbratisam sau nu acceptam ceva) dar sunt de parere ca, generatiile ce vin din urma vor avea un cuvant greu de spus.. sunt pre-programate sa aiba un anumit tip de comportament, sunt "educate" cu streaming, net de mare viteaza, always online, microtranzactii, fatacarte, orice rahat postat pe net.. de la 2-3 ani cresc cu nasul in tablete, nu "tristi" ce-au crescut cu jocuri doar dupa scoala/antrenamente/responsabilitati.. crescuti cu portia la ATARI, Nintendo, Sega, Snes, clone Famicom (sau mai stiu eu ce), 486..dial-up.. (deja eram batran atunci), iar o buna parte din jocurile/casetele de-atunci erau aduse de pe-afara de prietenii parintilor nostri sau cumparate la taraba in obor.. ("indeletniciri" care, ca tot fi vorba, inca le mai avem in sange).

LE: ****ing **** cat am scris..

20. #380 SP
    Member chris diaz's Avatar
    The Last Of Us a cam fost cantecul de lebada pentru PS3 (dupa el, in afara de Beyond Two Souls si doua Call Of Duty a mai aparut ceva ?)
    La fel pare sa fie si Uncharted 4 pentru PS4. Nu vi se pare ? Sper sa nu apara remaster PS4.5 la Uncharted 4 !

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 155 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 29 69 119 ... LastLast

Bookmarks