http://www.altex.ro/casti-sony-gold-wireless-stereo-ps4
Merita căștile astea?
http://www.altex.ro/casti-sony-gold-wireless-stereo-ps4
Merita căștile astea?
Păi nu se aud 7.1, marketing pe pâine, sunt totuşi căşti, doar că se aud mai bine decât altele şi sunt fără fir, eu am pulse elite, pe care le recomand, singura problemă este că simţi un disconfort în creştet, eu joc cu handsfree de la consolă mi-se pare mult mai comod.
bai fratilor, stiu ca m-am trezit cam tarziu, dar este Tomb Raider Definitive Edition cea mai proasta portare de joc de pe o generatie pe alta? mi se pare doar mie sau au facut aia o treaba de mantuiala si in esenta si-au batut joc de fani?
jocul in sine e minunat (l-am jucat pe PS3) si nu amavut probleme.
dar ma joc de vreo cateva zile varianta de PS4 si am trecut prin destule texturi, am ramas blocat in cadere prin stanci sau apa, fara sa mor, doar avand niste spasme ciudate, mi s-au incarcat fighting scenes fara adversari fiind blocat intr-o locatie si neputand sa omor nimic ca sa progresez, am asistat foarte des (in absolut fiecare nivel) la tot felul de comportamente "ciudate" ale texturilor sau personajelor, si glitch-uri diverse. ar fi trebuit sa salvez clipuri si imagini si ar fi fost edificator pentru cat de des m-am intalnit cu glitch-uri. cred ca am doar vreo 2-3 imagini salvate, dar ma voi mai juca si azi, iar la noapte sau maine voi pune cateva exemple.
dar, totul paleste in comparatie cu cea mai mare problema si anume: eroarea CE-34878-0. era undeva si aici pe forum o discutie in acest sens. e o eroare care apare aproape aleatoriu, de obicei cand ai ajuns pe la 70-80% din joc, apare doar la aceasta editie (in general nu apare la cea de PS3), si care te scoate din joc in timpul unui autosave, corupand salvarea, si anulandu-ti posibilitatea de a o mai accesa. citind aseara pe net am vazut ca majoritatea erau scosi pe la 70-77% eu am avut placerea sa o intalnesc la 86% (cu toate teritoriile 100% pana in acel moment si toate upgrade-urile facute), si a trebuit sa revin la o salvare precedenta la vreo 30%.
evident ca in mod normal o persoana care cumpara un joc, nu poate sa inceapa jocul cautand pe internet posibile rahaturi care ii anuleaza progresul cand mai are o ora de joc si termina.
salut... am inteles ca la play station 4... poti urmari prietenii cand se joaca? stie cineva cum se face? adica daca un prieten joaca un meci online de Fifa.. eu il pot urmarii?![]()
Cred ca se refera la Twitch. Deschizi Live from Playstation, parca asa se numește, acolo scrii id-ul prietenului si il urmărești. Atentie mare, de pe o consola PS4 vezi stream doar de PS4. Daca vrei sa vezi streamuri de pe alte platforme descarci aplicația Twitch pe telefon sau PC
Se poate prin guest dar nu ştiu cum, la un meci am întâlnit pe cineva care avea 1 guest la meci.
Ce spui tu e altceva, avea un guest pt ca erau doua persoane in aceeași echipa (apesi triunghi la al doilea controller). El cred ca vrea sa privească un simplu stream
La partea cu Twitch este esential sa faca broadcasting cel care vrea sa fie urmarit.
@Se7en Fury partea cu guest la FIFA este altceva. Acolo ei joaca amandoi in aceeasi echipa, CO-OP.
Păi jucăm în season normal, se poate juca co-op sau celălat stătea pe bară şi doar unul juca ?
Poate te ajuta, in cazul in care nu știe amicul sa transmită![]()
PS4 Guides - How To Broadcast Your PlayStation 4 …:
Bookmarks