deci efectiv destiny ne-a distrus psn-ul !) d-aia nu l-am luat, stiam eu ca-i ceva nasol la mijloc
deci efectiv destiny ne-a distrus psn-ul !) d-aia nu l-am luat, stiam eu ca-i ceva nasol la mijloc
damn activision. nu degeaba i-au boicotat aia de la zona (ma rog din alt motiv, but still). si mai nou scot joc dupa Duck Dynasty. de asta au nevoie gamerii. nu de o investitie calumea intr-un joc (teoretic) AAA pe care l-a cumparat aproape orice gamer. ci intr-un joc inspirat dintr-un serial reality cu rednecks. kudos activision, kudos
Si eu sunt genul care instant scriu la tech support, pun mana pe telefon, le scriu pe paginile oficiale, etc... insa in cazul de fata trebuie sa fim seriosi. Sony stie foarte clar ca are probleme si incearca sa repare. Faptul ca vom posta noi undeva o plangere sau un milion de plangeri, pt. ei e irelevant. Se pare ca folosesc aceiasi oameni, aceleasi servere - in alte domenii, daca se intampla asa ceva, in secunda doi isi dadea demisia CEO-ul (cel putin) si venea altcineva care sa inceapa cu damage control si better tech staff. La ei n-am vazut nicio miscare in acest sens - ce inseamna sa-ti intre banutul si sa te simti prea mult timp lider de piata?
Cat despre "ne adunam si ne plangem", suntem la urma urmei un grup... o comunitate. Eu cand postez pe forum imi imaginez ca stau cu voi toti la o terasa, la o berica, un gin... si discutam pe diverse teme. Iar daca aici e tema PS4 si PS4 are probleme, nu putem sa ne facem ca nu vedem. Stiu, cateodata pare exagerat... si mai sunt cate unii care zici ca stau cu drobul de sare, gata sa cada... dar, asa e la o bere (doua, trei... patru)
Eu nu voi renunta la PlayStation niciodata, nici daca va da Sony faliment... insa recunosc ca daca o vor tine tot asa, va trebui sa schimb main console, si sa ramana PS4 ca secondary. Am tot zis asta, in speranta ca vor citi zeii ce-am scris si repara toate problemele de PS... dar se pare ca trebuie mai mult. Ne bagam la un sacrificiu, ceva?![]()
Nu există nicio poză cu un deget mijlociu şi dedesubt "This is for the players" ? S-ar cam impune.
Ma bate gândul sa cumpăr un joc de pe psn us având în vedere prețul fata de UK. Contul principal este pe Uk, îl voi putea juca pe contul principal cumpărat fiind de pe US? Ca la ps3? Mulțumesc
Cred ca glumesti. Numai GTA5 si e destul. Nu mai zic de call of duty,battlefield, far cry4, AC...
Oh really?
4 Nov - CoD Advanced Warfare
11 Nov - PES 2015
13 Nov - Assassin's Creed Unity
18 Nov - Grand Theft Auto V
21 Nov - Far Cry 4
21 Nov - Dragon Age Inquisition
21 Nov - WWE 2k15
28 Nov - LittleBigPlanet 3
2 Dec - The Crew
30 Jan - Dying Light
06 Feb - Bloodborne
10 Feb - Evolve
20 Feb - The Order 1886
24 Feb - The Witcher 3
20 Mar - Project Cars
14 Apr - Mortal Kombat X
02 Jun - Batman Arkham Knight
Si asa mi se par ca sunt destule jocuri. Am doar cateva ore in Destiny si Infamous:First Light nici n-am apucat sa-l incep inca.
De Driveclub, Evil Within, Shadow of Mordor nici nu mai vorbesc. Si apoi vor mai fi si astea:
Iar o ard astea aiurea. ba e mentenanta.. ba nu merge .
Eu 1 m-am saturat de ei .... cred ca imi strang niste banuti pt X1
Bookmarks