Cei ce aveti consolele luate de la Flanco, ati primit o foaie separata cu garantia? Sau doar pe baza facturii?
Pai si eu l-am incercat si nu merge, il detecteaza ca si wireless headset dar imi spune ca ps4 nu are implementat suport pt el, sau ceva mesaj de genu.
Vorbim de acelasi headset? FilelayStation 3 bluetooth headset.png - Wikipedia, the free encyclopedia
mie imi merge,am prima varianta de headseth.Srachi ,la setari device parca ,tre sa setezi allaudio,nu all chat.
Cateva poze cu Gold Wireless Headset ! Se poate face precomanda pe amazon la pretul de 99$ , banuiesc ca in zona 2 vor fi 99 euro , iar la noi din punctul meu de vedere estimez lejer 600 ron .
80£ in UK si 90€ in Europa, scrie pe blogul oficial. La noi nu cred ca o sa depăşească 450 de lei
Scuze, credeam că te referi la căştile astea, wireless. Headsetul tău e bluetooth, de aici confuzia.
Wireless Stereo Headset | PS3™ Accessories - PlayStation®
Just FYI nu conteaza unde aveti cont US sau UK deoarece viteza de download nu este influentata si inclin sa cred ca nici serverele pe care jucati. Momentan downloadez Outlast cu cont pe US cu 13-20MB/s asa ca cei care se gandesc la UK pentru viteza de download, think no further![]()
Bookmarks