Merita upgrade, e superb pe next-gen
deci e clar si cu PS Store... daca nu l-am avut de la lansare il vom mai vedea, poate, cand iese PS5. Mai suntem noi si alti 2-3 tristi din regiune fara Store.![]()
cei care ati cumparat killzone digital de pe amazon la oferta aia de 40 $ ...stiti vreo solutie sa descarce mai repede ? :d ( am abonament de 100Mbps si descarca cu max 1 mb/sec departe rau de viteza mea maxima ~ 9.8 mb/s )
Salut,
Stie cineva daca codurile primite de pe Amazon pt. Knack si Killzone sunt valabile pt. conturile de UK sau merg doar pt. cele de US?
Nu mai umpleti thread-ul asta cu tot feluri de intrebari stupide!!!
http://www.consolegames.ro/forum/f11...pe-amazon-com/
Buna tuturor.Am primit de curand Assassin's Creed 4 PS4 dar am constatat ca nu e zona 2 ci scrie doar "ALL".In momentul in care introduc redeem code-ul pentru exclusive contents imi spune ca nu e valid.Mentionez ca jocul a venit sigilat,iar eu am contul pe UK."all" nu inseamna ca jocul e valabil pentru toate zonele?
ba da, dar dlc e pe zone, afla ce zona e jocul si fa-ti cont pe zona respectiva si o sa poti sa dai redeem![]()
Poti sa faci multe conturi pe toate zonele. Vezi pe spatele carcasei jocului ca scrie unde e licentiat sa fie vandut si cam aia e zona.
Am si eu o intrebare,cum ma conectez la net cu ps4 prin rooter legaturi prin fir..Am facut setarile normale si nu vrea._merge decat cu firul infipt direct prin poope._Foarte misto se scrie cu ps4 daca apesi r3
Consola merge super ,id psn poiuyt_bimmer
Poti conecta altceva la acel router prin fir?
---------- Post added 29-01-2014 at 22:30 ----------
Set Up Internet Connection | PlayStation�4 User's Guide
A fost careva la lansarea PS4 din Emag ? Mie unul mi s-a parut interesant
A fost un concurs de FIFA14, intrebari la care daca raspundeai corect primeai joc de ps4...frumos
Si vroiam sa ma iau de ei ca au gresit prima data cu lista participantilor la fifa si eu am aflat dupa ca defapt nu ma aflam printre ei, dar din fericire am participat la concurs..
Locul 4... not bad
Salutare, intru si eu in club cu o consola. A fost castigata pe 28.01.2013 la lansarea PS4 de la Media Galaxy (P.S. n-aveam de gand sa-mi cumpar ps4 pana in 2017) Nr. norocos: 240
![]()
Bookmarks