#PS4HASNOGAMES
Mie mi s-a mai intamplat asta cand din greseala aveam 2 foldere cu poze in directorul PS4(dublura) si nu mai copia nici 2 MB...habar nu am cum se formasera. Am sters unul si a mers.
Acum posibil sa nu fie asta. Se misca intr-adevar foarte greu si cu 1-2 GB, dar pai cu 14....
E un stick proaspat formatat, USB 3.0 (nu ca ar stii PS4 ce e ala). Atat poate consola, ce sa faci![]()
Ce viteza read/write are stick-ul ?
Recent am facut un mic speedrun la TEW am copiat totul cu un sandisk extreme de 64 gb ( 200MB/s read/write usb 3.0) am luat 13/13 fisiere video cate 1-2 GB fiecare .Am tras totul in mai putin de 5-7 minute , nu glumesc pot sa iti fac un video proof totul sta in viteza stick-ului. Bafta!
Un lucru as vrea sa aflu si eu - cat va costa membership-ul pentru un an pentru PS PLUS pe PS STORE (UK) maine.
Stie careva? eu nu ma descurc in cautarile mele![]()
Am mintit nu are cum sa fie un clip de 1-2 gb cred ca vazusem eu totalul clipurilor dupa ce facusem trimm, deci
1 clip de 15 minute = 743 MB = 1.20 minute
10 clupuri de 15 minute = 7,4 GB = 13 minute
testat cu un sshd
7,4 GB in 13 minute , x2 26 minute, cam ai dreptate ! Ai ssd , sshd sau hdd normal ?
Video mai jos , cam inutil dar macar m-am convins
https://www.youtube.com/watch?v=D2_3...ature=youtu.be
Aveti idee daca maine, pe amazon, ps plus la reducere va fi disponibil toata ziua, sau doar cateva ore ?
Multumesc.
Salut,
După ceva perioada de lipsa, am achiziționat un ps4 sa înlocuiesc ps3.
Cei de la altex mi-au oferit din start gripuri pentru controler motivând ca garanția nu ar acoperi acest defect (motiv ca eu as fi responsabil).
Ce știți de asta? (asa e nu se acoperă sau tactica de vanzare gripuri)
PS:-P la ce ora a României recomandați vizitarea bătrânului Amazon.Com pentru ceva oferta la ps+?
Salut, bine ai venit în club, am înţeles că au reparat stickurile de la controller dar merită cumpărate, m-am obişnuit cu ele şi numai pot să joc fără
Ce probleme hardware ati intalnit la PS4 si cum s-a rezolvat la garantie , reparare sau inlocuire ?
Bookmarks