Am o intrebare. Am avut 3 luni de plus pe un cont. Am jucat pe el tot ce am avut si am salvat in cloud tot. Acum, mie mi-a expirat plusul pe acel cont( momentan am acea luna trial de la destiny pe alt cont ). Daca nu voi ma activa niciodata plus pe acel cont, voi mai putea sa scot datele salvate in cloud, sau raman acolo pana iau iara Plus?
salut... am si eu o intrebare? tocmai mi-am cumparat si eu un nou controller si as dori sa joc Fifa 15 in doi... trebuie facut un alt user? sau cum se procedeaza?
Corect. Faci un alt user,, și în momentul în care trebuie să "select side" apeși butonul PS de pe controlerul celălalt,, alegi userul nou și gata
Nu este adevarat, iti vor ramane acolo mereu, atata timp cat le ai in download list
Stiti careva daca manetele de PS4 ce se vand separat de consola in prezent au baterie ce tine mai mult, sau mai corect daca au inbunatatit cumva ceva la manetele mai noi. Am ceva probleme cu R2 la cea care am primito cu consola la lansare si ma gandeam sa-mi cumpar alta, dar as mai astepta putin poate scot un DS4 v2.0 cu o baterie mai buna, asta daca nu au scos deja![]()
Nu au baterie mai buna sigur, eu am consola Glacier White. Daca ai cumparat consola de la noi du-te cu DS4 in magazin, sunt obligați sa-l schimbe. Bafta!
Astea doua sunt cele mai noi
http://www.altex.ro/controller-wirel...-glacier-white
http://www.altex.ro/controller-wirel...ps4-urban-camo
Eu tot nu inteleg cum au putut sa o dea in bara cu bateria controllere-lor. Am WiiU Pro controller de vro 3 luni si nu cred ca l-am incarcat mai mult de 2 ori.
Dar de fiecare data cand vreau sa joc Destiny PS4 imi spune sa conectez controller-ul.
O am de la unguri, deci nu are rost sa ma mai complic cu garantia, oricum acusi are 1 an de cand am luat consola cat e si garantia la ea. Ms, ma gandeam si eu ca nu au inbunatatit nimic, dar na m-am gandit ca nu strica sa intreb![]()
eu am garantie de 4 ani sper sa se strice o maneta o data sa-l schimbbtw stie cineva cand apare si la noi DS4 camo?
Q-Games’ PS4 exclusive the Tomorrow Children will run in 1080p, the developer has confirmed.
Speaking following a live stream in 720p, Dylan Cuthbert confirmed the final resolution on Twitter.
The Tomorrow Children is the newest project from the developer of the PixelJunk series, and has the player crafting buildings and weapons in a 60s Soviet era-influenced world.
Teoretic nu ar trebui sa pierzi garantia ca bateria respectiva este un model folosit si acceptat de sony la DS4.
Bookmarks