Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 208 of 903 FirstFirst ... 108 158 198 206 207 208 209 210 218 258 308 708 ... LastLast
Results 4,141 to 4,160 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #4141 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Da.Beneficiezi de trial,insa trebuie atasata un card de credit din pacate.Asa este la toate trialurile de PS+.Si daca ai cont de SUA nu poti atasa card de RO.

Eu o sa fac cadou acel trial de PS+

2. #4142 SP
    Member valentin2007's Avatar
    Eu am cont de UK și am atașat cardul de România cu adresa de UK și merge.

3. #4143 SP
    Eu ma refeream la cont SUA,card RO.Fiindca multi au pe SUA.De situatia cu UK nu stiu,fiindca nu am momentan cont UK.

Zic asta,fiindca multi au primit ban din aceasta cauza si n-as vrea ca cineva sa o pateasca.

O metoda de procedare ar fi :

- Creare de cont UK
    - Atasati card
    - Dati redeem la trial
    - Jucati pe contul principal.

4. #4144 SP
    Mda, m-aș mira sa nu meargă pe usa la fel, dar cine știe, nu te contrazic. Știi tu ceva

5. #4145 SP
    konichiwa zombie chynagods's Avatar
    Valentin este mult mai rentabil sa cumperi carduri valorice cu credit PSN ,sunt divese site-uri unde dai 30 lire pe card valoric de 35 lire de exemplu.
    In plus nu exista riscul sa-ti fie banat contul PSN.
    Am un amic care a cumparat cu card de Romanica pe cont de US si l-au banat.Pe UK nu am exemple dar se poate intampla acelasi lucru....

6. #4146 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Varianta Banderas
    Attached Images Attached Images original.jpg

7. #4147 SP
    Nu ma refer la tine explicit.Ma refer in general.Dar nu vreau sa ducem topicul in off-topic (scrie-mi PM daca ai nelamuriri )

Dupa cum am auzit (reddit),cei care au vorbit cu un reprezentant Amazon au zis ca livrarea se va face maine,pe 13.
    Jocul Killzone ar fi trebuit sa soseasca duminica la NY,inca nu stiu unde este,iar Knack si ACIV sunt in drum spre NY.

Cei de la USPS par neprofesionali.Amazon puteau sa foloseasca alt curier (e a 2x cand am problema cu ei).

8. #4148 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Videouri cu functia Remote Play folosita in jocurile Battlefield 4 si Need for Speed: Rivals:

Se observa unele sacadari din cand in cand dar am inteles ca ar fi din cauza ca s-au conectat la un router care nu era aproape si era folosit si de alte persoane.

9. #4149 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar

Thumbs down

Funcţia de Remote îmi pare cam inutilă, atâta vreme cât ai un ps4 conectat la un LED de 80 s-au 100cm.
    De ce ai dori sa te joci pe un ecran de 12,7cm. ?

Asta înseamnă next-gen.

10. #4150 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Quote Originally Posted by valentin2007 View Post
    cand ai facut asta si ce card ai (si de la banca)?

eu am incercat cu carduri de la ING recent si nu a mers. practic, din cate stiu, singura modalitate pentru noi (cei cu carduri RO) este sa folosim carduri valorice pe PSN asa ca d'asta intreb cand ai facut operatiunea si cu ce card anume.

11. #4151 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Quote Originally Posted by valentin2007 View Post
    Ce anume merge? Cumperi cu cardul de Romania pe Store-ul de UK?

12. #4152 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    ca tot se plangea lumea ca unul dintre cele mai mari dezavantaje al continutului digital ar fi pretul, deoarece pe PSN nu sunt promotii gen Steam. iata ce au facut asta de la PS: Welcome To The Amazon Playstation Network Store

You read that headline right. We're very excited to introduce the Amazon Playstation Network Store, an alternate venue to purchase digital Playstation content for Playstation 3, Playstation 4, and Playstation Vita.P

The downside of going all digital for the next-gen consoles was going to be restricting yourself to only one storefront for potential deals, but now that's not an issue. Sony already leaves its competitors in the dust when it comes to sales, especially with its Playstation Plus program, and adding Amazon's deal muscle to the mix increases the potential savings exponentially.P

1-Year PlayStation Plus Membership - PS3/ PS4/ PS Vita [Digital Code]
    Amazon.com: $49.99
    Add to Cart
    M16 readers bought this
    To celebrate the launch of the store, Amazon will be offering $5 PSN credit back on select digital purchases, and even better, customers who participate in the limited time buy two get one free promotion starting at noon ET today (Tuesday) will also get a bonus $5 PSN credit.P

We can't wait to see what digital deals Amazon brings to the PSN table, and we'll be back before the B2G1 free promo goes live to remind you again.P
    PS: deocamdata nu sunt prea multe detalii, dar daca e cred eu...

PSS: sa speram ca nu e region-locked -> amazon

LE: din pacate
    Says it's currently only to customers located in the United States and who have a U.S. billing address.

13. #4153 SP
    Nu cumpăr cu cardul. Am cardul de la bancpost atașat contului de psn. Alimentarea contului tot cu carduri valorice o fac

14. #4154 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Ai grija nu uiti cumva auto-renew activat... (la orice...)

15. #4155 SP
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    sa speram ca nu e region-locked
    Ba da, sunt region-locked codurile de pe Amazon.com, pot fi folosit doar pe PSN US. Aveau si acum cativa ani jocuri digitale pentru PS3 dar au renuntat fara sa ofere vreun motiv.

Ma indoiesc totusi ca vor fi preturi mai bune decat daca ai luat direct de pe Store. Cred ca va fi mai rentabil sa cumperi PSN cards de la ei pentru a alimenta contul de US si sa cumperi de pe Store atunci cand sunt reduceri.

16. #4156 SP
    pai cica ar fi niste reduceri, deja sunt reduceri de 5$ la unele jocuri

17. #4157 SP
    uite aici diferenta intre digital si joc
    Attached Images Attached Images hf2j1ml.png

18. #4158 SP
    Quote Originally Posted by gvingi76 View Post
    Ai grija nu uiti cumva auto-renew activat... (la orice...)
    Nu am m-am asigurat

19. #4159 SP
    pai cica ar fi niste reduceri, deja sunt reduceri de 5$ la unele jocuri
    Nu sunt reduceri propriu-zise. Primesti un voucher de 5$ ce poate fi folosit pentru a cumpara alte produse digitale de pe Amazon:

For a limited time, purchase any title below and get a $5 promotional credit which can be applied against your next purchase from the Amazon PlayStation Network Store, featuring digital games and DLC for PlayStation 4, PlayStation 3, and PlayStation Vita.

Nici nu se poate compara cu promotia din octombrie cand primeai 10$ inapoi la fiecare 50 cheltuiti pe PS Store.

uite aici diferenta intre digital si joc
    Acolo este o greseala. Jocul care este 6$ este versiunea de PS1, iar jocul de 16$ este versiunea de PS3 ce s-a lansat in 2012.

20. #4160 SP
    Banned sickchild's Avatar
    cu psn card/code nu ai nici o restrictie in ceea ce priveste store-ul,nu?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.