Pai trebuie sa scoata si ei bani...
dupa ce MS a anuntat ca XO se va lansa in septembrie si in China, astazi Sony a anuntat ca de asemenea si PS4 va aparea pe piata chinezeasca, dar nu se stie cand anume mai exact.
PlayStation coming to China - GameSpot
In caz ca nu stiai: http://www.consolegames.ro/forum/f7-...r-dupa-13-ani/. Faceai inchisoare daca erai prins comercializand jocuri sau console... Deci cam nu... nu prea puteau avea unul. Si acum, este doar o anumita zona unde au voie sa vanda asa ceva... cu tone de aprobari, cenzura si alte alea.
Cred ca o sa sparg in curand controller-ul. Imi poate explica cineva de ce tine vreo 5-6 ore bateria? DS3-ul il puneam la incarcat cam o data la o saptamana, o saptamana si jumatate. DS4 - zilnic. Parca am smartphone, nu consola.
Probabil s-au gândit să mai faceţi pauză, după mine o sesiune de 5-6 ore este îndeajuns.
Sincer, nu gasesc nimic deranjant in legatura cu bateria. Ok, tine mai putin, dar se încarcă foarte repede plus ca ce e asa greu in a te juca cu cablul băgat? Ati uitat toti de zilele PS2/PS1?
Ce ma enervează in schimb e ca scartaie unul din triggere. Mai are cineva problema asta?
pai da, noi gasim solutii pentru prostiile lor!
Nu mi se pare normal sa :
- imi cumpar un al 2-lea controller doar ca sa fiu sigur ca nu raman in pom in mijlocul jocului
- tina bateria de 10 ori mai putin fata de un DS3, in conditiile in care au acelasi nr de butoane si doar o lumina LED in plus
- sa ma forteze sa cumpar un charger pentru o comoditate sporita
- si de ce nu sa cumpar un al 3-lea controller ca poate ma joc cu un amic o FIFA si nu care cumva sa ramanem vreunul dintre noi fara curent.
- fiu nevoit sa folosesc cablul USB ca la PS2 ca de aia am ajuns in 2014 sa scapam de FIRE!
Inca o data nu mi se pare normal sa le gasim scuze! Acceptam si inghitim dar macar sa nu le gasim scuze pt incapacitatile lor
Nu stiu cum e la tine dar pe mine ma tine cam 10 h incarcat si de obicei la 2-3 h de joaca mai fac o pauza si daca e sa am o liniuta il pun la incarcat iar pana revin e iar plin si nu am avut probleme sa ma lase la greu
---------- Post added 29-05-2014 at 11:08 ----------
bateria e un minus mare dar nu e asa grav si oricum compenseaza cu alte + ds4 fata de ds3 (eu chiar ma simt incomod cand mai joc cu un ds3 )
nici eu nu am avut probleme pana acum, doar ca trebuie sa-l pun in fiecare sera la incarcat ca pe telefon, si nu pot da shutdown la consola ca nu incarca asa...trebuie lasata in standby sau sleep..etc
da, e atat de inutil incat am uitat de el![]()
@dtancu pentru ca am un copil de 2 ani si daca vede lumina pe consola apasa pe ea, o aprinde, scoate discul... Sunt nevoit sa-i dau shutdown pt ai putea scoate cablul de curent din spate.
@Cristian2191/Se7en Fury eu asa am stricat un DS3...mi-e cam frica acum![]()
M-am uitat pe instrucţiuni de folosire, şi pe hîrtiuţă şi pe site, îmi recomandă orice dispozitiv cu usb, cred că este aceaşi tehnologie pt. toate, DS4, DS3 ,vita, căşti şi aşa mai departe.
Pe site-ul sony nu specifica daca poti incarca de la orice sursa de USB. Nu stiu ce sa zic, merge incarcat si cu un charger de Samsung (telefon) si de la laptop sau PC..dar nu stiu cat de safe sunt.
Bookmarks