Vita remote play when you're away![]()
Vita remote play imi face lag si imi da disconnect si pe direct link in aceeiași camera cu ps4![]()
Lego, un playstation nu se descentreaza cum zici tu chiar asa de usor. Am desfacut de la PS2 in sus pe toate si au o gramada de surubele pe care daca le-ai vedea unde si cum sunt amplasate n-ai mai spune ce spui.
PS4 nu se descentreaza stai linistit, nici mufa AC nu pateste nimic, relax.
Referitor la problemele întâmpinate cu remote play, și eu am avut probleme, adică primeam disconnect când am jucat de acasă. Am încercat o data de la serviciu (militari) și a mers nesperat de bine. Consola fiind în berceni. Era lag, dar la distanta aia era normal. Ideea e ca nu am avut parte de disconnect sau pixel-ari cum am avut acasa
Nu are ce sa se descentrezeasta cu descentrat e bomboana de adormit copii. Nu se descentreaza nimic sunt prinse in suruburi fix, nu este nimic mobil la un cooller de laptop sau calculator care se poate descentra.
Cat despre alte piese care au mai fost mentionate in acest thread: Hardurile moderne au spatiu special de repauz pentru capul de citire. In momentul cand hard-ul nu este folosit se retrage capul acolo si asteapta sa intre in functiune (capul este blocat acolo, nu se poate misca) Alte harduri mai pricopsite au accelerometru in ele, acesta simtind miscarile bruste si parcand capul de citire pana sa se intample ceva. In termeni mai simpli capul se retrage in timpul de cand ti-a cazut tie laptopul din mana pana a atins pamantul.
Caderile si socurile torsioneaza in schimb placa de baza a unui laptop si sau consola aceasta din urma putand suferi de la conexiuni rupte intre GPU/CPU si placa de baza ( care se pot repara cu reball/reflow) pana la defecte fizice la placa de baza. Asa ca protejati-va jucariile![]()
Cablez si decablez console zilnic. Ce-i drept, sunt mutate pe distante de cativa metri. Mufele la fel de greu ies, chiar si dupa 4-5 luni. O solutie ar fi sa nu mai scoti cablul din consola, ia-o cu tot cu fir si incolaceste-l langa consola.
Un articol foarte interesant
http://www.eurogamer.net/articles/20...-10m-ps4-sales
Salut ,
La randul meu cum multi de aici au facut asta deja , tocmai mi-am vandut PS3-ul , dispun de banii de PS4 , si desi in weekend emag si media galaxy au avut preturi de 1599 la PS4 , ceva m-a oprit din achizitie .
Ce m-a oprit sunt stirile despre revizia ce va apare in Q4 undeva sf de noiembrie .
As dori sa stiu si eu daca detineti informatii mai multe despre CUH 11XX deja patentata in indonezia . Precizez ca toate consolele actuale sunt CUH 10XX ( xx codul regiunii pt care sunt facute )
Teoretic aceasta revizie ar schimba doar wireless-ul si inca ceva , dar se pare ca s-a intervenit si la componente , pt racirea lor , chiar si controrelele si-au schimbat voltajul am inteles de la 3,70 la 3,65 - chestie care se pare ca ducea la proasta functionare a consolelor prin incalzirea excesiva .
Si diminueaza bug-ul playstation 4 blue light of death .
De asemenea erau rumors despre echiparea noii editii de PS4 cu un hard de 1 tera .
Multumesc frumos pt orice informatii oferite . Apreciez anticipat
Pana nu e oficial Sony , nu ne putem pronunta....si nu am auzit ca ar schimba ceva din ce ai zis tu in afara de hard.
Poti sa iti cumperi linistit consola de pe acum. Rata de defectiune eate una incredibil de mica, daca mergi dupa principiul asta.....poti cumpara o consola cu "noua" revizie si sa o iei defecta.
Bookmarks