Pune sursa si quote, altfel o sa avem probleme
Salutare, tocmai am achizitionat un PS4 si m-am blocat. Am facut setarile, m-am logat cu userul de PSN (cont UK), dar nu-mi apare ca sunt membru Plus+, am intrat la Playstation Store si imi zice ca serviciul nu este disponibil in tara mea. Ma poate ajuta cineva ? Va multumesc.
Esti sigur ca userul de PSN este pe cont UK ? pentru ca mesajul acela il primesti daca ai cont pe RO. Stima
Hm sa nu imi spui ca e o gluma proasta de la Sony si actualizeaza datele de profil din facebook cu contul, desi mi s-ar parea absurd.
Nu stiu ce sa zic, momentan nu-mi merge useru. Mai incerc, sa vad poate reusesc pana la urma.
Daca chiar este UK contul, nu imi dau seama cum primesti eroarea.
PS: si eu am legat facebuci fara probleme...
cateva detalii despre Square enix si next ps4 hit man Square Enix Boosts Financial Forecast Following 'Favourable Sales' - IGN
Am luat si eu weekend-ul asta o consola din Altex. Pt cei interesati, pont: e disponibila online pe site-ul lor pt comanda.
Problema principala e una de care nu am crezut ca ma voi lovi: acomodarea cu un controller. Abia acum imi dau seama ca de 16 ani am tot folosit mouse si tastatura pt gaming... si acum sa folosesc DS4 e ca si cum ar trebui sa invat din nou sa merg. Stiti vreo modalitate de a usura procesul? Momentan am cumparat AC4, si incerc sa ma acomodez in el, dar daca in jocurile anterioare ale seriei totul mergea lin, cursiv, fara nicio problema... acum nu sunt in stare nici macar de free running. Alerg in zig-zag, ratez copacii pe care vreau sa ma catar, fug in alta directie decat camera... intr-un cuvant, dezastru. Nu mai zic de combat. Printr-un miracol am castigat prima lupta. Sper sa nu fie nevoie de inca 16 ani ca sa ma acomodez cu un controller. Vreun sfat?
Gandomyr: exista un singur sfat: sa joci! Iti garantez ca intr-o luna te vei mira chiar si tu de cat de usor e. Am vazut oameni care s-au acomodat dupa cateva ore de gameplay... acum tine de fiecare. Bafta and have fun!
am 4 luni de cand m-am mutat pe consola... ca si in situatia ta am zis ca nu e de mine. era dezastru.. m-am jucat cu chin si vai. dupa 3 jocuri am si uitat ca tin un controller in mana. nu ma mai intorc la mouse si tastatura din simplu faptcomoditatea
Joaca-te shootere.. sau macar ceva ce trebuie sa pui tinta, ia-o ca pe un antrenament si nu te stresa ca nu-i nimeresti
Schimba la setari sensibilitatea cu care iti este tie mai bine.
Bookmarks